15 najčešćih pitanja o Zerona Emerald hladnom laseru


Muči vas višak masnih naslaga na nekom dijelu tijela? Ne možete ih ukloniti raznim dijetama i vježbanjem? Ako uz navedeno želite izgubiti i veći broj centimetara u obujmu, Zerona Emerald hladni laser je idealan tretman za vas!

Svaka osoba ima određeno kritično područje na tijelu kojega se želi riješiti, pogotovo prije ljeta. Ta područja najčešće su trbuh, bedra i koljena te ponekad nadlaktice i leđa.

Želite li ukloniti lokalizirane masne naslage i pripremiti se za opušteno i bezbrižno ljeto, uz pravilnu prehranu i zdrav način života koji već prakticirate, predlažemo jedan od najpopularnijih tretmana Centra za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin.

Prvi laser u kategoriji neinvazivnog oblikovanja tijela koji je osvojio tržište svojim izuzetnim djelovanjem i zavidnim rezultatima jest Zerona hladni laser.

Ovaj laser emulzificira masnoću stvarajući poru na masnoj stanici kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje putem limfnog sustava. Zerona je sigurna i bezbolna alternativa za kirurško uklanjanje masnih naslaga, a upravo zbog toga okarakterizirana je kao neinvazivna liposukcija.

Zerona

Druga laserska zvijezda iz kategorije neinvazivnog oblikovanja tijela i nasljednik popularne Zerone, također dolazi od istog tvorca i dugogodišnjeg partnera Poliklinike – Erchonia, američke tvrtke koja je vodeći svjetski proizvođač nisko frekventnih lasera.

Emerald hladni laser zbog čak 10 diodnih glava može tretirati nekoliko različitih područja u samo jednom tretmanu u kojem vrši najbržu redukciju masnih stanica.

Budući da je riječ o hladnim laserima, za vrijeme tretmana nema osjećaja boli te se na brz i 100% siguran način uklanjaju masne naslage i zateže koža.

Mnogobrojna klinička istraživanja dokazala su efektivnost Zerona Emerald lasera na oblikovanje tijela, koji je kao takav jedini odobren od FDA za reduciranje masnih stanica.

Ovdje se radi o hladnom laseru i tretmanu na kojem ništa ne osjetite i kod kojeg nema oporavka, a rezultati su zagarantirani.

Kod Zerona Emerald tretmana hladna laserska zraka radi poru na masnoj stanici kroz koju se njen sadržaj izlučuje.

Kako bismo dodatno potaknuli izbacivanje masnoće, moramo se malo potruditi, što znači da na neki način trebamo potaknuti izbacivanje tekućine iz sebe, a to možemo samo uz konzumaciju minimalno osam čaša vode dnevno i vježbanjem.

Ako još dodatno pripazite na prehranu, rezultati će vas oduševiti.

  1. Što je Zerona Emerald?

Zerona Emerald je prvi neinvazivni hladni laser za preoblikovanje tijela koji efektivno uklanja masno tkivo i zateže kožu bez negativnih nuspojava. Mnogobrojna istraživanja su dokazala efektivnost neinvazivne procedure Zerona Emerald lasera na preoblikovanje tijela te je kao takav jedini odobren od FDA i za reduciranje masnih stanica.

  1. Kako funkcionira Zerona Emerald tretman?

U mnogobrojnim kliničkim studijama prikazano je kako Zerona Emerald laser stimulira stanice masnoće u emulzirajuću masnoću izvan stanice. Masnoća se kreće iz stanice kroz poru, koja je privremeno stvorena u staničnoj membrani, u limfni sustav. Rezultat na milijunima masnih stanica se očituje u smanjenju masne stanice što uzrokuje skidanje trbuha, bokova i bedra.

  1. Nestaju li masne stanice trajno?

Za razliku od klasične liposukcije, kod Zerona Emerald laserskog tretmana masne stanice se ne uklanjaju. Umjesto toga, masne stanice potiču se na otpuštanje triglicerida koji se nalaze u svakoj masnoj stanici. To znači da nema uništavanja niti uklanjanja bilo kakvog tkiva.

  1. Mogu li se Zerona Emeraldom riješiti trbuha koji se pojavio nakon poroda?

Da! Zerona Emerald laser idealan je za primjenu na područjima gdje se tvrdoglave masne naslage zadržavaju nakon poroda. Međutim, ne preporučamo podvrgavanje tretmanu za vrijeme trudnoće.

  1. Koliko vremena treba proći od trudnoće?

Preporučeno je da pričekate prvi pregled kod ginekologa nakon poroda (obično nakon 6 tjedana) te da tada krenete sa Zerona Emerald tretmanima. Tretmani nisu preporučljivi ukoliko dojite.

  1. Koliko traju tretmani Zerona Emerald laserom i koliko ih je potrebno?

Tretmani traju oko 30 minuta po svakom tretiranom području tijela. Tretmani se dogovaraju jednom do dvaput tjedno. U slučaju da želite izgubiti još masnih naslaga, moguće se podvrgnuti novom krugu tretmana.

  1. Što ako propustim termin?

Ne preporuča se preskakanje tretmana jer to može jako utjecati na rezultat. Prilikom početka odlaska na tretmane sa Zerona Emerald laserom važno je da se posvetite preporučenom protokolu koji uključuje najmanje 6 tretmana jednom do dva puta tjedno u trajanju od 30-45 minuta i ne dostižu više od 8 dana između tretmana.

  1. Po čemu se Zerona Emerald tretmani razlikuju od liposukcije?

Liposukcija je invazivna metoda koja uklanja kompletno područje masnih stanica deponiranih ispod kože. Zerona Emerald tretmani su 100% neinvazivni, jer se provode s hladnim laserom koji stimulira masnu stanicu, emulizira ju i oslobađa masnoću. Za vrijeme tretmana ne osjećate ništa.

  1. Postoji li nešto na što trebam pripazit u razdoblju kada odlazim na Zerona Emerald tretmane?

Ne. Tijekom 2 tjedna tretmana možete obavljati sve svoje normalne aktivnosti. Preporučljivo je da slijedite protokol tretmana: hidratizacija (8-10 čaša vode na dan), nastaviti jesti zdravo i vježbati ili barem hodati 30 minuta dnevno, ne konzumirati alkohol i kofein. Alkohol i kofein usporavaju limfni sustav što može smanjiti vaš rezultat.

  1. Koji dijelovi tijela se mogu tretirati Zerona Emerald laserom?

Tretmani su učinkoviti na stražnjem dijelu ruku, gornjem i donjem abdomenu, koljenima, gornjem i donjem dijelu leđa, unutarnjim i vanjskim preponama, stražnjici, struku i muškim prsima. Zapravo, svako područje na kojem postoji višak masnih naslaga može se uspješno tretirati. Dakako, ne preporuča se korištenje Zerona Emerald lasera u blizini očiju.

  1. Jesu li tretmani Zerona Emerald laserom sigurni?

Zerona Emerald tretmani su u potpunosti neinvazivni i ne uzrokuju modrice, niti ogrebotine. Tijekom tretmana nema osjećaja nelagode, anestezija nije potrebna, a odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

  1. Postoji li mogućnost nuspojava?

Ne. Proces tretmana je u potpunosti neinvazivan i zasigurno nema nuspojava osim gubitka centimetara i masnoća.

  1. Koliko brzo će biti vidljivi rezultati tretmana Zerona Emerald Laserom?

Neki klijenti počinju primjećivati promjene nakon prvog tretmana. U većini slučajeva, koža će vam se činiti mekšom i čvršćom. Rezultati će biti vidljiviji sa svakim idućim tretmanom. Nakon niza od šest Zerona Emerald tretmana kod većine klijenata razlike će biti mjerljive pa će tako velik broj klijenata nositi manji broj hlača unutar mjesec dana od prvog tretmana.

  1. Koliko dugo su vidljivi rezultati?

Zdravom prehranom i vježbanjem možete očekivati dugotrajne rezultate. Zerona Emerald je idealna za 2 tipa ljudi: oni koji već prakticiraju zdravu prehranu i zdrav način života te se žele riješiti lokaliziranih masnoća ili za one koji žele da im gubitak centimetara sa Zerona Emerald tretmanima bude odskočna daska i motivacija za početak zdravog načina života.

  1. Mogu li kombinirati neki drugi tretman sa Zerona Emerald tretmanom?

Da! U Poliklinici Bagatin Zerona Emerald tretman uvijek kombiniramo s limfnom drenažom koja potiče limfni sustav i izbacivanje štetnih tvari iz tijela. Također, preporučamo i kombinaciju Zerona Emerald i Med Contour Multipower tretmana – jednog od najboljih tretmana na svijetu za uklanjanje celulita, za koje posjeduje i FDA odobrenje. Kod Med Contour tretmana zajedno djeluje snaga ultrazvučne terapije, limfne drenaže i vakuuma. Na površini kože neće biti nikakvih posljedica, a tretman je potpuno bezbolan.

Emerald se, također, koristi u borbi protiv pretilosti, a uz njega stručnjaci Poliklinike kombiniraju više različitih pregleda i tretmana kako bi stvorili nezaustavljivu sinergiju s odličnim rezultatima. Paket protiv pretilosti sadrži dijagnostiku i precizno mjerenje parametara organizma kao prvi korak ovog putovanja. Nutricionističko savjetovanje uz individualni tjedni plan prehrane čini ključnu stavku u postizanju cilja, a nakon toga slijedi kombinacija 3 različita tretmana za oblikovanje tijela. U Poliklinici Bagatin brinemo da naši klijenti imaju cjelovitu uslugu i rezultate vrijedne slavlja.

Savjetovanje za oblikovanje tijela

Ako su vas ove informacije zainteresirale i želite saznati je li Zerona Emerald idealan za vas, pozivamo vas na besplatne konzultacije za oblikovanje tijela.

Savjetovanje za oblikovanje tijela

Naš tim medicinskih kozmetologa u suradnji s nutricionisticom osmislit će plan terapije sukladno vašim potrebama i željenim rezultatima. Uz uravnoteženu prehranu, redovitu tjelovježbu i pomoć našeg tima, pratite kako se vaše tijelo mijenja i uživajte u rezultatima!

Svoje besplatne konzultacije možete dogovoriti telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr

Petra Vlaović, medicinska kozmetologinja

Petra je zanimanje medicinskog kozmetologa stekla na Zdravstvenom Učilištu u Zagrebu. Predani je član kozmetološkog tima Poliklinike Bagatin te se veseli svakom klijentu Poliklinike kako bi s njima ostvarila najbolji rezultat i premašila sva njihova očekivanja.

Meni