×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Najbolja ponuda tretmana za oblikovanje tijela 06. ožujak 2015.

Novosti

Najbolja ponuda tretmana za oblikovanje tijela

Na pragu proljeća najučinkovitijim tretmanima protiv celulita i masnih stanica

Prve zrake proljetnog sunca izmamile su vas u šetnju po naizgled toplom i lijepom danu, i svjesni ste da ćete uskoro uskočiti u proljetnu odjeću. Međutim, vrlo velik postotak žena se bori s jednim od svojih najvećih neprijatelja: tvrdokornim celulitom i nakupljenim masnim stanicama i upravo sada počinje razmišljati o njihovom uklanjanju.  

U Centru za oblikovanje tijela naše Poliklinike možete pronaći najbolje, klinički dokazane tretmane, koji ne samo da će vam ekspresno skidati centimetre s trbuha, bokova i ruku, već će vam poslužiti i kao „triger“ za zdraviji život, i to sve bez boli, operacije i vremena oporavka.

Stručni tim naših medicinskih kozmetologa, pod nadzorom renomiranih općih i plastičnih kirurga, osmislit će najbolji program, tj. plan terapije prilagođen vašim potrebama, koji najčešće uključuje i kombinaciju tretmana, a koji će donijeti najbolje rezultate i ostvariti vaše želje.

Najbolja ponuda tretmana za oblikovanje tijela

Sada nije prerano

O celulitu i nakupljenim, tvrdokornim masnim stanicama najčešće počnemo pričati kada već postane kasno. Ovih estetski neugodnih pojava  možemo se riješiti samo ako djelujemo na vrijeme. Takvo što često je dugotrajan je proces i iziskuje strpljenje. Zavisno od stanja pojedinog područja tijela koje se tretira, nekim osobama je dovoljno samo par tretmana, dok neki trebaju odraditi cijelu kuru. Ali ako ustrajemo, pozitivne promjene sigurno će se pokazati.

Uz tretmane treba misliti i kako nakon postupati i čega se pridržavati, jer na kraju upravo kombinacija svega donosi najbolje i najdugotrajnije rezultate, kojima svaka osoba teži. Celulit je prvenstveno skup vode i otpadnih tvari, stoga je najbitnija pravilna i kvalitetna prehrana te konzumacija tekućine. Također je bitno održavati pravilan rad limfnog toka što se postiže unošenjem dovoljno tekućine i kretanjem. Cirkulacija je vrlo važna u borbi protiv celulita, jer uz dobru cirkulaciju i metabolizam brže radi, a hodanje i tjelovježba će vam pomoći oblikovati muskulaturu nakon tretmana, a ujedno ćete se osjećati dobro.

Ana Begić Tahiri kao glasnogovornica kampanje

Poznata hrvatska glumica i naša dugogodišnja prijateljica Ana Begić Tahiri zaštitno je lice naše nove kampanje koju smo napravili u suradnji s renomiranom hrvatskom fotografkinjom Mare Milin. Kampanja nosi naziv „Vaša putovnica za željenu ljetnu figuru“, a njom želimo predstaviti široku ponudu tretmana za tijelo i jedinstveni koncept za rješavanje različitih problematika poput celulita, viška kilograma i lokaliziranih masnih naslaga, kao i za oblikovanje tijela. 

Najbolja ponuda tretmana za oblikovanje tijela
Najbolja ponuda tretmana za oblikovanje tijela
Najbolja ponuda tretmana za oblikovanje tijela

Široka ponuda tretmana i jedinstveni koncept

Venus Legacy radiofrekvencija novost je u našoj Poliklinici, a možemo se pohvaliti da jedini u Hrvatskoj imamo ovaj revolucionarni aparat, koji se savršeno uklopio te nadopunio ponudu naših tretmana za tijelo, jer upravo je kombinacija tretmana ono što nas čini različitima i što nam donosi najbolje rezultate kod tretiranja svih estetskih problematika. Venus Legacy tretman kombinira čak četiri vrhunske tehnologije koje zajedničkim snagama oblikuju tijelo, zatežu kožu i uklanjaju celulit, a radi se o multipolarnoj radiofrekvenciji, pulsirajućim elektromagnetskim poljima te VariPulse i RealTime Feedback tehnologiji. Učinkovitost ovog tretmana dokazala su mnogobrojna klinička istraživanja, a svoju primjenu našao je i kod ublažavanja strija na tijelu te pomlađivanja i zatezanja kože lica.Tretman djeluje tako da dubinski potiče stvaranje kolagena i elastina što dovodi do zatezanja kože. Također, tretmanom se poboljšava krvotok prema krvnim žilama, dovodeći na taj način u kožu bitne hranjive tvari i kisik što poboljšava njen izgled te potiče uništavanje masnih nakupina u koži, smanjujući tako vidljivost celulita.

Najbolja ponuda tretmana za oblikovanje tijela

Med2Contour ultrazvučna terapija je tretman oblikovanja tijela s osvojene čak dvije uzastopne nagrade za „najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela“ na najvećem medicinskom kongresu u svijetu estetske medicine. Tretman je razvijen kako bi pomogao ženama i muškarcima koji žude za boljom linijom tijela. Izuzetan je za uklanjanje celulita i lokaliziranih masnih naslaga, a sve to zahvaljujući kombinaciji ultrazvučne terapije, vakuum masaže i limfne drenaže. Med2Contour tretman daje rezultate već samo nakon jednog dolaska, no najbolji rezultati se očekuju nakon 3 do 5 tretmana ili u kombinaciji sa Venus Legacy ili Zerona tretmanom.  

Najbolja ponuda tretmana za oblikovanje tijela

Zerona hladni laser idealan je za razbijanje masnih stanica, tj. smanjenje obujma. Ovaj tretman krasi činjenica da već nakon 6 tretmana, odrađenih u dva do tri tjedna možete uskočiti u manji konfekcijski broj. Za vrijeme tretmana hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koju se njen sadržaj izlučuje, a koji potom prirodnim putem odlazi iz tijela kroz limfu i mokraćni sustav, bez negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida. Zerona je brz, siguran i učinkovit tretman, a mogu mu se podvrgnuti i osobe s povećanim indeksom tjelesne mase.

Najbolja ponuda tretmana za oblikovanje tijela

S našim tijelom provodimo sve dane i minute života, i moramo se brinuti za njega na najbolji mogući način. Uz zdravu prehranu, tjelovježbu i tretmane koji će vam pomoći da se riješite masnih naslaga i celulita, rezultati neće izostati, a tijelo će vam biti doživotno zahvalno.

Ovim putem vas pozivamo da se do 31.08.2015. naručite na besplatne konzultacije za neinvazivno oblikovanje tijela s našim medicinskim kozmetolozima na kojima ćete saznati koji je tretman ili kombinacija tretmana idealna za vas. Ako vas zanima više informacija o tretmanima tijela slobodno nam se obratite telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".