×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Radiofrekvencijom uklonite madeže i ostale promjene 03. listopad 2014.

Novosti

Radiofrekvencijom uklonite madeže i ostale promjene

Do zdrave i glatke kože uz najsuvremenije metode

Radiofrekvencijom uklonite madeže i ostale promjene

Želja vam je ukloniti madež, bradavicu ili lipom, no odlazak „pod nož“ nije opcija za vas? Dobra vijest je da postoje druge, manje invazivne metode uklanjanja navedenih promjena, a jedna od njih je i radiofrekvencija, koja je od nedavno dostupna i u našoj Poliklinici. 

S jedne strane, madeži su zaštitni znak nekih pojedinaca poput glumice Marylin Monroe ili bivše manekenke Cindy Crawford te su u prošlosti smatrani posebnim detaljima na koži lica. S druge strane, oni se mogu pretvoriti u zloćudni tumor koji je u ranoj fazi nastanka u potpunosti izlječiv, no ako se na vrijeme ne otkrije, u stadiju postojanja udaljenih metastaza, više nema mogućnosti potpunog izlječenja.

Također, ostale benigne promjene na licu i tijelu poput bradavica, seborejičnih keratoza i fibroma mogu uzrokovati neugodu kod nekih osoba, pogotovo ako su na dijelu tijela koji je uvijek vidljiv. Iz tog razloga sve se veći broj ljudi odlučuje za njihovo uklanjanje.

Uz pomoć Ellman Acu Sect radiofrekventnog kirurškog aparata naši doktori sve promjene na koži mogu ukloniti precizno, s minimalnim rizikom nastanka ožiljka i oštećenja okolne kože, a najbolje od svega je da nema krvarenja. Kod Ellman radiofrekvencije uklanja se samo promjena na koži i to nakon lokalne anestezije koja se ubrizgava veoma tankom iglom ispod same izrasline. Odmah nakon tretmana na mjestu izrasline pojavljuje se rana na koži koja ne krvari, iste veličine kao i uklonjena izraslina. Potom se formira krasta, a nakon 7-10 dana i svježi sloj kože koji se kroz vrijeme ponovno bojom stopi s okolnom kožom.

Radiofrekvencijom uklonite madeže i ostale promjene
Radiofrekvencijom uklonite madeže i ostale promjene

Nakon zahvata potrebno je samo pripaziti da se ne izlažete ultraljubičastom zračenju sunca i da pravilno vodite brigu o tom dijelu dijela dok se boja ne izjednači s ostalom bojom tijela. 

Postoji više metoda uklanjanja madeža i ostalih benignih promjena u našoj Poliklinici, a na vama je samo da odlučite koja vam najbolje odgovara. Uz kirurško odstranjivanje, tu je i lasersko uklanjanje koje također pruža izvrsne rezultate uz minimalan oporavak.

No, ako se želite odmah naručiti na uklanjanje promjene radiofrekvencijom metodom slobodno nas nazovite na 01/46 10 225 ili nam se javite mailom na info@bagatin.hr. Također, za više informacija možete poslati i upit našim doktorima. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".