×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

MJERE SIGURNOSTI KOJE SMO UVELI U SVAKODNEVNO POSLOVANJE 24. travanj 2020.

Novosti

MJERE SIGURNOSTI KOJE SMO UVELI U SVAKODNEVNO POSLOVANJE

Sigurnost i zdravlje vas - naših klijenata i pacijenata te svih naših medicinskih i nemedicinskih djelatnika, oduvijek je naša prva briga.

Nastavno na taj prioritet, još od siječnja 2020. godine aktivno djeluje naš posebno sastavljen Stručni odbor koji pomno prati situaciju s koronavirusom (COVID-19), svakodnevno komunicira s nadležnim tijelima Republike Hrvatske i temeljito provodi upute Svjetske zdravstvene organizacije.

mjere sigurnosti

Briga oko naših klijenata je podjednako bitna kao briga oko zaposlenika Poliklinike Bagatin, stoga smo donijeli pravila poslovanja i propisali osnovne mjere po kojima ćemo postupiti u svakodnevnom radu. A na suradnju i odgovornost pozivam i vas!

dental centar

U nastavku slijede sigurnosne mjere i higijenski protokoli koje provodimo u Poliklinici, a sa svrhom zaštite od bolesti uzrokovane COVID-19.

 • Naš kontaktni centar prilikom naručivanja, a potom i prilikom potvrde termina, sa svakim klijentom i pacijentom prolazi određeni set pitanja kako bismo time utvrdili potencijalne zdravstvene tegobe i/ili opasnosti od zaraze. Ta se pitanja odnose na putovanja u rizična područja u zadnjih 14 dana, kontakte s osobama koje su zaražene s COVID-19, jesu li bili u samoizolaciji ili karanteni u zadnjih 14 dana te jesu li u zadnjih 14 dana imali povišenu temperaturu ili respiratorne probleme.
 • Prije dolaska, pacijenta telefonski informiramo o protokolima potrebnima za dolazak na lokacije Poliklinike Bagatin, te se klijente/pacijente upućuje da dolaze bez pratnje i s vlastitom maskom na licu.
 • Na ulaznim vratima svake lokacije pacijentima i klijentima su osigurane informacije o preventivnim mjerama zaštite od COVID-19.
 • Na ulazu u prostor Poliklinike osigurana je baktericidna i virucidna barijera za obuću pacijenata (tkanina natopljena dezinficijensom koja se mijenja svaka 3 sata).
 • Na ulazu je obavezna dezinfekciju ruku s posebnim sredstvima koja su pripremljena. Sredstvo je dostupno i u svim toaletima te se pacijente i klijente potiče na dezinfekciju ruku nakon svakog novog kontakta s različitim površinama.
 • Redovito i kontinuirano održavamo naše prostore čistima i dezinficiranima, a posebnu pažnju pridajemo površinama s kojima su zaposlenici i klijenti najčešće u kontaktu: kvake, radne površine, POS uređaji, toalet za klijente, pipe, rukohvati, prostor čekaonice. 
 • Također, osigurava se dovoljan vremenski razmak između termina za pacijente kako bismo imali dovoljno vremena za dodatnu dezinfekciju i sterilizaciju prostora, a samo kretanje klijenata i zdravstvenog osoblja po prostorima Poliklinike svedeno je na najmanju moguću mjeru.  
 • Razmak između termina osigurava i smanjenu fluktuaciju klijenata i pacijenata u čekaonici te omogućava poštivanje pravila socijalnog distanciranja, odnosno izbjegavanje bliskog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra.
 • Recepcijski prostor odijeljen je pregradom od pleksiglasa, a recepcijsko osoblje dodatno je zaštićeno jednokratnim rukavicama i zaštitnim maskama.
 • Naši zdravstveni djelatnici u svom radu koriste svu potrebnu zaštitnu opremu te su prošli dodatnu edukaciju o pravilnoj primjeni osobne zaštitne opreme: FFP3/N95 maske, jednokratne sterilne ili nesterilne rukavice (ovisno o vrsti zahvata), prozirne zaštitne naočale ili vizire za osoblje koje nosi dioptrijske naočale, kiruršku kapu i jednokratni mantil.
 • Nakon svakog klijenta i pacijenta pribor, uređaji i instrumenti se detaljno dezinficiraju i steriliziraju ili primjenjuju jednokratno, a prostorije i ordinacije se redovito provjetravaju.  
 • Operacijske sale i stomatološke ordinacije opremljene su UV lampama s ozonom adekvatne jačine prema kvadraturi prostora koje osiguravaju dezinfekciju i sterilizaciju cijele površine.

 

Mi ćemo učiniti apsolutno sve što je u našoj moći kako bismo vam osigurali ugodan i siguran boravak u Poliklinici Bagatin uz, naravno, vrhunsku uslugu na kakvu ste navikli. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice, savjete, čak i strahove ili bojazni.

sala

Vas pozivamo da budete odgovorni prema sebi i prema drugima, da imate razumijevanja prema trenutnoj situaciji te da poštujete mjere koje su tu kako bismo zaštitili zdravlje sviju nas. A to možemo samo zajedničkim snagama!

Veselimo se svakom vašem dolasku na naše lokacije u Zagrebu i Splitu! 

Vaša Poliklinika Bagatin

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
 • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
 • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
 • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".