Liposukcija trbuha za moj novi početak


Otkako sam ušla u pubertet suočila sam se s prekomjernim debljanjem koliko god bih pazila što jedem i da se dovoljno krećem, kilogrami su se jednostavno gomilali te sam do drugog razreda srednje škole dogurala do 86 kilograma.

gubitak kilograma

U tom trenutku sam odlučila da ću kompletno promijeniti životne navike, prvo prehrambene (izbacila sam mliječne i prerađene proizvode), zatim sam krenula redovito vježbati te doći do 55 kilograma. Sljedećih nekoliko godina sam održavala tu tjelesnu težinu, no sjedilački posao me doveo do toga da sam ponovno natukla nekoliko kilograma koji su se najviše vidjeli na mom trbuhu. Unatoč izgubljenim kilogramima, moje tijelo je u potpunosti izgubilo konture.

liposukcija

To je bio glavni razlog da se odlučim na liposukciju koja mi je preokrenula život. Na konzultacijama mi je dr. Dinko Bagatin objasnio kako bi za vraćanje kontura trbuha, bokova i donjeg dijela leđa najbolje bilo koristiti kombinaciju VASERlipo ultrazvučne liposukcije i Body-Jet liposukcije. Također, dr. Bagatin odgovorio mi je na sva pitanja, tako da straha nije bilo.

Nakon operacije osjećala sam se dobro te sam se oporavljala brže nego što sam očekivala. Oporavak je trajao 15-ak dana, a to vrijeme oporavka je brzo prošlo tako da na pitanje bi li opet sve ponovila, odgovorila bih potvrdno bez razmišljanja. Moja okolina je također pozitivno iznenađena, komplimenti dolaze sa svih strana, a najbolja reakcija dolazi od mene same – sretna sam, puna samopouzdanja i motivacije za daljnjim napretkom.

rezultati liposukcije

I dalje nisam svjesna kako izgledam, a najbolji dokaz tome je svečani događaj prije kojeg sam u shoppingu isprobavala haljine koje su mi bile sve velike jer sam uporno uzimala konfekcijski broj koji sam nosila prije liposukcije.

Prezadovoljna sam cijelim iskustvom i rezultatima i toplo bih ga preporučila svima onima sa sličnom problematikom.

Recite zbogom masnim naslagama na trbuhu te se naručite na konzultacije kod dr. Dinka Bagatina pozivom na broj 01/4610-225 ili na info@bagatin.hr i oblikujte svoje tijelo po vlastitim preferencijama.

Ivona Bočkor

Ivona Bočkor od puberteta se mučila s debljinom, a nakon velikog gubitka kilograma ostao je višak kože kojeg se nikako nije mogla riješiti. S 29 godina odlučila je otići na liposukciju.

Ostale objave od

Meni