×

Adventski popusti do 60%

Saznajte više

Zerona - proljetni hit za lijepo oblikovano tijelo 27. siječanj 2014.

Novosti

Zerona - proljetni hit za lijepo oblikovano tijelo

Hladni laser za neinvazivno oblikovanje tijela

Zerona lasersko oblikovanje tijela

Zerona je dokazano najbolji i najsigurniji neinvazivni laserski tretman oblikovanja tijela na svijetu, što potvrđuje i činjenica da je odobren od strane najrigoroznije agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja - FDA. Zerona laser je u 2013. godini bio najprodavaniji uređaj za oblikovanje tijela u SAD-u, a njegovo izuzetno djelovanje istaknule su i poznate osobe poput Rihanne, kojoj je to omiljeni tretman u slobodno vrijeme te popularni  Dr. Oz, koji je nekoliko emisija posvetio Zerona tretmanu. Naša Poliklinika među prvima u Europi, a prva u Hrvatskoj, ima priliku svojim klijentima ponuditi ovaj izuzetan tretman za oblikovanje tijela.

Većini ljudi, u ovo današnje ubrzano vrijeme, nedostaje vremena te se muče s prilagođavanjem svih aktivnosti dnevnom rasporedu. Teško se usredotočiti na gubitak trbušnih naslaga pošto to oduzima dosta vremena. Velik broj ljudi to frustrira jer bi isto dragocjeno vrijeme mogli posvetiti važnijim stvarima u životu. Čak i uz najbolju dijetu ponekad je nemoguće riješiti se onih tvrdoglavih masnih naslaga oko sredine trbuha.

Jedno od idealnih rješenja je Zerona laser koji topi kritične masne naslage. Zvuči gotovo nevjerojatno da bi bilo istinito: ležite na krevetu dok vam hladna laserska zraka prolazi kroz kožu i nakon par tretmana izgubili ste značajan broj centimetara s kritičnih područja. Rezultati u kliničkim studijima pokazali su da osoba može izgubiti i do 9,2 cm u obujmu na području struka. Impresivno, zar ne?

Zerona ne spada u istu skupinu s liposukcijom i drugim invazivnim zahvatima, već se radi o postupku oblikovanja tijela koji jamči da će laserom suziti masne stanice tokom bezbolnih tretmana te ukloniti neželjeni višak u obujmu. Postupak se oslanja na laser proizvođača Erchonia koji emulgira neželjene tjelesne masnoće, koje potom napuštaju tijelo prirodnom detoksifikacijom. Tretirati se mogu trbuh, leđa, bokovi, stražnjica, noge i ruke. Iz navedenog vidimo da se ovim tretmanom može tretirati kompletno tijelo, no nemoguće je tretirati sva područja u isto vrijeme. Idealni kandidat za Zeronu je osoba koja je posvećena poboljšanju svog zdravlja te ne treba izgubiti značajan broj kilograma. Ukoliko vas zanima tijek tretmana ili želite saznati više o tretmanu pogledajte naše video priloge na Bagatin TV-u.

Zerona lasersko oblikovanje tijela

U našoj Poliklinici se od početka ove godine primjenjuje najnoviji pristup tretiranju lokalnih nakupina masnog tkiva i tvrdokornog celulita. Radi se o kombinaciji laserskog tretmana oblikovanja tijela Zerona, ultrazvučnog tretmana Med Contour i limfne drenaže. Ovakav multidisciplinaran pristup svakom klijentu jedinstven je u Hrvatskoj. Na konzultacijama s našim specijalistima i doktorom Dinko Bagatinom, općim i plastičnim kirurgom, svaki klijent dobije preporuku i plan tretmana te, ukoliko to želi, i posebnu preporuku za prehranu. Fotografije sa Zerona tretmana možete pogledati ovdje

Zerona lasersko oblikovanje tijela

Spremni ste za Zeronu? Onda se pripremite za sljedeće: tretmane je potrebno raditi svaki drugi dan u razdoblju od dva tjedna, potrebno je malo prilagoditi prehranu i izbaciti ugljikohidrate, piti dvije do tri litre vode dnevno te se baviti nekom vrstom fizičke aktivnosti. Čak i 30-minutna šetnja će zaista pomoći u postizanju najboljih rezultata sa Zeronom. 

Lokalizirane masne naslage i tvrdokorni celulit od sada mogu biti vaša prošlost! Ukoliko vas zanima više detalja o ovom izuzetnom tretmanu ili se želite odmah naručiti na Zerona tretman ili kombinaciju tretmana za oblikovanje tijela nazovite nas na 01/46 10 225, rezervirajte svoj termin online ili nam pišite na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.