• Početna
  • Lice
  • Skin Pen tretman smanjit će ožiljke od akni i bore od sunca

Skin Pen tretman smanjit će ožiljke od akni i bore od sunca


Malo sunca dobro je za vaš duh i vašu kožu. No pretjerano izlaganje suncu bez odgovarajuće zaštite može potaknuti uzroke i okidače za nastanak akni, posljedično ožiljaka, ali i bora.

UVA zrake posebno su štetne jer slabe imunološku funkciju i pospješuju upale, a pogoršavaju situaciju i s već postojećim upalnim stanjima poput akni. Više topline i vlage za vrijeme ljeta uzrokovale su lučenje više masnoća i začepljenje pora, a što za posljedicu ima više akni i ožiljaka koji nakon njih ostaju. Naravno, izloženost suncu dodatno je potamnilo hiperpigmentaciju i ožiljke koji sad postaju puno primjetljiviji.

Sunčeve zrake odgovorne su i za fotostarenje, odnosno, ubrzano starenje kože. Kožu pogođenu suncem karakterizira gubitak sjaja, ona postaje grublja i crvena uz vidljive kapilare i proširene pore. Klinički znakovi fotostarenja uključuju duboke bore, poremećaje pigmentacije, tamne mrlje i hiperpigmentaciju, grubu kožu, gubitak tonusa kože..

Skin Pen spašava vašu kožu

Navedeni tragovi vidljivi su ‘izvana’ na našem licu, a do starenja, ustvari, dolazi i iznutra. Smanjuje se proizvodnja kolagena kojeg se često naziva izvorom mladosti. Kolagen se smatra jednim od glavnih faktora mladolikosti, čvrstoće i brze regeneracije nakon oštećenja i ozljeda.

Postoji li jedinstveno rješenje za sve ove problematike? Apsolutno! Čaroban tretman imena SkinPen najprecizniji je microneedling tretman na svijetu, koji je nedavno stigao i u Hrvatsku, odnosno i kod nas u Polikliniku Bagatin. SkinPen Precision tretmanom za kožu možete poboljšati izgled svog tena, smanjiti fine linije i bore te postići nježnu, zdravu kožu zbog koje ćete zablistati.

SkinPen Precision je mikromehanički uređaj osmišljen za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje, namijenjen svakom tipu kože bez komplikacija i uz minimalan oporavak.

Nastala mikrooštećenja aktiviraju prirodni mehanizam za samoobnovu kože, povisuju razinu faktora rasta, kolagena, obnavljaju kožu kroz slojeve, a rezultat je zdravija i mlađa koža. Upravo tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje. Izvrstan učinak pokazuje na brojne nesavršenosti tena, poput ožiljaka i prvih znakova starenja nastalih od sunca, kao i na opću kvalitetu i napetost kože, zbog čega je u kratkom roku zadobio povjerenje liječnika i pacijenata diljem svijeta.

Koje su prednosti SkinPena?

Brz oporavak i priprodan rezultat: mehanički postupak SkinPena svestran je za mnoge problematike i može se izvoditi tijekom cijele godine.

Sigurnost na najvišem nivou: uređaj je odobren od FDA agencije, Američke administracije za hranu i lijekove nakon 90 validacijskih studija sigurnosti i učinkovitosti, te jedini na tržištu ima CE oznaku za čak 5 indikacija; ožiljke od akni, fine linije i bore, melasmu,vitiligo i solarni lentigo.

Namijenjen svim tipovima kože: Klinički je dokazano djelotvoran za sve tipove kože. Primjenjuje se i na sve regija tijela (lice, vrat, dekolte, šake, nadlaktice, leđa..).

Individualan plan pomlađivanja. Vašoj koži i problematici pristupa se potpuno individualno. Na konzultacijama u Poliklinici Bagatin čak dva naša stručnjaka, dermatolog i medicinski kozmetolog, izradit će individualan plan pomlađivanja, odnosno osmislit će idealno rješenje za vašu problematiku.

Zo Skin Health medicinska kozmetika za kućnu njegu

Učinke tretmana moguće je održavati i poboljšati – kod kuće! Takve proizvode moguće je naći u ZO Skin Health liniji medicinske kozmetike koju je pokrenuo slavni dermatolog s Beverly Hillsa, dr. Zein Obagi, na čijem se popisu klijenata nalaze neke od najvećih svjetskih zvijezda.

Instant Pore refiner zaglađuje teksturu kože, sužava proširene pore, smanjuje količinu masnoće na površini i doprinosi instant matiranom izgledu kože lica. Također, sprječava upalne procese na koži te pruža antioksidativnu zaštitu.

Firming serum podržava jačanje ključnih strukturnih komponenti dermo-epidermalnog spoja kako bi se poboljšala čvrstoća kože. Sastoji se od ekskluzivnih antioksidativnih i protuupalnih kompleksa koji pomažu u smanjenju upala i oštećenja izazvanih svakodnevnim oksidativnim stresom.

Wrinkle+texture repair koristi retinol dostavni sistem zbog čega ima sposobnost ubrzano prodrijeti u dermis gdje potiče povećanje i normalizaciju staničnih aktivnosti. Poboljšava teksturu kože, a idealan je za grubu, hrapavu i suncem oštećenu kožu.

ZO Skin Red Carpet Peel tretman, kao i preporučeni proizvodi, dostupni su u našoj Poliklinici u Green Goldu u Zagrebu. Želite li biti sigurni da je ovaj tretman baš za vas, pozivamo vas da se naručite na Visia profesionalnu analizu kože lica ili na izradu individualnog plana pomlađivanja s naša dva stručnjaka. Također, i preporuku proizvoda dobit ćete od naših stručnjaka koji su veliki poznavatelji Zo Skin Health medicinske kozmetike.

Više informacija dostupne su na broj 01 4610 225 ili na mail info@bagatin.hr

Bernarda Horvat, medicinska kozmetologinja

Meni