×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Novo vozilo za korisnike centra 'Vinko Bek' 23. prosinac 2016.

Novosti

Novo vozilo za korisnike centra 'Vinko Bek'

Naš mjesec darivanja, najljepši i najdraži u godini, doživio je svoj vrhunac netom prije Božića.

Dugogodišnje prijateljstvo s centrom Vinko Bek ovih smo blagdana okrunili njima najpotrebnijim i nama najvećim poklonom – novim vozilom! U suradnji s udrugom Pomaganje je uvijek In, našim velikim i malim prijateljima omogućili smo vozilo Renault Kangoo Ekspress koje mogu koristiti za prijevoz korisnika od lokacije do lokacije kao i za prijevoz stvari i opreme.

Web-novosti_PB_848x364px_381

Ključeve su ravnateljici Centra, gospođi Diani Kralj i voditeljici Odjela za integraciju, gospođi Ivani Rotim, u ime Poliklinike Bagatin ponosno predali ravnatelj Poliklinike Ognjen Bagatin, doktor Dinko Bagatin i doktor Tomica Bagatin te izvršni direktor Bojan Pintarić. Ovakav poseban trenutak ovjekovječili smo i s nekoliko fotografija za dugu uspomenu.

Web-novosti_PB_848x364px_382

Imali smo čast prisustvovati na tradicionalnoj božićnoj priredbi koju korisnici Centra marljivo pripremaju tijekom cijele godine za svoje roditelje, obitelj i prijatelje. Nakon impresivnih izvedbi vokalnog ansambla, dramske grupe, likovno - glazbene grupe Odjela mladih te glazbeno-scenskog nastupa Odjela odraslih, sve prisutne iznenadili smo s još malo poklona. Djevojčicama i dječacima omogućili smo poklon bonove za kozmetičke proizvode u drogeriji te slatkiše za svako dijete, a i u ovoj smo prigodi u darivanje uključili naše drage partnere. Zahvaljujući Konzumu sva djeca na školovanju dobila su igračke, a velika hvala ide i firmi Nove boje zvuka koja im je omogućila slušalice, liniju, pojačalo i veliki televizor.

Web-novosti_PB_848x364px_379

Centar za odgoj i obrazovanje 'Vinko Bek' iz Zagreba, ustanova je za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju slijepe i slabovidne djece, mladeži i odraslih. Osnovan je 1895. na inicijativu Vinka Beka, prvog tiflopedagoga. U ono vrijeme bila je to jedina ustanova za obrazovanje slijepih u ovom dijelu Europe. Danas je Centar ustanova socijalne skrbi, u kojoj se osobe oštećena vida rehabilitiraju po specifičnim programima, a školuju se po programima Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. 'Vinko Bek' je, ujedno, resursni centar za cijelu Hrvatsku.

Web-novosti_PB_848x364px_377

Već sada smo krenuli s idejama za darivanje sljedeće godine, a vas pozivamo da nam se slobodno pridružite. Tuđa sreća, osmijeh i zahvalnost bit će vam najljepši poklon koji ćete dobiti. Obećajemo! 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".