Operacija kapaka dala mi je novi pogled na život


Mlada sam baka, ali nažalost nikad se nisam tako osjećala. Moji spušteni kapci  i obješeno lice cijelo su vrijeme utjecali na moje samopouzdanje. Dolaskom novog unuka htjela sam se riješiti lošeg osjećaja u vlastitoj koži i napokon se početi smijati.  

korekcija kapaka

Najviše su me mučili kapci koji su osim estetskog postali i zdravstveni problem jer mi se vidno polje maksimalno smanjilo, a ujutro kad sam se probudila nisam gotovo ništa vidjela. Više od svega htjela sam da se ovaj problem riješi. Zbog toga sam se i prijavila na Ekstremni makeover.

Od samog početka nije me bilo strah operacije, a puno mi je značilo što sam cijelo vrijeme imala podršku obitelji. Znala sam da napokon nešto dobro radim za sebe, a nisam se bojala jer sam bila prepuštena u ruke profesionalca – dr. Tomice Bagatina.

blefaroplastika

Gornjom i donjom blefaroplastikom moje je lice napokon dobilo odmoran i svjež izgled primjeren mojim godinama. Uklonio se višak kože i masnih jastučića, a „mini“ Face Liftingom podignuli smo gornju trećinu lica i uz to popunili bore Lipifolingom– vlastitim masnim tkivom.

korekcija gornjih kapaka

Oporavak od operacije je prošao dobro, pratila sam sve upute doktora kako bi se izbjegle sve komplikacije. Rezultati Face Liftinga vidljivi su na mojem licu u obliku elastičnije kože, a mogu reći kako je moja okolina primijetila da izgledam mlađe.

rezultat makeovera

Danas sam nova žena, prezadovoljna izgledom i zahvalna što sam se prijavila na makeover koji mi je u potpunosti promijenio život. Zahvalila bih se doktoru Bagatinu i cijelom osoblju Poliklinike Bagatin koji su brinuli o meni za vrijeme cijelog makeovera.

Za više informacijama o spomenutim zahvatima možete nas kontaktirati na 01/4610 225 ili e-mailom na info@bagatin.hr.

Melvina Trevižan

Melvina dolazi iz Splita, po struci je obučarski tehničar. U slobodno vrijeme voli trčati, loviti ribu i hobotnicu, a odmara je slaganje puzzli.

Ostale objave od

Meni