×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Zlatni sponzor prestižne IMTJ konferencije u Ateni 25. svibanj 2018.

Novosti

Zlatni sponzor prestižne IMTJ konferencije u Ateni

Vodeći događaj u industriji zdravstva i turizma IMTJ Medical Travel Summit 2018 održan je ove godine u Ateni od 21.-24. svibnja

Predstavnici Poliklinike Bagatin, ravnatelj Ognjen Bagatin i voditeljica odjela medicinskog turizma Tea Hitner, još jednom predstavili su iz uloge zlatnog sponzora Hrvatsku kao top destinaciju za zdravstveni turizam, grad Zagreb kao centar medicinske izvrsnosti te Polikliniku Bagatin kao vrhunskog pružatelja usluga kako za domaće tako i za inozemne klijente.

U našoj pratnji bili su i drugi predstavnici iz Zagreba i Hrvatske među kojima su: Turistička zajednica grada Zagreba - naša velika podrška na brojnim međunarodnim projektima s kim smo ove godine dijelili izložbeni prostor, predstavnici dentalne klinike Identalia, predstavnici Klaster Kvarnera te gospodin Miroslav Varga iz tvrtke Escape.

Web-novosti_PB_848x364px_647

Sada već poznato, IMTJ je organizacija koja slavi izvrsnost te postignuća pružatelja zdravstvenih usluga diljem svijeta zbog čega se svake godine dodjeljuju nagrade najboljima kroz 19 kategorija.

Svi dosadašnji napori Poliklinike Bagatin u pozicioniranju Hrvatske kao top destinacije na svjetskoj karti medicinskog turizma, a potom i naše Poliklinike kao privatne poliklinike broj 1 u regiji te odlično odrađen posao našeg odjela medicinskog turizma i marketinga u izradi prijava, prepoznati su od strane organizacije zbog čega smo bili ponosni finalisti te nominirani u čak tri kategorije:

-       Najbolja internacionalna dentalna klinika 

-       Najbolja internacionalna klinika za estetsku kirurgiju

-       Najbolja usluga u ophođenju s klijentima

Također, važno je spomenuti i da je Klaster Kvarner također visoko kotirao u finalu u kategoriji za klaster godine.

Web-novosti_PB_848x364px_648

Uloga zlatnog sponzora, reprezentativan izložbeni prostor te predavanja i paneli ravnatelja Ognjena Bagatina na temu:  Building your reputation online koristeći digitalne tehnologije, osigurali su nam odličan imidž i prepoznatljivost. Bio je ovo događaj koji je isporučio ogromnu količinu informacija, novih znanja i razmjene iskustava koji će nam svakako pomoći da u svom poslu budemo još bolji.

Web-novosti_PB_848x364px_650

Ovim putem želimo čestitati pobjednicima u svim kategorijama, a nama je bila ogromna čast i zadovoljstvo „stajati uz bok najboljima“ jer i ovo je za nas izrazito velika vrijednost.

Nastavljamo i dalje s našim predanim radom i s nestrpljenjem iščekujemo sljedeću godinu i novu destinaciju za ovaj prestižni događaj.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".