×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Finalisti smo u čak dvije kategorije za IMTJ međunarodna priznanja izvrsnosti! 08. rujan 2020.

Novosti

Finalisti smo u čak dvije kategorije za IMTJ međunarodna priznanja izvrsnosti!

Četvrtu godinu zaredom smo u finalu za laskavu titulu najbolje međunarodne klinike za estetsku kirurgiju, ali i prvi put za jednu specifičnu kategoriju - izniman odgovor na okolnosti vezane uz virus COVID-19, prema IMTJ-u.

Pronaći Polikliniku Bagatin na samom vrhu popisa finalista najboljih poliklinika na svijetu prema IMTJ-u više nije nikakva novost. Unatoč svim okolnostima koje su nas snašle ove godine pokazali smo da je naš trud, zalaganje i neprestana briga za naše klijente i pacijente itekako prepoznata. Stoga smo ove godine ponovno finalisti u čak dvije kategorije.

IMTJ (International Medical Travel Journal) je organizacija koja djeluje na području medicinskog turizma i koja okuplja najprestižnije svjetske medicinske ustanove, a svojim članovima pruža brojne informacije o glavnim izazovima u ovoj industriji.

IMTJ

2020. godina je po mnogočemu drugačija od prethodnih godina – predviđali smo brojne novosti i projekte, no već od siječnja bilo je jasno da neki planovi neće biti lako ostvarivi. Krajem veljače zabilježeni su prvi slučajevi korona virusa u Lijepoj našoj, a onda je i glavni grad pogodio potres kakav nije zabilježen posljednjih 140 godina.

Bio je potreban samo mali pomak u razmišljanju i zajednička suradnja kako bismo stvorili nešto novo, svi zajedno.

 

Nominacija za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju

Biti finalistom u kategoriji najbolje međunarodne klinike za estetsku kirurgiju nije nam strano, a osim široke ponude zahvata estetske kirurgije možemo se pohvaliti i jednim od najboljih liječničkih timova.

Bagatin

Tako se od prošle godine naš kirurški tim može pohvaliti i dvjema internacionalnim liječnicama koje doprinose poboljšanju razine zadovoljstva inozemnih, ali i domaćih pacijenata.

Dr. Judith Deutch, rođena i obrazovana u Sjedinjenim Američkim Državama, vrhunska je trenerica reanimacije koja godišnje sudjeluje u 1.000 operacija. Dr. Maja Malić, specijalistica otorinolaringologije s glavnim područjem interesa za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju lica, stigla je u naš tim iz Makedonije, a u svojoj je karijeri obavila preko 1.000 korekcija nosa, između ostalog i svog.

Uz njihovu stručnost i zavidne rezultate, vrhunsku opremu kakva je VECRTA XT 3D, suvremen prostor u Zagrebu i Splitu, naši pacijenti mogu biti sigurni da su u najboljim rukama.

Kontinuirane edukacije na poljima specijalizacije svih naših kirurga, certifikati i akreditacije za kvalitetu već su potvrđene, no, rečeno sportskim rječnikom, hat-trick u osvajanju nagrade za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju ono je čemu težimo.

 

Nominacija za odgovor na pandemiju virusa COVID-19

Način života i rada pod utjecajem virusa COVID-19 promijenio je brojne postulate kojima smo bili vjerni. Ipak, Poliklinika Bagatin je i u takvim okolnostima ostala sigurna i mirna oaza ljepote u kojoj se svi naši klijenti i pacijenti osjećaju ugodno, zaštićeno, informirano i educirano. To su prepoznali i u IMTJ-u, stoga smo finalisti i ovoj posebnoj kategoriji vezanoj uz odgovor na okolnosti vezane uz virus.

Što bi to točno značilo? Tijekom proljetnih mjeseci koje smo uglavnom provodili doma kako bismo sačuvali svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih, osoblje i liječnici naše Poliklinike marljivo su radili kako bismo zajedničkim trudom i radom postigli napredak.

zaštitne mjere COVID-19

Marketinška se strategija u potpunosti okrenula online povezanosti s našim klijentima, posebno preko društvenih mreža, a pokrenut je i webshop Bagatin Medical Beauty.

Odjel ljudskih resursa organizirao je brojna predavanja, virtualna druženja i edukacije, ali i podršku. Naši su liječnici bili dostupni na online konzultacijama i odgovarali na upite vezane uz brojne problematike – potpuno besplatno – kako bi naši vjerni, ali i novi pacijenti i klijenti dobili potrebne informacije.

Uspješnost provedenih mjera i akcija najbolje se pokazala otvaranjem vrata naše Poliklinike početkom svibnja i povratkom naših klijenata. Pobrinuli smo se da se svi klijenti i pacijenti vrate u prostore koji su i dalje besprijekorno čisti i dezinficirani, operacijske sale i stomatološke ordinacije opremili smo generatorima ozona te UV lampama za dezinfekciju i sterilizaciju, svi zdravstveni djelatnici opremljeni su maskama, vizirima, rukavicama i zaštitnom opremom, recepcijski dio odvojen je pleksiglasom, a termini su raspoređeni da je dovoljno vremena za dezinfekciju i izbjegavanje međusobnih kontakata.

Ovo su samo neke od mnogobrojnih mjera sigurnosti koje su postale naša svakodnevica.  

Rezultate uspješnosti pokazala je i anketa o zadovoljstvu provedenim mjerama. Odgovori naših klijenata i pacijenata najvrjedniji su rezultati koje možemo dobiti, no iskreno se nadamo i radujemo IMTJ nagradama.

S nestrpljenjem zato očekujemo 24. rujna i dodjelu nagrada koja ove godine, iako se održava online, ima svoje specifičnosti – baš kao i cijela ova godina!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".