Prvo iskustvo s najpopularnijim tretmanom za uklanjanje bora


Jedan od najpopularnijih tretmana za uklanjanje bora na svijetu – Vistabel, često se spominje u negativnom kontekstu. Većina ljudi ga povezuje s nekakvim otrovom ili poznatim osobama koje izgledaju zaleđeno, no Poliklinika Bagatin odlučila je razbiti predrasude i strahove vezane uz ovaj tretman i otkriti drugu stranu priče, odnosno priču klijentice i njezino iskustvo.

„Odlučila sam se za ovaj tretman jer sam ušla u 30. godinu života te su me jako počele smetati linearne bore na čelu koje su se uvijek vidjele, a čak bile i istaknutije prilikom nošenja pudera na licu. Iskreno, zbog dezinformacija koje kruže i animoziteta kojeg je ovaj tretman protiv bora s godinama dobio, u meni se probudio strah i tračak sumnje. Nisam znala što mogu očekivati, kakvi će biti rezultati i zašto toliko negativnih komentara“, priča klijentica Poliklinike Bagatin.

Proces aplikacije Vistabel tretmana protiv bora

Proces aplikacije Vistabel tretmana protiv bora

Nakon dva mjeseca razmišljanja, odlučila je potražiti mišljenje stručnjaka i osobe koja će joj odgovoriti na sva pitanja te se uputila u Polikliniku Bagatin gdje joj je dr. Tomica Bagatin, specijalist maksilofacijalne kirurgije te službeni trener i edukator tvrtke Allergan za aplikaciju hijaluronskih dermalnih filera i Vistabela, objasnio sve što treba znati Vistabel terapiji protiv bora.

5 činjenica o Vistabelu koje morate znati prije aplikacije 

1. Vistabel nije otrov već visoko pročišćeni toksin koji privremeno briše ili reducira vodoravne linije čela, okomite bore mrštenja i bore u kutovima očiju. Još od 2002. godine odobren je od strane američke organizacije Food and Drug Administration (FDA) koja kontrolira kvalitetu i sigurnost hrane i lijekova

2. Ne utječe na osjetilne živce niti ćete se osjećati ukočeno nakon aplikacije

3. U većini slučajeva traje od četiri do šest mjeseci

4. Nakon tretmana poželjno je ne trenirati 24 sata

5. Godišnje se ovaj tretman u svijetu izvodi pet do šest milijuna puta što ga čini svjetskim liderom brojem jedan za estetiku lica u svijetu.

Dr. Tomica Bagatin prilikom aplikacije Vistabel tretmana protiv bora

Sve ostale odgovore na pitanja vezana uz Vistabel možete pronaći ovdje.

Kako izgleda Vistabel tretman protiv bora?

„Prvo mi je temeljito očišćeno lice te nanesena anestetska krema koja umrtvi kožu kako bi sam tretman bio što ugodniji“, prisjeća se klijentica te dodaje kako je u njezino lice ubrizgano 50 Allergan jedinica što je jedna doza, odnosno jedna bočica. Bitno je naglasiti kako je sam preparat, odnosno Vistabel prije apliciranja razrijeđen s fiziološkom otopinom.

Prije same aplikacije, dr. Tomica Bagatin objasnio je klijentici kako će se Vistabel ubrizgati malom ubodima više od 20 puta u čelo i bore mrštilice te kako nema razloga za strah.

Nanošenje anestetskee kreme na lice klijentice

Nanošenje anestetske kreme na lice klijentice

„Možda Vistabel ima negativnu konotaciju zbog izgleda „ledene kraljice“ s kojim se znamo susresti, a koje nastaju neznanjem prilikom aplikacije ili pretjerivanjem, no vjerujte mi, svatko tko jedanput dobro napravi Vistabel bit će više nego zadovoljan samim rezultatom. Njime će se postići jednostavno osvježenje u toj gornjoj trećini lica koje je možda čak i superiorno onome što možemo dobiti s preparatima na bazi hijaluronske kiseline“, objasnio je dr. Bagatin.

I sada slijedi glavno pitanje: Je li boljelo?

„Nije boljelo. Doduše, prilikom svakog uboda osjećala sam peckanje, no osjećaj je izdržljiv i u potpunosti nešto na što smo mi žene, koje odlazimo na svakakve tretmane za uljepšavanje, navikle“, objašnjava klijentica.

Prvotni osjećaj nakon ubrizgavanja sličan je blagom zatezanju, no rezultati nisu vidljivi odmah već je potrebno desetak dana da se vidi potpuni učinak.

Lice mjesec dana nakon tretmana

Cijeli video kako je izgledao proces aplikacije Vistabela možete pogledati ovdje.

Rezultati nakon tretmana

„Iako mi je doktor jasno dao do znanja kako treba nekoliko dana da Vistabel počne djelovati, svaki dan sam se pomno gledala u ogledalo i pratila postoje li nekakve promjene na mojem licu. Dva dana nakon tretmana više nisam mogla podići obrve, odnosno namrštiti se što je bilo odlično jer je mrštenje bilo dio moje svakodnevnice“, govori klijentica.

Osmijeh prije i nakon tretmana

„Nakon pet dana primijetila sam kako su linearne bore na čelu zbog kojih sam se prvenstveno odlučila na ovaj tretman, u potpunosti nestale. No, ono što me posebno iznenadilo i oduševilo je način na koji su mi se obrve podignule i oči otvorile. Inače sam imala, kako bih to sama nazivala „pogled tužnog psa“, no u stručnim rukama dr. Tomice Bagatina i pravilnom aplikacijom Vistabela imala sam osjećaj kao da sam bila na podizanju kapaka“, dodaje klijentica.

Mrštenje prije i nakon tretmana

Krajnje iskustvo

Oduševljenje klijentice nakon Vistabel tretmana protiv bora nije se moglo sakriti.

„Toplo ga preporučujem svima onima koji se dvoume bi li otišli na ovaj tretman ili ne. Prepustite se sigurnim rukama vrhunskih stručnjaka Poliklinike Bagatin i podarite svojem licu svjež i mladolik izgled“, zaključuje klijentica.

Na Vistabel tretman protiv bora možete se naručiti ovdje, a sva dodatna pitanja možete postaviti našem call centru na 01/4610 – 225 ili putem e-maila info@bagatin.hr.

Saznajte koji tretman je najbolji za vaše lice u vodiču za pomlađivanje lica Poliklinike Bagatin.

Poliklinika Bagatin

Poliklinika Bagatin vodeća je klinika u Hrvatskoj i Europi za vrhunsku uslugu u području estetske kirurgije, stomatologije i dermatologije te razvoj stručnjaka.

Ostale objave od

Meni