Povećanje grudi promijenilo mi je život


Cijeli su me život mučile izrazito male grudi zbog kojih sam često imala velike neugodnosti – pred suprugom i djecom, a preko ljeta i svima ostalima. Zbog toga sam izbjegavala gužvu na plažama kako me slučajno ne bi netko od poznanika vidio u kupaćem kostimu i vješto se skrivala od pogleda drugih koji nisu bili nimalo ugodni.

male grudi

Rekla bih da se moje grudi nikada nisu ni razvile – ostale su iste još od osnovne škole. Jedino su u trudnoći moje grudi bile izrazito velike, zbog čega sam poželjela da i takve ostanu.

Iako mi je obitelj uvijek bila podrška, moje samopouzdanje je bilo toliko nisko da nikako nisam mogla maknuti fokus sa veličine svojih grudi. S nedostatkom samopouzdanja narušila se i intima u braku jer mi je bilo teško opustiti se.

Odlučila sam stati tome na kraj te se prijaviti na natječaj za ‘makeover’. Znala sam da je estetska operacija za mene nagrada i zahvaljujući Poliklinici Bagatin ostvarila mi se životna želja.

operacija grudi

Prvi korak kad se odlučite otići na zahvat korekcije grudi su konzultacije na kojima me dočekao dr. Dinko Bagatin koji mi je profesionalno i s puno strpljenja odgovorio na sva pitanja. Doktor mi je objasnio sve do najsitnijih detalja – da se nemam razloga bojati anestezije, kako će izgledati cijeli zahvat te rezultate koje mogu očekivati nakon operacije.

Odlučila sam se za anatomske implantate, odnosno malo veću dvojku, koji će biti u skladu s proporcijama svojeg tijela. Osim korekcije grudi, na konzultacijama smo odlučili i napraviti korekciju ožiljka i VASERlipo ultrazvučnu liposukciju kako bi se korigirao trbuh koji je nakon tri trudnoće bio rastegnut i prepun strija.

Ulaskom u operacijsku salu moja zabrinutost je jenjavala, a iščekivanje raslo. Nakon operacije osjećala sam se dobro, a noć sam provela u Poliklinici i moram pohvaliti sve sestre koje su bile jako ljubazne i brižne, obilazile me i bile tu na raspolaganju.

povećanje grudi iskustva

Također, posebno bih pohvalila dr. Dinka i cijelo osoblje Poliklinike koji su me oduševili svojom profesionalnošću, znanjem i brigom. Osjećala sam se veoma sigurno uz ovakav tim.

rezultat makeovera

Brzo sam se oporavila jer sam se pridržavala uputa koje sam dobila, a pomogli su mi prijatelji i obitelj. Danas sam prezadovoljna rezultatima. Moj život je postao puno kvalitetniji, a naraslo mi je i samopouzdanje. Više mi nije neugodno skinuti se u kupaći kostim i postala sam sretnija osoba.

Za više informacijama o spomenutim zahvatima možete nas kontaktirati na 01/4610 225 ili e-mailom na info@bagatin.hr.

Ivana Strmota

Ivana Strmota majka je troje djece koja se prijavila na Ekstremni makeover u nadi da će se zauvijek riješiti kompleksa malih grudi.

Ostale objave od

Meni