×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

REVIDERM dermokozmetika

Prateći svjetske trendove i novosti u radu svjetskih poliklinika, Poliklinika Bagatin uvidjela je koliko je važno pružiti cjeloviti pristup svakom klijentu. Kako bi rezultati nakon estetskih zahvata bili što bolji odlučili su se uvesti i neinvazivne usluge kojima su zaokružili svoju ponudu u svrhu postizanja još boljih rezultata. Svaku uslugu, kako bi rezultati bili još bolji, prati i uporaba kvalitetne dermokozmetike. U tu svrhu Poliklinika Bagatin odlučila se za REVIDERM dermokozmetiku.

Znanost posvećena ljepoti

REVIDERM je sustav za njegu kože koji dolazi iz Njemačke i temelji se na najnovijim istraživanjima moderne dermatologije i kozmetologije. Vlastiti mehanizmi zaštite kože se uz pomoć REVIDERM dermokozmetike jače aktiviraju te reagiraju brže. Na taj način prirodni procesi regeneracije kože se stimuliraju te se proces starenja usporava. REVIDERM usklađuje inovativnu znanost sa snagama prirode kako bi postigao najvišu kvalitetu. REVIDERM se kao proizvođač dermokozmetičkog sustava za njegu kože obvezao da će proizvoditi samo najbolje proizvode u skladu s prirodom. U suradnji s međunarodnim istraživačkim skupinama, samo posebno odabrani i potvrđeni aktivni agenti uvrštavaju se u njihove inovativne formulacije. Visoke standarde jamči stalna kontrola kvalitete učinkovitosti i sigurnosti. Osim samog izbora aktivnih agenata, za optimalan rezultat odgovorna je i njihova koncentracija. REVIDERM ne čini kompromise te daje koži koliko god joj je potrebno jer samo tako može jamčiti izvrstan i dugotrajan rezultat. U REVIDERM sustavu postoje tri linije kako bi se profesionalno pristupilo njezi svake kože.

REVIDERM skintelligence linija

REVIDERM skintelligence linija namijenjena je normalnoj i zreloj koži te daje izvrsne rezultate kada je u pitanju hiperpigmentacija. Nije učinkovita samo u borbi protiv vidljivih znakova starenja kože, već se bori i protiv uzroka procesa starenja. Tekstura cijele linije je nježna i prozračna, bogata aktivnim sastojcima koji ne samo da njeguju kožu, već se i zadržavaju duboko u potkožju. Linija je obogaćena najkvalitetnijim peptidnim sastojcima koji uz redovito korištenje ublažavaju znakove starenja, reduciraju bore te štite kožu dermamembrana (DMS) sistemom od daljnjeg isušivanja i propadanja stanica.

REVIDERM premium skindesign linija

Kao jedna od inovativnijih kompanija u sektoru, REVIDERM u luksuznom sastavu kombinira vizionarska ostvarenja u istraživanju kozmetički aktivnih agenata s najnovijim otkrićima u dermatologiji. Zahvaljujući tom traženom konceptu, REVIDERM je ušao u novu dimenziju njege kože. Razvojem REVIDERM premium skindesign 4D, kompanija je stvorila ekstravagantnu, jedinstvenu njegu visoke djelotvornosti koja nanovo određuje kozmetičke standarde u borbi protiv procesa starenja kože. Novu REVIDERM-ovu njegu kože visoke djelotvornosti karakterizira njen poseban intenzitet i potpun učinak. Prodire u sve dimenzije kože i selektivno razvija njihove učinke. Osim što njeguje, ona štiti, regenerira i zaustavlja proces starenja kože.

Cellucur cosmeceuticals linija 

Cellucur koncept posebno je razvijen za održavanje kože kojoj je potrebna posebna njega. Asortiman za njegu kože nudi učinkovita rješenja za kožu s nesavršenstvima uzrokovanim pubertetom ili hormonima, kuperozom (popucalim kapilarama), nadražajima, celulitom ili ožiljcima. No također je nužno uskladiti uporabu proizvoda s raznim sezonskim utjecajima na kožu. Jednom kad je pojedinačni cilj postignut, Cellucur može nastaviti njegovati kožu s ciljem sprječavanja starenja. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.