Od neproporcionalnih grudi do sretne žene


I ja sam jedna od mama čije se tijelo promijenilo u trudnoći te za vrijeme dojenja. Iz tog sam se razloga četiri mjeseca nakon poroda odlučila prijaviti na Ekstremni makeover. Primarno su me mučile grudi zbog kojih je patilo moje samopouzdanje te sam se htjela osjećati kao stara ja.

mama makeover

Dugo se vremena nisam uopće htjela skinuti u kupaći kostim jer sam imala osjećaj da svi gledaju u mene. To su oni pogledi koji ne možeš promijeniti. Imala sam grudi koje su bile neproporcionalne – jedna strana je bila puno veća od druge, a to se posebno vidjelo u kupaćem kostimu.

Dolaskom na konzultacije u Polikliniku Bagatin, doktor Dinko Bagatin, jedan od najvećih stručnjaka za rekonstrukciju grudi u Hrvatskoj, objasnio mi je kako mi je potreban zahvat podizanja i povećanja grudi, a finalni izgled svojih grudi mogla sam vidjeti zahvaljujući VECTRA XT 3D uređaju. Trodimenzionalne fotografije veličine grudi te budućeg izgleda pomogle su mi da vizualiziram svoj izgled.

konzultacije povećanje grudi

Odabrala sam anatomske implantate jer sam htjela prirodniji izgled grudi.

Također, uz zahvat podizanja i povećanja grudi napravljena je i VASERlipo ultrazvučna liposukcija kojom su uklonjene neželjene naslage masnog tkiva s trbuha.

povećanje grudi

Iako je zahvat bio zahtjevniji jer je obuhvaćao tri zahvata u jednoj operaciji, i dr. Bagatin i ja bili smo zadovoljni oporavkom i rezultatom. U postoperacijskom periodu izuzetno je bitno držati se uputa dobivenih od strane doktora i medicinskog osoblja kako bi oporavak prošao u najboljem redu.

I sama priznajem kako je za vrijeme oporavka potrebno strpljenje te kako sam se tek nakon dva mjeseca osjećala u potpunosti oporavljeno. Zbog ovog cijelog predivnog iskustva, promijenila sam mišljenje o operacijskim zahvatima te želim poručiti svim ženama koje se premišljaju da se odvaže jer je to doista odluka koja pozitivno mijenja život.

novi izgled grudi

Sada napokon mogu obući kupaći kostim te prošetati plažom bez srama.

Za više informacijama o spomenutim zahvatima možete nas kontaktirati na 01/4610 225 ili e-mailom na info@bagatin.hr.

Ana Maria Vorih

Ana Maria dolazi iz Svetog Križa Začretja gdje radi kao dizajnerica interijera. U slobodno vrijeme voli se opuštati čitajući knjige i provoditi vrijeme s obitelji.

Ostale objave od

Meni