Zdravo mršavljenje i gubitak kilograma


„Prije dvije godine bila sam u najgoroj fazi života. Nisam mogla zamisliti život bez hrane. Pozlilo bi mi ako bih se izložila fizičkom naporu, krivila sam trgovine s odjećom u kojima nisam mogla pronaći svoj konfekcijski broj…“, prisjeća se Bernarda (29), jedna od zaštitnih lica kampanje ‘Oblikuj svoje tijelo’ Poliklinike Bagatin te započinje svoju priču oblikovanja tijela. Zdravo mršavljenje za Bernardu je bilo nepoznati pojam.

masne naslage

Sada lakša čak 25 kilograma, Bernarda je jedan dan odlučila kako ne može živjeti starim načinom života.

„Suočila sam se s činjenicom da imam 26 godina i 90 kilograma. Tek sam sad svjesna da sam imala problema s pretilosti. Pomislila sam da je to deset do 100 kilograma i to mi je bilo užasno. Rekla sam samoj sebi „Sad je dosta“ i počela sam živjeti drugačijim načinom života. Na početku mi je bilo izrazito teško jer nisam znala kako zdravo smršaviti, no krenula sam malim koracima. Počela sam se više kretati, zdravije jesti, uživala sam u šetnjama i treniranju. Tek sad vidim koliko su mi neke osnovne stvari lakše i jednostavnije“, govori Bernarda koja priznaje da je bila pasivna i mentalno i fizički.

U najgoroj fazi života nosila je konfekcijski broj 46, a danas se može pohvaliti konfekcijskim brojem 38. Priznaje kako se sakrivala ispod široke odjeće i bježala od toga kako izgleda dugi niz godina.

„Nezadovoljstvo je dolazilo od mene jer sam se osjećala loše. Nikad nisam imala problem s time što vidim u ogledalu, no osjećala sam se loše. Bila sam i fizički i mentalno troma“, komentira Bernarda.

Prisjeća se osjećaja kada je vidjela kako su joj stare traperice bile sve šire i šire…

„Rekla bih da su najveću promjenu u meni učinile emocije. Male promjene koje sam uviđala na sebi iz dana u dan motivirale su me da nastavim. Kada sam vidjela prve rezultate počela sam se osjećati bolje i to me tjeralo dalje da zdravije mršavim“, govori.

Za vrijeme procesa oblikovanja tijela Bernarda je došla u Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin u kojem se može smanjiti obujam kritičnih područja, ukloniti celulit i zategnuti koža uz najveći izbor neinvazivnih tretmana tijela. Uz savjete vrhunskog medicinskog osoblja te najmodernije uređaje i tehnologiju odaberite između ultrazvuka, multipolarne radiofrekvencije i hladnih laserskih zraka.

Cilj tretmana u Poliklinici Bagatin nije samo gubitak centimetra već poticanje zdravijeg životnog stila i boljeg osjećaja u vlastitom tijelu.

„Oduševljena sam Poliklinikom Bagatin u kojoj je istovremeno profesionalna i opuštena atmosfera popraćena vrhunskom uslugom. Bila sam jako ugodno iznenađena koliko sam brzo mogla dobiti informaciju i uslugu te imam apsolutno povjerenje u njih“ govori Bernarda te dodaje koliko je prvo bitno naučiti i upoznati vlastito tijelo.

Upravo zbog toga je bitno da u proces oblikovanja tijela uđete s nutricionističkim savjetovanjem, detaljnim planom prehrane i analize sastava tijela koji se provodi pomoću Styku 3D skeniranja obujma tijela i Seca mBCA 515 medicinske analize sastava tijela.

„Izrazito je bitno znati kako se hraniti, a pritom ne izgladnjivati i uopće upoznati svoje tijelo, što mu odgovara i što bi trebali raditi da se u njemu bolje osjećamo. Tek kada naučimo neke stvari, postanemo svjesni koliko smo zapravo bili neuki oko vlastitog zdravlja“, prisjeća se Bernarda.

Nakon velikog gubitka kilograma, medicinski kozmetolozi u Poliklinici Bagatin pripremili su za Bernardu terapiju Med Contour Multipower uređajem koji zahvaljujući djelovanju ultrazvuka odlično reducira celulit te istovremeno zateže kožu tijela.

U borbi protiv masnih stanica uvelike je pomogao i Adipologie tretman, sigurna i bezbolna tehnologija koja dopire duboko do masnih naslaga, smanjuje ih, a istovremeno stvara kolagen i zateže kožu. Poliklinika Bagatin jedina je u Zagrebu gdje možete probati ovaj tretman, a brojna istraživanja potvrdila su da se jednim tretmanom može ukloniti čak 2,4 centimetra masnih naslaga.

„Fascinantno je gledati kako ti se tijelo mijenja. Ja sam danas definitivno druga osoba. Puno sam sretnija, osjećam se bolje u vlastitom tijelu, poletnije… Toplo bih savjetovala svima onima koji odgađaju svoju promjenu da stanu tome na kraj i preokrenu život za 180 stupnjeva. Osim u prijateljima, ja sam svoju podršku pronašla i u Poliklinici Bagatin gdje sam dobila odgovore na sva pitanja i podršku što se tiče mojeg finalnog rezultata“ zaključuje Bernarda.

Osjećajte se bolje u vlastitoj koži uz tretmane Centra za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin. U vodiču za oblikovanje tijela pogledajte koje sve tretmane nudimo, te se naručite se na broj telefona 01/4610 – 225, putem e-maila info@bagatin.hr ili klikom na link.

Poliklinika Bagatin

Poliklinika Bagatin vodeća je klinika u Hrvatskoj i Europi za vrhunsku uslugu u području estetske kirurgije, stomatologije i dermatologije te razvoj stručnjaka.

Ostale objave od

Meni