×

60% POPUSTA NA EPILACIJU

Saznajte više

Poliklinici Bagatin dodijeljena nagrada za najbržu rastuću malu i srednju kompaniju 16. lipanj 2015.

Novosti

Poliklinici Bagatin dodijeljena nagrada za najbržu rastuću malu i srednju kompaniju

Priznanje i nagrada za uspjeh u poslovanju od prestižne tvrtke Deloitte 

Poliklinici-Bagatin-dodijeljena-nagrada-za-najbrzu-rastucu-malu-i-srednju-kompaniju

Svake godine prestižna konzultansko-revizorska tvrtka Deloitte daje priznanja i nagrade malim, srednjim i velikim poduzećima iz različitih sektora poslovanja koja su postigla značajan uspjeh i rast u poslovanju u protekle 4 godine. Ove godine, Poliklinika Bagatin je imala čast dobiti priznanje i nagradu za najuspješniju brzorastuću tvrtku iz sektora zdravlja i farmacije u Hrvatskoj i regiji. Nagradu je primio naš ravnatelj Poliklinike Ognjen Bagatin, tijekom radionice na temu "Rast i promjene: Brzorastuće tvrtke – zdravlje i farmacija". Na radionici je također predstavljen pregled najvažnijih poreznih, pravnih i regulatornih aspekata poslovanja malih i srednjih tvrtki iz sektora zdravlja i farmacije uz poseban osvrt na mogućnosti sufinanciranja putem nacionalnih sredstava i fondova EU.

Poliklinici-Bagatin-dodijeljena-nagrada-za-najbrzu-rastucu-malu-i-srednju-kompaniju (1)

Deloitte je jedna od vodećih organizacija u svijetu za pružanje profesionalnih konzultacijskih usluga iz područja revizije, upravljanja rizicima, poreza, poslovnog savjetovanja i financijskog savjetovanja te pravne usluge. Ova prestižna kompanije posluje u preko 150 zemalja diljem svijeta i zapošljava preko 250.000 ljudi. Svake godine Deloitte odaje priznanja i nagrade vodećim tvrtkama u regiji koje svojim poslovanjem su primjer uspješnosti i rasta. Upravo iz toga razloga, zadovoljstvo nam je biti dobitnikom ovogodišnje nagrade.

Poliklinici-Bagatin-dodijeljena-nagrada-za-najbrzu-rastucu-malu-i-srednju-kompaniju (2)
Poliklinici-Bagatin-dodijeljena-nagrada-za-najbrzu-rastucu-malu-i-srednju-kompaniju (3)

Poliklinika Bagatin posluje od 1995. kao ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju, a od 2006. godine kao Poliklinika pod vodstvom sadašnjeg ravnatelja Ognjena Bagatina. Tijekom zadnjih 10 godina postali smo vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj. Trenutačno zapošljavamo preko 60 stručnjaka, a uz vrhunsko i renomirano medicinsko osoblje s dugogodišnjim iskustvom, tim Poliklinike Bagatin čine i stručnjaci za marketing i PR, ljudske potencijale, logistiku, te za ostale administrativne usluge koje omogućavaju uspješno poslovanje naše Poliklinike. 

Poliklinici-Bagatin-dodijeljena-nagrada-za-najbrzu-rastucu-malu-i-srednju-kompaniju (4)

U svom radu veliku pozornost posvećujemo najmodernijm tehnološkim i znanstvenim inovacijama koje doprinose našem poslovanju. Svoje usluge pružamo na dvije lokacije. U prostorima u Green Gold Toweru nudi se široka paleta estetskih tretmana za lice i tijelo s naglaskom na pomlađivanje i oblikovanje tijela. U sklopu te lokacije imamo i dermatološki odjel koji pruža široki spektar liječenja, a u želji da pružimo cjelokupnu brigu za ljepotu i zdravlje naših klijenata, 2015. godine otvorili smo i vrata našeg Dental centra. Naša izvrsnost utemeljena je na predanosti našim klijentima koje stavljamo na prvo mjesto, a njihovo zadovoljstvo je i ključ naše uspješnosti i rasta koje je prepoznala tvrtka Deloitte te smo izuzetno ponosni na ovu nagradu. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".