×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Ponuda laserskih tretmana i vrste lasera

U posljednjih 10 godina, otkrića u tretiranju kože omogućila su doslovno „vraćanje vremena unazad“ i obnovu najosjetljivijih dijelova kože. Jedan od tih otkrića su laserski tretmani koji se u medicinske svrhe koriste od 1993. godine i pružaju širok spektar tehnika. Medicinski laseri, medicinska su sredstva (alati) kojima se pomoću precizno fokusirane svjetlosti liječi ili uklanja tkivo. Ova vrlo važna grana medicine sada je pronašla i svoje mjesto među estetskim tretmanima i zahvatima, kao i u stomatološkim ordinacijama.

U Poliklinici Bagatin laserima se tretiraju razne problematike - od prvih bora, staračkih pjega, hiperpigmentacije, kapilara i crvenila kože do upornih dlačica kojih se ne možemo riješiti. Također mogu se primijeniti i prilikom stomatoloških terapija poput izbjeljivanja zubi, endodoncije i paradontologije. Tretmani su izrazito traženi i popularni jer su značajno bezbolniji, a vremena oporavka, u većini slučajeva, gotovo ni nema. 

Naša Poliklinika je referentni centar za čak tri proizvođača lasera - njemačku tvrtku Asclepion koju karakterizira dugogodišnje iskustvo u proizvodnji najsuvremenijih lasera, američku tvrtku Erchonia, vodećeg svjetskog proizvođača hladnih lasera za oblikovanje tijela i američku tvrtku Biolase, vodećeg svjetskog proizvođača dentalnih lasera.

Naša Poliklinika u svojoj ponudi ima čak sedam lasera kojima se mogu tretirati gotovo svi estetski problemi:

 1. Diodni laser MeDioStar NeXT
 2. Žuti laser QuadroStarPRO
 3. Erbium:YAG laser MCL 31 Dermablate
 4. Q-Switch TattooStar Effect Combo
 5. Dentalni laser EPIC 10
 6. Dentalni laser WaterLase iPlus
 7. Zerona hladni laser

Diodni laser MeDioStar NeXT

Diodni laser učestalo se već godinama rabi kao alat u medicinskoj industriji i znanosti te se navedena područja teško mogu zamisliti bez njega. Ovaj laser može prodrijeti dublje u kožu što omogućuje tretman kod osoba s tamnijom kožom te se zato smatra zlatnim standardom kada je u pitanju dugotrajno uklanjanje dlačica.

MeDioStar NeXT laseri opremljeni su sa sustavom koji hladi tretirano područje neposredno prije nego li se emitira puls, osiguravajući na taj način veću ugodu i sigurnost naših klijenata za vrijeme tretmana. Nadzorni sustav unutar laserskog uređaja regulira razinu hlađenja, održavajući temperaturu kože niskom te osiguravajući gotovo bezbolan i iznimno ugodan tretman za sve vrste kože. Čak i pri primjeni jače energije, tretman i dalje jamči minimalni rizik te nježan tretman našim klijentima.

Rabi se za:

 • Uklanjanje dlačica
 • Pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea
 • Tretiranje upalnih akni (akne vulgaris)
 • Uklanjanje vena i kapilara
138c9939-dfcf-4380-98f2-c965197748de

 

Žuti laser QuadroStarPRO

Žuti laser QuadroStarPRO se primjenjuje u estetskoj dermatologiji za uklanjanje površno smještenih vidljivih kapilara na licu, kao i drugih vaskularnih lezija i pigmentnih promjena. Za vrijeme tretmana lasersko se svjetlo pretvara u toplinu koja uzrokuje biološki efekt na tkivo s posljedicom smanjenja, odnosno nestanka kapilare ili druge tretirane promjene. 
Tretman jamči minimalni rizik te nježan i bezbolan tretman klijentima, a rezultati su izrazito dobri.

Rabi se za:

 • Uklanjanje crvenila lica i vidljivih kapilara
 • Uklanjanje različitih vaskularnih promjena na licu i tijelu
4fd03e5f-8a77-49a6-b544-b4405c0f10c2

Erbium:YAG laser MCL31 Dermablate

Erbium laser MCL31 Dermablate omogućava sigurno i nježno uklanjanje svih vrsta pigmentiranih madeža te ostalih vrsta oštećenja kože na epidermalnoj i dermalnoj razini. Ovaj laser jamči učinkovit tretman za reduciranje bora i ožiljaka od akni, bez ikakvih termalnih oštećenja kože zahvaljujući visokoj selektivnosti. Uz pomoć Erbium lasera učinkovito se i sigurno uklanjaju promjene na koži poput madeža, fibroma, bradavica, ksantelazmi, sunčanih pjega i seboreičnih keratoza. Također, ova vrsta lasera izvrsna je i za redukciju strija te ožiljaka na licu i tijelu.

S frakcijskim nastavkom Erbium lasera pomlađuje se koža lica te se izvodi zahvat kojeg nazivamo frakcijski skin resurfacing. S ovim zahvatom uklanja se površinski sloj kože te se postiže se duboka regeneracija i formiranje nove, sjajnije i vidno pomlađene kože.

Rabi se za:

 • Pomlađivanje kože lica i smanjenje pora
 • Uklanjanje madeža i ostalih dobroćudnih promjena na koži
 • Redukciju ožiljaka od akni
 • Redukciju ožiljaka i strija
044845d8-4273-4fa2-8626-060d7ecb2682

 

Q-Switch TattooStar Effect Combo

Asclepion TattooStar Effect Combo je stvoren za uklanjanje tetovaža i pigmentnih lezija te je opremljen sa zrakom koja prodire u kožu kako bi dosegla čestice boje raštrkane u dubljim slojevima kože. Pigmenti upijaju svjetlosnu energiju i raspršuju se. Kad su jednom uništeni, limfni sustav ih apsorbira i uklanja. Ovdje se zapravo radi o dva lasera u jednom: Nd:YAG laseru i Ruby laseru s tri različite valne duljine. Q-Switch tehnologija stvara iznimno kratke pulseve koji omogućavaju što manja oštećenja tkiva i posljedice nakon tretmana laserskog uklanjanja tetovaže. QSwitch laser radi puno brže od tradicionalnih lasera te zato uklanjanje tetovaže njime uzima puno manje vremena.

Rabi se za:

 • Uklanjanje tetovaža
 • Uklanjanje trajne šminke
 • Uklanjanje pigmentnih lezija
 • Neablativni skin resurfacing
20958fd8-1387-4198-a688-84e1b3cbb4b4

Dentalni laser EPIC 10

Diodni laser EPIC 10 predstavlja najnoviju lasersku inovaciju, a rezultat je 25 godina inženjeringa. EPIC je jedini diodni laser u SAD-u kod kojeg su sadržana tri jedinstvena načina rada (terapije) - kirurgija mekih tkiva, izbjeljivanje i smanjivanje bolova čime se osigurava svestran pristup u dentalnom liječenju, a time i ugodniji tretman za samoga klijenta. U svom radu koristi 10 Wati energije, a snaga mikropulseva omogućuje kompletniju i snažniju terapiju te kraće vrijeme izbjeljivanja u odnosu na druge diodne lasere na tržištu.

Rabi se za:

 • Izbjeljivanje zubi
 • Terapiju boli temporomandibularnog zgloba
917aca4b-1324-4f9c-b0b8-892f2fb1188f

Dentalni laser WaterLase iPlus

WaterLase iPlus laser američkog proizvođača Biloase je namijenjen za sva zubna tkiva - meka i tvrda, a rezultat je dugogodišnje tradicije i istraživanja kako bi se osmislio najsuvremeniji dentalni laser višenamjenske upotrebe. Prilikom terapije, WaterLase iPlus kombinira mlaz vode i zraka zajedno sa laserskom energijom kako bi omogućio jedinstveni neinvazivni tretman u stomatologiji. Voda i zrak hidratiziraju zub, sprečavaju toplinu i bol, a laserska zraka precizno tretira i oblikuje tkiva bez kontakta, topline, vibracije i pritiska. WaterLase učinkovito tretira desni, kožu i kosti - preciznije i s manje krvarenja nego tretmani sa skalpelom.

Rabi se za:

 • Uklanjanje karijesa
 • Paradontološke tretmane
 • Produljenje kliničke krune zuba
 • Terapiju periimplantitisa
 • Prilikom malih dentalnih kirurških zahvata 
^BCAF29CD931A628F2764910F708F814732DB82814D63658863^pimgpsh_fullsize_distr

Zerona hladni laser

Zerona laser, poznat i kao Verjú, je neinvazivan laserski tretman za oblikovanje tijela koji koristi Erchonia Green Laser Scanner. U preko 17 kliničkih studija prikazano je kako Zerona laser smanjuje stanice masnoće u našem tijelu te se pokazao kao tretman koji dokazano reducira celulit i centimetre na tretiranom području. Tretman djeluje na način da hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koju se njen sadržaj izlučuje te se potom prirodnim putem izbacuje iz tijela kroz limfu i mokraćni sustav bez negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida. Tretmani su učinkoviti na gornjem i donjem abdomenu, gornjem i donjem dijelu leđa, nogama, bedrima, stražnjici, koljenima, rukama i muškim prsima. Zapravo, svako područje na kojem postoji višak masnih naslaga može se uspješno tretirati.

Rabi se za:

 • Reduciranje celulita
 • Smanjenje obujma tijela 
23af0801-38ed-416e-a790-55b37b93aa59

 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
 • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
 • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
 • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".