×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Poliklinika Bagatin i Nova TV uspješno su završile prvi dio sezone emitiranja Ekstremnog makeovera 16. lipanj 2016.

Novosti

Poliklinika Bagatin i Nova TV uspješno su završile prvi dio sezone emitiranja Ekstremnog makeovera

Vraćen osmijeh na lica deset žena

Poliklinika Bagatin, pod stručnim nadzorom naših estetskih kirurga Dinka i Tomice Bagatina, uspješno je završila još jednu sezonu emitiranja Ekstremnog makeovera, priloga emisiji In Magazin u suradnji sa Novom TV, i omogućila običnim ženama iz svih sfera života, te raznih dijelova zemlje, da poboljšaju svoj izgled i pozitivno promijene svoj život.

Doktor Tomica Bagatin s dobitnicom

Ekstremni makeover je prilog In Magazina Nove TV u kojem Poliklinika već dugi niz godina ponosno sudjeluje, te se može pohvaliti da je medicinska ustanova s najvećim brojem dobitnica i najvećim brojem odrađenih operacija u ovoj popularnoj emisiji. U sezoni proljeće 2016., uspjeli smo kod čak 10 kandidatkinja promijeniti kvalitetu života na bolje. U odrađenih 18 operativnih zahvata i 3 stomatološke protetske rekonstrukcije sudjelovalo je ukupno 14 specijalista i kozmetologa Poliklinike Bagatin.

Dobitnice ekstremnog makeovera

Od samih početaka, želja tvoraca emisije bila je predstaviti te priče na jedan posebno etički, osjećajan i prihvatljiv način, a mi smatramo kako su ti ciljevi čak i nadmašeni. Posebno nas veseli podatak da smo kroz ovu suradnju uspješno promijenili živote čak 45 dobitnica, te odradili više od 120 operativnih zahvata.

Sofija, Ivana, Nataša, Jelena, Ines, Ankica, Marina, Slavica, Branka i Mirta ove sezone odabrale su zahvate ukupne vrijednosti preko 650.000 kuna, a operacija koju su najčešće odabirale bila je operativni zahvat povećanja grudi, koju je odabralo čak šest dobitnica u ovoj sezoni.

Dobitnice ekstremnog makeovera

Posebna zahvala ide i našim partnerima koji su sudjelovali s nama u ovom projektu:

Keser Dental Studio i njihov vrhunski specijalistički tim za zubnu protetiku. U svom radu primjenjuju najnovije tehnike koje se pojave na tržištu te koriste najkvalitetnije materijale kako bi postigli maksimalnu estetiku i prirodnost u izgledu. Studio Keser sinonim je za vrhunsku kvalitetu, a njihove usluge uključuju metal i bezmetal dentalnu keramiku, implantoprotetiku i mobilnu protetiku.

Sanitarija, koja je zastupnik za prvoklasne Straumann implantate. Straumann je vodeća švicarska kompanija u proizvodnji implantata i osteogenetskih nadomjestaka u svijetu. Liniju proizvoda čine vrhunska zubna protetika kao što su zubni implantati, zubne krune i mostovi, kao i protetske nadogradnje koje povezuju novi zub s implantatom. Straumann proizvodi rezultat su 20 godina iskustva i istraživanja, kako bi pružili vrhunske proizvode izrađene po najvišim svjetskim standardima, a koji osiguravaju dugovječnost i pouzdanost.

Zoom by Philips, najbolji svjetski sustav izbjeljivanja zubiju sa više od 5 milijuna izvedenih tretmana izbjeljivanja. Zoom inovativna tehnologija omogućuje za 8 nijansi bjelje zube u samo 45 minuta.

Allergan s JUVÉDERM® dermalnim filerima. U suradnji s medicinskom zajednicom, u tvrtci Allergan stvaraju proizvode koji će najbolje doprinijeti dobrobiti pacijenta.

Svim kandidatkinjama želimo daljnju sreću, znajući da smo pridonijeli podizanju njihovog samopouzdanja, što će im pomoći u svladavanju daljnjih životnih prepreka i izazova.

Sve kandidatkinje i njihove priče možete pratiti na našoj posebnoj web stranici za sve makeover dobitnice na www.bagatin-makeover.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".