×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Poliklinika Bagatin proglašena najboljom klinikom za estetsku kirurgiju na svijetu 05. prosinac 2019.

Novosti

Poliklinika Bagatin proglašena najboljom klinikom za estetsku kirurgiju na svijetu

Poliklinika Bagatin po drugi put je osvojila nagradu i veliko priznanje za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju u 2019. godini, prema vodećoj organizaciji za zdravstveni turizam.

Ovu veliku i laskavu titulu dodijelila nam je prestižna svjetska organizacija za promoviranje medicinskog turizma, IMTJ – International Medical Travel Journal. Ovogodišnji Summit te dodjela i ceremonija IMTJ nagrada održala se u Berlinu, od 1. do 3. prosinca, uz sudjelovanje 45 zemalja iz cijelog svijeta.

 

Velika konkurencija

IMTJ Medical Travel nagrade slave vrhunska postignuća, inovaciju i izvrsnost u medicinskim putovanjima, medicinskom turizmu i industriji zdravstvenog turizma diljem svijeta. U sklopu navedenog, organiziraju konferenciju svake godine koja okuplja predstavnike najprestižnijih medicinskih ustanova te nagrađuju najbolje klinike u čak 19 kategorija.

Poliklinika Bagatin

Naši predstavnici, ravnatelj Ognjen Bagatin i voditeljica odjela medicinskog turizma Andrea Stipanić, pokazali su kako kvalitetom, velikim trudom i brigom za svoje klijente možemo dogurati i na sam vrh medicinskog turizma, što je prepoznato od strane 20 nepristranih sudaca i stručnjaka u polju medicinskog turizma iz cijelog svijeta.

Spomenimo i da smo, osim nagrade za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju, koju smo već osvojili u 2017. godini, ove godine bili finalisti i u još jednoj kategoriji -  za najbolju inicijativu za kvalitetu.

 

Vrhunsko priznanje opravdano rezultatima

Svakodnevni trud naših zaposlenika i liječnika isplatio se i donio nam ovo veliko priznanje najboljih, potpuno opravdano činjenicom da smo u 2018. godini svjedočili porastu od 55% u broju internacionalnih klijenata te 54% porasta prihoda, uz ovogodišnje otvaranje nove lokacije u Splitu te novog kirurškog odjela u Zagrebu.

IMTJ winner

Također, putem kvalitetnog sadržaja na našim online platformama, educiramo svoje klijente i osiguravamo brz i jednostavan pristup informacijama, što je rezultiralo brojem od čak 1.607.1108 novih posjetitelja na web stranicu. Konačno, pozadina našeg strateškog razmišljanja nije samo educirati naše klijente, već i kontinuirano unaprjeđivati naše zaposlenike, kako bismo osigurali vrhunsku uslugu i iskustvo.

A upravo ova nagrada nam je dokaz da u tome uspijevamo!

 

Hrvatska na svjetskoj karti medicinskog turizma

IMTJ nagradom za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju osigurali smo, ne samo kao Poliklinika već kao i Hrvatska, svoje mjesto na svjetskoj karti medicinskog turizma te dokazali da nam je mjesto uz bok velikih igrača i vrhunskih svjetskih ustanova.

IMTJ

Riječima našeg ravnatelja, Ognjena Bagatina, neposredno nakon proglašenja pobjednika:

„Osjećam se izvrsno. Htio bih se zahvaliti svojoj braći Dinku i Tomici, našem voditeljskom timu, našem BagaTeam-u, ovo je velika pobjeda ne samo za nas, već i za cijelu Hrvatsku – ovo nas stavlja na mapu svijeta!“

Ognjen Bagatin

Za kraj, dodajmo i komentar jednog od sudaca IMTJ Medical Travel Awards, koji je sudjelovao u ocjenjivanju Poliklinike Bagatin kao najbolje međunarodne klinike za estetsku kirurgiju:

„Poliklinika pokazuje stalnu predanost u zadovoljavanju potreba sve većeg broja međunarodnih pacijenata i praćenje ishoda rezultata tih pacijenata nakon liječenja. Vrlo jak kandidat na tržištu medicinskih putovanja, posvećen stalnom unapređenju internim usavršavanjem, vanjskim savjetovanjem i međunarodnim osvješćivanjem branda.“

 

TEMOS – međunarodna akreditacija za sigurnost pacijenata i izvrsnost usluge

Još jedan veliko priznanje stiglo nam je prošli tjedan, a to je da smo dobili dvije međunarodne akreditacije za izvrsnost i kvalitetu u medicinskom turizmu – TEMOS Quality in International Patient Care i Excellence in Medical Tourism. U sklopu IMTJ Summita, službeno su nam uručeni i ti certifikati čime smo postali njihovi akreditirani partneri.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".