Najučinkovitiji tretmani za uklanjanje celulita


„Od malih nogu nisam bila sretna u vlastitom tijelu. Stalno sam bila u nekom začaranom krugu dijeta, kažnjavanja, izgladnjivanja“, prisjeća se Nada (36), jedna od zaštitnih lica kampanje ‘Oblikuj svoje tijelo’ Poliklinike Bagatin.

U Polikliniku Bagatin došla je u kolovozu 2021. godine s ciljem oblikovanja tijela, a danas se smatra drugom osobom s potpuno novim i zdravijim životnim navikama te 15 kilograma manje.

„Često mi se znalo dogoditi da zbog obaveza zapostavljam samu sebe, ne jedem kvalitetne obroke i tražim izlike. To je za mene bio početak novog procesa koji nije uključivao mršavljenje kao primarni cilj, već prihvaćanje vlastitog tijela, usvajanje novih navika, brige o sebi i pravilne prehrane“, govori Nada.

Nada

Dolaskom u Polikliniku Bagatin, Nada je prvo išla na Styku 3D skeniranje obujma tijela koji pruža stvaran prikaz tijela i detaljan sastav tijela te medicinsku analizu sastava tijela pomoću Seca mBCA 515 analizatora. On osim tjelesne težine mjeri i potkožno masno tikvo, mišićnu masu, postotak vode, BMI te bazalni i aktivni metabolizam.

„Nakon mjerenja puno toga sam već naučila o vlastitom tijelu. Zatim sam išla na nutricionističko savjetovanje gdje sam dobila plan prehrane i prvi put počela učiti kako pravilno jesti i ne imati osjećaj da se odričem hrane. Naučila sam kako kombinirati namirnice i količine, odnosno kako jesti i pritom gubiti kilograme“, objašnjava Nada te govori kako je tek dolaskom u Polikliniku Bagatin shvatila koliko malo zna o vlastitom tijelu.

Osim zdravijeg načina života, veliku ulogu u oblikovanju tijela imali su i tretmani – Emerald hladni laser i Med Contour Multipower ultrazvučna terapija koji su zaslužni za uklanjanje celulita.

uklanjanje celulita

„Prvo sam išla na tretmane Emerald hladnog lasera koji uklanja masne naslage i zateže kožu, a zatim na Med Contour koji, osim što također zateže kožu, istovremeno i uklanja celulit. Svi tretmani su divni te sam se na njima u potpunosti opustila, slušala muziku i posvetila samoj sebi“, govori Nada te nam otkriva kako joj je ipak favorit Emerald hladni laser.

Nakon nekog vremena, Nada je prestala brojati izgubljene kilograme.

„Naravno da imam još kilograma za izgubiti, no ne smatram to porazom već sam ih prihvatila kao dio sebe. Osjećam se više svojom i zdravijom, imam kontrolu nad tijelom i osjećam se ljepše. Prihvatila sam svoje tijelo takvo kakvo je i gledam što mogu najbolje napraviti za njega“, objašnjava.

A svima onima koji se bore s oblikovanjem tijela i osjećajem u vlastitom tijelu, Nada poručuje:

„Ne čekajte ponedjeljak. Ako se osjećate nezadovoljno u vlastitom tijelu, nemojte se kažnjavati i patiti. Postoje oni koji će vam pomoći u cijelom procesu. Ja sam svoju pomoć pronašla u Poliklinici Bagatin“, zaključuje.

Cijelu Nadinu priču o oblikovanju tijela možete pogledati klikom na link.

U borbi protiv smanjenja masnih stanica idealan je Adipologie tretman kojeg jedino u Zagrebu možete probati u Poliklinici Bagatin. Ovaj tretman djeluje pomoću ultrazvuka niske frekvencije te tako duboko dopire do masnih naslaga zbog čega ga mnogi nazivaju liposukcijom bez noža.

zatezanje kože

Osim što smanjuje masne naslage, Adipologie tretman stvara kolagen i zateže kožu što ga čini prvim medicinskim odobrenim uređajem koji dopire do hipoderme.

Cilj tretmana u Poliklinici Bagatin nije samo gubitak centimetra već poticanje zdravijeg životnog stila i boljeg osjećaja u vlastitom tijelu. Recite zbogom tvrdokornom celulitu, sjećajte se bolje u vlastitoj koži uz tretmane Centra za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin.

Naručite se na besplatne konzultacije na broj telefona 01/4610 – 225 ili putem e-maila info@bagatin.hr, a u vodiču za oblikovanje tijela doznajte koje sve tretmane imamo u ponudi.

Poliklinika Bagatin

Poliklinika Bagatin vodeća je klinika u Hrvatskoj i Europi za vrhunsku uslugu u području estetske kirurgije, stomatologije i dermatologije te razvoj stručnjaka.

Ostale objave od

Meni