×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

TattooStar za uklanjanje tetovaža - nova zvijezda našeg laser centra 02. listopad 2015.

Novosti

TattooStar za uklanjanje tetovaža - nova zvijezda našeg laser centra

Uklonite neželjene tetovaže brzo i zaboravite na ružne ožiljke!

Povijest tetoviranja stara je gotovo koliko i čovječanstvo. Poznata je na svim kontinentima i u svim kulturama, neovisno o stupnju razvoja. Tetoviranjem ističemo osobnost, no kako s vremenom mijenjamo naše stavove i razmišljanja, tetovaže često postaju nepoželjne. Do pojave lasera nije postojao adekvatni način uklanjanja tetovaža te su često zaostajali ružni ožiljci. Danas se, uz pomoć vrhunskih lasera tetovaže odlično uklanjanju, i to bez ožiljaka i ružnih posljedica.

Lasersko uklanjanje tetovaža

Uklanja sve boje - najbolja tehnologija za uklanjanje tetovaža

Naš laser centar, sa čak 7 lasera za tretiranje različitih problematika, nadopunili smo najsuvremenijim Q-Switch laserom za uklanjanje tetovaža, trajne šminke i pigmentnih lezija. Asclepion TattooStar Effect Combo je opremljen sa zrakom koja prodire u kožu kako bi dosegla čestice tinte raštrkane u dubljim slojevima kože, a pri tom pigmenti upijaju svjetlosnu energiju i raspršuju se. Kad su jednom uništeni, limfni sustav ih apsorbira i uklanja. Tretman ovim laserom je brz i veoma učinkovit, ne uzrokuje ozljede i ne ostavlja ožiljke. Q-Switch opcija pomaže u stvaranju iznimno kratkih pulseva koji omogućavaju što manja oštećenja tkiva i posljedice nakon tretmana laserskog uklanjanja tetovaže. Ova vrsta lasera radi puno brže od tradicionalnih lasera te zato uklanjanje tetovaže njime uzima puno manje vremena.

Lasersko uklanjanje tetovaža

Kako izgleda i djeluje tretman?

Za vrijeme tretmana sonda lasera se oslanja na kožu te se aktivacijom pokreće svjetlosni impuls koji u doticaju s kožom stvara osjet blagog štipanja. Ručkom lasera potom se prelazi preko područja tetovaže. Tretirano područje potom pobjeljuje. Za starije tetovaže i one koje su smještene dublje u dermisu te za one koje su ožiljkasto promijenjene bit će potrebno kombinirati i dva različita lasera – TattooStar Effect Q-Switch (Nd:YAG ili Ruby) i Erbium YAG laser.

Tretman djeluje na način da laserska zraka prodire u kožu, sve do gornjeg sloja čestica tinte ili nečistoće koje upijaju svjetlosnu energiju. Mehaničkim efektom ekstremno kratkih svjetlosnih udara, zatvorene čestice tinte se naglo raspadaju i raspršuju. Nakon toga limfni sustav tijela s lakoćom uklanja raspršene čestice pigmenta u roku od 2-4 tjedna, a ponekad i do nekoliko mjeseci.

Kod uklanjanja tetovaža potrebno je više tretmana kako bi se uništili svi pigmenti tinte. Idući tretman, ako je potreban, moguć je za 6 do 8 tjedana. Broj tretmana ovisi o gustoći boje tetovaže, dubini boje, tonu, veličini i mjestu tetovaže.

Naručite se već danas na konzultacije

Nije svatko dobar kandidat za uklanjanje tetovaže laserom. S obzirom na to da lasersko svjetlo teže pronalazi tintu u tamnijoj koži, bolji su kandidati sa srednje osunčanom ili neosunčanom  kožom. Klijenti koji lako dobivaju ožiljke, imaju autoimune bolesti ili uzimaju određene lijekove  nisu dobri kandidati.

Za vrijeme vaših konzultacija, proučit ćemo vašu zdravstvenu povijest, naglasiti potencijalne komplikacije nasuprot prednostima laserskog uklanjanja tetovaže, pojasniti troškove, kao i broj potrebnih tretmana. Odgovorit ćemo na vaša pitanja i zabrinutost kako biste bili dovoljno upoznati sa svim aspektima tretmana prije donošenja konačne odluke.

Široka ponuda najopremljenijeg laser centra u regiji

Uz lasersko uklanjanje tetovaža, nudi si i velik broj ostalih laserskih tretmana. S diodnim laserom izvodimo tretmane laserske epilacije, laserskog pomlađivanja kože te uklanjamo manje vene i kapilare s lica i tijela. Žuti laser idealan je za tretiranje crvenila, kapilara, kuperoze i rozaceje, a uz pomoć dva nastavka koje nudi Erbium laser možemo izvoditi zahvate laserskog uklanjanja madeža, bradavica, ksantelazmi, milija, seboreičkih keratoza i ostalih dobroćudnih promjena na koži, dok se uz pomoć frakcijskog nastavka izvode tretmani ublažavanja strija, ožiljaka te tretmani i zahvati pomlađivanja kao što su frakcijski skin resurfacing, lasersko izbjeljivanje kože te laserski piling lica ili dekoltea. WaterLase i EPIC lasere koristimo stomatološkom odjelu prilikom izbjeljivanja zubi, liječenja karijesa i za liječenje parodontoloških bolesti, dok se Zerona hladni laser rabi u svrhu smanjenja obujma tijela i redukcije celulita.

Ako se želite naručiti na konzultacije za lasersko uklanjanje tetovaže ili tretman slobodno nam se obratite telefonski na 01/46 10 225, mailom na info@bagatin.hr ili putem online kontakt forme u nastavku.

 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".