• Početna
  • Anti-Age
  • Vratite koži lica hidrataciju i sjaj jednim tretmanom – ZO Skin Red Carpet Peel

Vratite koži lica hidrataciju i sjaj jednim tretmanom – ZO Skin Red Carpet Peel


Ljetna sezona sinonim je za povećanu izloženost suncu, vrućinama, vjetru, intenzivnijem znojenju što vidljivo može pogoršati određena stanja kože. Još kada tomu pridodate stav pojedinaca da je ljeti dobro pauzirati od klasične njege, čime je koža manje zaštićena i nahranjena, dolazi do određenih izazova kože poput dehidracije na prvom mjestu, hiperpigmentacija, pojačanog crvenila, čak i akni.

ZO Skin Red Carpet Peel

Uz izgubljenu hidrataciju, koža je izgubila i svoj prirodni sjaj, postala suha, gruba i vrlo osjetljiva. Vjerujemo da se prepoznajete u barem jednoj od navedenih problematika, zar ne? Srećom, postoje tretmani i individualizirana njega kože kod kuće kojima možete postići sjajne rezultate i uslijed najtoplijih mjeseci u godini. U nastavku slijedi naša preporuka:

Red Carpet Peel za instant blistavu kožu

Nježan na koži, no dovoljno snažan da osigura vidljivu razliku u postizanju mladenačkog i svježeg izgleda, čak i u ljetnim mjesecima, ZO Stimulator Peel je ultimativni tretman za oplemenjivanje svih tipova kože. Poznat je i pod nazivom ‘Red Carpet’ piling jer je megapopularan među hollywoodskim zvijezdama. Naime, postiže da koža izgleda zdravije i čišće te istovremeno ne ostavlja crvenilo niti uzrokuje ljuštenje kože nakon tretmana.

Zo Skin Peeling

ZO Stimulator Piling čini čuda u samo nekoliko minuta. Čudesno ravna i ujednačuje dublje i srednje duboke linije i bore, akne, pjege, zbrinjava neravnomjernu pigmentaciju i grubu teksturu kože. Kako djeluje?

Eksfolira kožu stimulirajući izmjenu stanica. Sadrži 3 različite kiseline – glikolnu, mliječnu i citratnu kiselinu koje su poznate kao AHA ili Alfa hidroksilne kiseline. One odstranjuju mrtve stanice kože te vrše eksfolijaciju gornjih slojeva čim se poboljšava tonus kože, njena tekstura i postiže zdrav sjaj. Dok citratna kiselina ujednačava ton kože i daje joj zdravi sjaj.

Individualne konzultacije

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, no za potpuno poboljšanje tonusa kože, teksture i čistoće, preporuka je napraviti 4 tretmana unutar mjesec dana. Vašoj koži i problematici pristupa se potpuno individualno. Na konzultacijama u Poliklinici Bagatin čak dva stručnjaka, dermatolog i medicinski kozmetolog, izradit će vam individualan plan pomlađivanja, odnosno osmislit će idealno rješenje za vašu problematiku. Tijekom ljetnih mjeseci, sve do kraja rujna, možete se naručiti na svoj termin konzultacija uz veliki popust od čak 75 posto!

 

Proizvodi koji doista hidriraju kožu

Za optimalne rezultate hidratacije i vraćanja sjaja koži kombiniraju se proizvodi iz fenomenalne ZO Skin Health linije medicinske kozmetike vašim željama, vašoj koži i njezinim potrebama.

  • Getting Skin Ready®, prvi i najvažniji korak u održavanju zdravlja vaše kože, ali i, ako je individualno prilagođen, može obnoviti funkciju barijere kože, reducirati crvenilo i višak sebuma te vratiti onaj zdravi sjaj.
  • Exfoliating cleanser, zahvaljujući salicilnoj kiselini, izvrstan je za kožu tijekom vrućih ljetnih mjeseci kada se koža pojačano masti, a uz to nadoknađuje i hidrataciju.
  • Exfoliating polish je nježan hit piling kojeg zovu od milja ‘kućna mikrodermoabrazija u bočici’. Budući da se tijekom ljetnih mjeseci mogu nagomilati mrtve stanice kože zbog kojih koža gubi zdrav sjaj, potreban joj je nježan, ali učinkovit piling 2-3 puta tjedno.
  • Daily Power Defense sadrži enzime, antioksidanse (vitamin E i A) i peptide koji pomažu u zaštiti kože od slobodnih radikala i pomažu koži u prirodnom procesu DNA samoobnove. Naime, slaba i oštećena funkcija barijere kože nije u stanju zaštititi i zadržati vlastitu hidrataciju, zbog čega je koža dehidrirana i slaba

 

ZO Skin proizvodi

ZO Skin Red Carpet Peel tretman, kao i preporučeni proizvodi, dostupni su u našoj Poliklinici u Green Goldu u Zagrebu. Želite li biti sigurni da je ovaj tretman baš za vas, pozivamo vas da se naručite na Visia profesionalnu analizu kože lica ili na izradu individualnog plana pomlađivanja s naša dva stručnjaka. Također, i preporuku proizvoda dobit ćete od naših stručnjaka koji su veliki poznavatelji Zo Skin Health medicinske kozmetike.

 

Više informacija dostupne su na broj 01 4610 225 ili na mail info@bagatin.hr

Ana Mogulić, voditeljica kozmetologije

Sa svojim bogatim dugogodišnjim iskustvom u vlastitom salonu te kroz kontinuirano učenje i nadograđivanje svojeg znanja i vještina, Ana Mogulić, učinit će zasigurno da postanete naš zadovoljan klijent. Njezin pristup, predanost poslu i topli osmijeh pridonijet će, ne samo poboljšanju izgleda, već i da se čitavo vrijeme prilikom tretmana osjećate ugodno i opušteno.

Meni