• Početna
  • Anti-Age
  • Vratite koži lica hidrataciju i sjaj jednim tretmanom – ZO Skin Red Carpet Peel

Vratite koži lica hidrataciju i sjaj jednim tretmanom – ZO Skin Red Carpet Peel


Ljetna sezona sinonim je za povećanu izloženost suncu, vrućinama, vjetru, intenzivnijem znojenju što vidljivo može pogoršati određena stanja kože. Još kada tomu pridodate stav pojedinaca da je ljeti dobro pauzirati od klasične njege, čime je koža manje zaštićena i nahranjena, dolazi do određenih izazova kože poput dehidracije na prvom mjestu, hiperpigmentacija, pojačanog crvenila, čak i akni.

ZO Skin Red Carpet Peel

Uz izgubljenu hidrataciju, koža je izgubila i svoj prirodni sjaj, postala suha, gruba i vrlo osjetljiva. Vjerujemo da se prepoznajete u barem jednoj od navedenih problematika, zar ne? Srećom, postoje tretmani i individualizirana njega kože kod kuće kojima možete postići sjajne rezultate i uslijed najtoplijih mjeseci u godini. U nastavku slijedi naša preporuka:

Red Carpet Peel za instant blistavu kožu

Nježan na koži, no dovoljno snažan da osigura vidljivu razliku u postizanju mladenačkog i svježeg izgleda, čak i u ljetnim mjesecima, ZO Stimulator Peel je ultimativni tretman za oplemenjivanje svih tipova kože. Poznat je i pod nazivom ‘Red Carpet’ piling jer je megapopularan među hollywoodskim zvijezdama. Naime, postiže da koža izgleda zdravije i čišće te istovremeno ne ostavlja crvenilo niti uzrokuje ljuštenje kože nakon tretmana.

Zo Skin Peeling

ZO Stimulator Piling čini čuda u samo nekoliko minuta. Čudesno ravna i ujednačuje dublje i srednje duboke linije i bore, akne, pjege, zbrinjava neravnomjernu pigmentaciju i grubu teksturu kože. Kako djeluje?

Eksfolira kožu stimulirajući izmjenu stanica. Sadrži 3 različite kiseline – glikolnu, mliječnu i citratnu kiselinu koje su poznate kao AHA ili Alfa hidroksilne kiseline. One odstranjuju mrtve stanice kože te vrše eksfolijaciju gornjih slojeva čim se poboljšava tonus kože, njena tekstura i postiže zdrav sjaj. Dok citratna kiselina ujednačava ton kože i daje joj zdravi sjaj.

Individualne konzultacije

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, no za potpuno poboljšanje tonusa kože, teksture i čistoće. Vašoj koži i problematici pristupa se potpuno individualno. Na konzultacijama u Poliklinici Bagatin vrhunski stručnjaci izradit će vam individualan plan pomlađivanja, odnosno osmislit će idealno rješenje za vašu problematiku.

Proizvodi koji doista hidriraju kožu

Za optimalne rezultate hidratacije i vraćanja sjaja koži kombiniraju se proizvodi iz fenomenalne ZO Skin Health linije medicinske kozmetike vašim željama, vašoj koži i njezinim potrebama. Njihova linija proizvoda ‘Getting Skin Ready®’ pruža ono najbolje vašoj koži, a nakon individualne analize kože lica, medicinski kozmetolozi i dermatolozi napravit će detaljan plan terapije prilagođen upravo vama.

Prvi i najvažniji korak u održavanju zdravlja vaše kože je čistač lica koji uklanja površinske nečistoće, obnavlja funkciju barijere kože, reducira crvenilo i višak sebuma te vraća koži zdravi sjaj. U ponudi su tri čistača kože:

  • Exfoliating cleanser, zahvaljujući salicilnoj kiselini, izvrstan je za kožu tijekom vrućih ljetnih mjeseci kada se koža pojačano masti, a uz to nadoknađuje i hidrataciju.
  • Hydrating cleanser hidrira i pomlađuje kožu bez ometanja barijere za održavanje vlažnosti, a istovremeno uklanja mrtve stanice i podupire staničnu obnovu.
  • Gentle cleanser je nježna pjena za čišćenje dizajnirana za uklanjanje nečistoća i dubinsko čišćenje pora, dok na koži ostavlja osjećaj svježine, čistoće i hidriranosti.

ZO Skin

Drugi korak u njezi kože podrazumijeva dobar piling koji je izvrsna metoda za liječenje akni i hiperpigmentacijskih mrlja, a istovremeno ublažavanja plićih bora. U pomoć uklanjaju mrtvih stanica kože dolaze dva pilinga:

  • Exfoliating polish je nježan hit piling kojeg zovu od milja ‘kućna mikrodermoabrazija u bočici’. Budući da se tijekom ljetnih mjeseci mogu nagomilati mrtve stanice kože zbog kojih koža gubi zdrav sjaj, potreban joj je nježan, ali učinkovit piling 2-3 puta tjedno.
  • Dual Action Scrub je dvostruko djelujući eksfolijator koji uklanja mrtve stanice. Sadrži multioksidacijski kompleks koji djeluje kontinuirano antioksidativno, a istovremeno hidratizira kožu.

Ovisno o tipu kože treći korak u ‘Getting Skin Ready®’ protokolu su blazinice za kontrolu masnoće ili tonik za umirivanje suhe kože:

  • Complexion Renewal Pads minimizira masnoću na površini kože i dubinski čisti pore, a biljni ekstrakti umiruju i ublažavaju iritaciju kože.
  • Calming Toner pH Balancer je umirujući tonik osmišljen da oživi suhu i oslabljenu kožu dok istovremeno uklanja nečistoće i uravnotežuje pH.
  • Oil Control Pads su jastučići za kontroliranje masnoće koji preveniraju nastanak akni, normaliziraju veličinu pora, zaglađuju površinu kože, umiruju upalu i smanjuju iritaciju.

Posljednji korak za maksimalno osnaživanje funkcije kožne barijere je terapija za postizanje dramatično dobrih rezultata:

  • Daily Power Defense sadrži enzime, antioksidanse (vitamin E i A) i peptide koji pomažu u zaštiti kože od slobodnih radikala i pomažu koži u prirodnom procesu DNA samoobnove. Naime, slaba i oštećena funkcija barijere kože nije u stanju zaštititi i zadržati vlastitu hidrataciju, zbog čega je koža dehidrirana i slaba.
  • Firming serum ili ‘Facelifting u bočici’ ima cilj obnoviti mladolik izgled, a koži vraća vlagu i čvrstoću.

Za kraj, savjet naših medicinskih kozmetologa i dermatologa je nanijeti dobar zaštitni faktor koji štiti od UVA/UVB zraka te HEV svjetla, a cijelu ponudu ZO Skin zaštite od sunca možete pronaći ovdje.

ZO Skin Red Carpet Peel tretman, kao i preporučeni proizvodi, dostupni su u našim Poliklinikama u Zagrebu i Splitu. Želite li biti sigurni da je ovaj tretman baš za vas, pozivamo vas da se naručite na individualnu analizu kože lica ili na izradu individualnog plana pomlađivanja. Također, i preporuku proizvoda dobit ćete od naših stručnjaka koji su veliki poznavatelji Zo Skin Health medicinske kozmetike.

Prije samog tretmana poželjno je napraviti individualnu analizu lica koja će našim medicinskim kozmetolozima i dermatolozima dati uvid u dublje slojeve vaše kože.

Bernarda Horvat, medicinska kozmetologinja

Meni