×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Upitnik zadovoljstva provedenih zaštitnih mjera u našoj Poliklinici 21. srpanj 2020.

Novosti

Upitnik zadovoljstva provedenih zaštitnih mjera u našoj Poliklinici

U Poliklinici Bagatin oduvijek se trudimo stvoriti oazu mira i ljepote u kojoj ćete se osjećati sigurno i zaštićeno. 

Pod utjecajem pandemije uzrokovane virusom COVID-19 naš svakodnevni život i rad tražio je određenu vrstu prilagodbe i promjena kako bismo zaštitili vas, naše vjerne klijente i pacijente, ali i naše djelatnike. 

 

Mjere koje svakodnevno poduzimamo

Nove okolnosti navele su nas, uz redovne higijenske mjere koje smo svakodnevno provodili, i na dodatne zaštitne mjere koje i dalje beskompromisno provodimo, poput stalne dezinfekcije liftova, pultova, kvaka i ostalih ravnih površina, dezinfekcije obuće na ulazu, brojnih punktova za dezinfekciju ruku, kao i beskontaktno mjerenje temperature. Obavezna je i konstantna sterilizacija svih ordinacija i sala UV lampama te ozonom. Naše medicinsko i nemedicinsko osoblje zaštićeno je  maskama, vizirima i rukavicama, a pribor koji koriste sterilan je kao i prije. U čekaonici je dovoljno prostora za socijalno distanciranje kako biste se osjećali ugodno.

naše osoblje

Najbolja potvrda uspješnosti provedenih mjera i usluge dolazi upravo od vas, naših cijenjenih klijenata i pacijenata. Naime, ako ste u prethodna tri mjeseca posjetili jednu od naših lokacija, prošlog ste tjedna na vaše mail adrese dobili informaciju o našoj anonimnoj anketi na temu vašeg zadovoljstva sigurnosnim mjerama u svim našim Poliklinikama. Marljivo smo prikupljali podatke, odnosno, vaše cijenjene odgovore neovisno o usluzi i lokaciji koju ste koristili - Green Gold Tower i Frana Folnegovića u Zagrebu te splitsku lokaciju u Kranjčevićevoj 45.

 

Upitnik o zadovoljstvu sigurnosnim mjerama

Vrlo jednostavan upitnik sastojao se od nekoliko konkretnih pitanja s rasponom ocjene od 1 do 6, gdje je 1 označavalo neslaganje s navedenom tvrdnjom, a najveća ocjena 6 značila je „u potpunosti se slažem“, odnosno vaše puno odobravanje. Pitanja su pokrila razinu zadovoljstva sigurnosnim mjerama koje smo proveli u Poliklinici, njihovu komunikaciju vama, jasnoću uputa prije samog dolaska u našu Polikliniku, osjećaje sigurnosti i zadovoljstva stručnošću, a posljednje pitanje je bilo otvorenog tipa u koje ste mogli napisati sve kritike i pohvale ili pak ostaviti komentar.  

Ovim ste upitnikom dali detaljan uvid u naš rad i na tome smo vam zahvalni. Kako bismo u svom radu i dalje bili najbolji i kako bismo uspješno napredovali svaka kritika dala nam je i novi poticaj za poboljšanje.

 

Rezultati upitnika

Prikupljeni odgovori potvrdili su nam ono čemu smo težili, a to je da se vi, neovisno o nepredviđenim uvjetima izazvanim pandemijom virusa COVID-19, osjećate sigurno u našim Poliklinikama te da ste vrlo zadovoljni uslugama koje pružamo, kao i načinom njihova provođenja. Više od 90 % vas, naših ispitanika, dalo je najveću ocjenu 6, potvrdivši tako visoku razinu usluge i odgovornosti u gotovo svim kategorijama, što nas čini izuzetno ponosnima i sretnima.

Konstruktivnu kritiku dobili smo u kategoriji komunikacije prije vašeg samog dolaska u Polikliniku, gdje ste nam ukazali da su neki protokoli prije dolaska nedovoljno jasno objašnjeni. Iako je to mali postotak, za nas je značajan kako bismo se poboljšali i na ovom polju – jer sve poduzete mjere su tu upravo radi vas i važno je da ste upoznati sa svime što činimo.

U grafovima niže prikazani su detaljni podaci prema postavljenim pitanjima, a iz kojih je vidljivo da je velika većina vas prepoznala našu Polikliniku kao mjesto povjerenja, sigurnosti, ljubaznosti i stručne usluge. Prostora za napredak uvijek, naravno, ima što nas izuzetno veseli jer imamo na čemu intenzivno raditi kako bismo zadržali i poboljšali sve ono što ste u nama prepoznali.

rezultati upitnika
upitnik o zadovoljstvu
zadovoljstvo klijenata
iskustvo pacijenata

 

Komentari klijenata

Posljednje pitanje otvorenog tipa ostavilo je prostora za sve komentare, kritike i pohvale. Upravo ovaj dio je ostavio najviše slobode za iskrenost i otvoren pristup kako bi se uvažilo svako mišljenje. U nastavku donosimo nekoliko vaših komentara na kojima smo iznimno zahvalni.

 

  • Poštovani, izuzetno sam pažljiva i poštujem preporuke stožera, izbjegavam radnje koje nisu nužne, npr. manikura, pedikura, trepavice.... i sl zbog izravnog kontakta. U Vašoj poliklinici sam bila zadnji puta u lipnju kod doktora Tomice Bagatin. Ispunjena su sva moja očekivanja, osjećala sam se apsolutno sigurno i imam namjeru i u ovoj epidemiološkoj situaciji biti Vas klijent. Lp
  • Higijena, pristup i ljubaznost na visokom nivou. Sviđa mi se uređenje prostora i uvijek mi je lijepo kad me ponude kaj ću piti. Ljubazni muški stomatolozi, ne mogu ocijeniti žene jer nisam bila.
  • Baš se osjećam da me se poštuje svaki put kad dođem.
  • Nemam nikakvih primjedbi, dugogodišnja sam klijentica, koristila sam razne kozmetičke i dermatološke usluge i uvijek sam bila vrlo zadovoljna. Sa zadovoljstvom preporučujem vašu polikliniku prijateljima i znancima.
  • Sve stručno i korektno, u skladu s propisima. Iznimno ljubazno osoblje.
  • Pohvale za sav trud i rad u klinici, vrhunski liječnici, ljubazno osoblje. Preporučila bih svima.
  • Stomatoloskom timu u Splitu sve pohvale! 

 

Još jednom vas sve pozivamo da zajedno s nama ostanete odgovorni i prema sebi i prema drugima. Imajmo i dalje razumijevanja za novonastalu situaciju i držimo se propisanih mjera. Mi u Poliklinici Bagatin svakodnevno radimo na sigurnom i ugodnom okruženju kako bismo vam pružili samo najbolju uslugu. Hvala vam što nam na tome putu brižljivo pomažete!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".