×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Predstavili smo novu kampanju našeg Laser centra 05. studeni 2018.

Novosti

Predstavili smo novu kampanju našeg Laser centra

U ugodnom ambijentu jednog zagrebačkog lounge bara predstavili smo novu kampanju našeg Laser centra pod imenom 'Lijepo samo na slici'. 

Kampanju su podržali naši prijatelji, ambasadori i ambasadorice poput glumica Ecije Ojdanić i Ane Begić Tahiri, zaštitna lica naših brojnih kampanja, zatim pjevačice Ivane Husar Mlinac, voditelja i modela Deana Pelića te tv voditeljice Hane Hadžiavdagić Tabaković.

Laser kampanja

Umjetnička djela iz nekih prošlih vremena poslužila su nam kao ilustracija za određene problematike na koži lica i tijela, estetske i/ili zdravstvene prirode. Umjetnost se tijekom godina mijenjala, prolazila kroz razne forme i oblike, veličala i slavila razne ljepote.

Laser kampanja

Kanoni ljepote su se, također, tijekom godina mijenjali. Svojevremeno su se, u određenim kulturama, lijepim, prihvatljivim i  ženstvenim smatrale žene s uskim ramenima i visokim strukom, jedno je vrijeme vladao 'dječački' izgled, punašne žene su se svojevremeno smatrale idealima i predstavljale zdravlje i imućnost, a tu su i neprirodno dugački vratovi ili raširene usne što se nazivalo uzvišenom ljepotom.

Laser kampanja

Današnji imperativi ljepote podrazumijevaju nešto sasvim drugo. Ono što se nekada smatralo i nazivalo lijepim, danas je lijepo samo na slici. Upravo smo iz tog razloga iskoristili umjetnost i slike, njihovu snagu i neprocjenjivu vrijednost, kako bismo na kreativan i drugačiji način ukazali na mogućnost uklanjanja određenih problematika na koži lica i tijela koje mogu uzrokovati nelagodu i možda čak spriječiti uživanje u određenim svakodnevnim životnim aktivnostima.

Laser kampanja

 

Također, određene (neželjene) problematike nekome osobno nisu estetski prihvatljive, ali prvenstveno mogu predstavljati zdravstveni problem. Danas se one mogu uspješno ukloniti pomoću najnaprednijih laserskih tretmana koji se u medicinske svrhe koriste već dugi niz godina, a posljednjeg su desetljeća svoje mjesto pronašli i među estetskim tretmanima lica i tijela. Laseri omogućavaju obnovu najosjetljivijih dijelova kože te tretiranje problematika koje su se nekada smatrale gotovo nerješivima. Laserski tretmani zasigurno su jedno od najvećih otkrića u medicini i estetici.

Laser kampanja

 

Najnapredniji Laser centar u regiji

Prve bore i staračke pjege, dublje bore, pore, crvenilo i hiperpigmentacije samo su neki od tragova starenja koji se mogu bezbolno i brzo reducirati, koji mogu bestragom nestati. A mogu se ukloniti i omražene dlačice, neugodne vene i kapilare te neželjene pojave na koži poput madeža, bradavica, ožiljaka, strija i tetovaža. Laseri su svoju svrhu pronašli i u stomatološkim terapijama, kao i u borbi protiv hrkanja. Potonje se odnosi na revolucionaran tretman koji smo u Poliklinici Bagatin među prvima u svijetu uvrstili u ponudu.

Laser kampanja

Naš najmoderniji Laser centar u Hrvatskoj i regiji u svojoj ponudi ima čak devet vrhunskih lasera kojima se mogu tretirati gotovo svi estetski problemi. Stručan laserski tim čini 7 stručnjaka i kozmetologa koji su prošli niz domaćih i međunarodnih edukacija, odradili tisuće tretmana i imaju jednako toliko zadovoljnih klijenata.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".