×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Dermatološki pregled

20% POPUSTA

na dermatološki pregled u Splitu

Gotovo svaku osobu je tijekom života mučila neka vrsta kožne bolesti.

To mogu biti problematike poput rozacee ili kuperoze, kapilara, hiperpigmentacijskih mrlja, gljivične infekcije, različiti osipi, alergije na koži itd.

Često se te promjene ignoriraju, pa se razviju kronična oboljenja koja se vrlo teško liječe. Zato postoji dermatologija kao grana medicine, odnosno, dermatolozi koji vas mogu uputiti u najbolje terapije, tretmane ili liječenja vaše problematike.  

Što je dermatologija?

Dermatologija je grana medicine koja se bavi istraživanjem, dijagnostikom i liječenjem kože i njenih dodataka (mirisne žlijezde, žlijezde znojnice, žlijezde lojnice, mliječne žlijezde, dlake i nokti) te vidljivih sluznica.

Koža je najveći i najvidljiviji organ našeg tijela te ima cijeli niz značajnih funkcija, od kojih ističemo njenu zaštitnu ulogu od okolišnih utjecaja, ozljeda i infekcija.

Promjene na licu ili tijelu koje se mogu pojaviti, a koje dermatologija može uspješno izliječiti su:

 • bradavice i druge izrasline na koži;
 • gljivične infekcije;
 • dermatitis (kontaktni, atopijski, seborejički);
 • akne;
 • bolest vezivnog tkiva;
 • poremećaj pigmentacije;
 • različiti tumori kože;
 • druge promjene na koži.

Što uključuje dermatološki pregled?

Dermatološki pregled uključuje klinički pregled kože i vidljivih sluznica, uz odgovarajuću dijagnostiku. U slučaju potrebe za histopatološkom potvrdom ili isključenjem određene dijagnoze, uzima se bioptički uzorak ili se indiciraju drugi dijagnostički postupci i laboratorijske pretrage.

Dermatologija obuhvaća i pregled kose, točnije, tjemena i vlasišta. Pregled vlasišta, uz klinički pregled, može uključiti i trihogram. Nakon postavljanja dijagnoze odlučujemo se za odgovarajuće liječenje prema smjernicama koje daje suvremena dermatologija.

Dermatološki pregled

   

ISKUSTVO KLIJENATA

Medicinska i estetska dermatologija

Uz klasične metode dermatoloških liječenja, u našoj Poliklinici možete pronaći i najsuvremenije laserske tretmane lica i tijela kojima se mogu tretirati i liječiti gotovo sve problematike na koži.

U ponudi imamo tri vrhunska lasera renomirane tvrtke Asclepion Laser Technologies - lidera na tržištu medicinskih lasera već više od 25 godina

Dermatološki pregled

U nastavku pročitajte koje sve dermatološke problematike možete tretirati i s laserima u Poliklinici Bagatin:

U Poliklinici Bagatin na dermatološkom pregledu možete saznati i koji je najbolji način pomlađivanja vaše kože lica.

Među širokom paletom estetskih tretmana, specijalist dermatolog odabrat će onaj koji idealno odgovara stanju i tipu vaše kože lica.

Također, u našoj Poliklinici možete napraviti i Observ i VISIA profesionalnu analizu kože lica pomoću koje možete otkriti detalje vašeg tena i problematike koje vas muče. Dermatologija kao i odjel kozmetologije veliku važnost pridaju ovom sustavu i svoje terapije temelje na istome. VISIA sustav pruža jasan, višedimenzionalan uvid u individualne aspekte vašeg tena koji utječu na ukupan izgled te služi kao vodič u personaliziranom programu tretmana vaše kože lica.

Ovaj izuzetni alat pruža informativnu usporedbu karakteristika vašeg tena s tenom osoba iz baze podataka koja u sebi sadrži tisuće i tisuće profila, a iscrpne informacije pomažu specijalistima Poliklinike Bagatin da vam predlože optimalne tretmane i načine za njegu kože. Također, rezultate je moguće pratiti i fotodokumentirati iz tretmana u tretman, kao i iz godine u godinu.

Dermatološki pregled

Tretman dermalnim filerima i terapija Vistabelom zasigurno su najtraženiji tretmani pomlađivanja koje suvremena dermatologija omogućava, a ujedno daju najbrže i najbolje rezultate. No rezultati i kod tretmana laserskog pomlađivanja i mezoterapije neće izostati, samo je potrebno odraditi nekoliko tretmana, ovisno o preporuci doktora.

Frakcijski skin resurfacing dat će izvrsne rezultate, no vrijeme oporavka bit će nešto duže, 7 do 10 dana, ovisno o dubini prodiranja lasera.

Dermatološki pregled

Na dermatološki pregled možete se naručiti telefonski na 01/4610 225, mailom na info@bagatin.hr ili online putem web stranice.

Više o načinima plaćanja i cijenu pregleda možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike Bagatin:

Najčešća pitanja

Dermatološki pregled uključuje klinički pregled kože, noktiju i/ili vlasišta i vidljivih sluznica, uz odgovarajuću dijagnostiku. Nakon postavljanja dijagnoze, preporučit ćemo Vam najbolji pristup kako tretirati i liječiti gotovo sve problematike na koži.

Povezane usluge

Osobe koje su posjetile ovu stranicu, također su pokazale interes za ove usluge:

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
 • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
 • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
 • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".