×

PRE-SUMMER SALE ▪ popusti do 30%

Saznajte više

VISIA profesionalna analiza kože lica

 

U postizanju mladolike i zdrave kože, znanje je neprocjenjiv alat.

Jer što više znamo o vašoj koži, bolje ćemo propisati ispravan plan tretmana kako bismo postigli najbolje rezultate i spriječili daljnja oštećenja.

Želite li znati u kakvom je točno stanju vaša koža, VISIA analiza je za vas.

Opis zahvata

Jeste li se ikada zapitali što se uistinu događa s vašom kožom te je li tretman kojeg koristite stvarno učinkovit?

Koža je najveći i najaktivniji organ našeg  tijela, no neke promjene na njezinoj površini i u njezinim slojevima ponekad nisu jasno i pojedinačno vidljive običnim pregledom.

U Poliklinici Bagatin svojim klijentima pružamo jedinstvene konzultacije i analizu pomoću naprednog digitalnog sustava za analizu kože VISIA, američkog proizvođača Canfield.

Ovaj inovativni sustav prikazuje trenutno stanja kože lica - površinski i ispod površine.

VISIA analiza koze lica

Je li VISIA za mene?

Što više znamo o koži naših klijenata, bolje ćemo znati propisati ispravan plan njenog tretiranja kako bismo postigli najbolje rezultate i spriječili daljnja oštećenja.

Većina nas nije sigurna u svoj tip i vrstu kože lica, a samim time nismo svjesni ni prave problematike zbog koje naša koža lica izgleda starije nego što zaista jest.

Dok prostim okom možemo vidjeti površinu kože, VISIA nam omogućava da vidimo dublje slojeve što nam pomaže u određivanju budućih problema i sprečavanju istih, prije nego li se razviju i postanu vidljivi na površini.

Rezultati prikupljeni VISIA sustavom će pomoći u stvaranju prilagođenog i individualnog programa tretmana lica za svakog klijenta.

Postupak je jednostavan, ne traje dugo i nećete ga niti osjetiti. Započinje s unosom osnovnih podataka o vama u VISIA sustav: godine, spol i tip kože. Nakon toga prislonite lice u osvijetljeni dio aparata i zatvorite oči.

Sustav će zatim obraditi prikaze vašeg lica i analizirati rezultate uspoređujući ih s osobama vašeg godišta, spola i tipa kože iz velike baze podataka.

Dobit ćete iscrpno i detaljno izvješće o koži, zajedno s fotografijama i preporukama proizvoda i tretmana za njegu kože.

Računalo će pohraniti detalje o vama tako da nakon niza tretmana možete pratiti promjene i poboljšanja vaše kože. Moći ćete uspoređivati i ocjenjivati svoje rezultate, pratiti napredak i točno vidjeti učinak tretmana.

Kandidati

VISIA profesionalna analiza kože lica namijenjena je svim tonovima i vrstama kože.

Ovaj sustav pruža jednostavne i razumljive izvještaje te preporuke za preventivno i dopunsko djelovanje, a sve više se diljem svijeta rabi i kao edukacijski alat za upoznavanje s pravilnom zaštitom od sunca.

Prednost ove vrste analize kože lica je u tome što može koristiti svim klijentima, bez obzira na spol, dob i problematiku kože.

VISIA uređaj će dati detaljan i dubinski uvid u stanje kože te prema tome predložiti individualno ciljane tretmane i proizvode za njegu.

Rezultate tretmana možete pratiti ponavljanjem VISIA analize kako biste mogli na vrijeme reagirati i kontrolirati nastale promjene.

Koristi od VISIA sustava imaju i mlade osobe koji su obično bezbrižne i teško ih je u nešto uvjeriti. Oni su često izloženi riziku oštećenja kože od sunca, a vizualna demonstracija starenja kože VISIA sustavom može ih potaknuti na preventivno djelovanje.

Priprema

Nije potrebna nikakva priprema prije VISIA analize kože.

Kozmetolog će vam očistiti lice i ukloniti ostatke make up-a, kako bi fotografije što jasnije prikazale trenutno stanje kože.

Prilikom fotografiranja je potrebno paziti na položaj glave unutar uređaja, imati neutralan izraz lica i maknuti kosu s lica.

Ovakvi mali detalji mogu itekako utjecati na kvalitetu fotografije i analizu kože lica.

Naši stručnjaci će vam dati detaljne upute i voditi vas kroz fotografiranje u svrhu dobivanja što realnijih rezultata.

Tijek zahvata

VISIA sustav višespektarski fotografira lice, kako biste dobili detaljan uvid u stanje kože i prijedloge tretmana i proizvoda za njegu lica, sve u svrhu rješavanja individualne problematike.

Prikazuje ključne vizualne informacije za šest područja koja utječu na zdravlje i izgled vašeg tena.

 

VISIA analiza koze lica

Bolja dijagnoza znači bolju njegu

VISIA profesionalna analiza kože lica procjenjuje sve sljedeće faktore:

 • smještaj i dubinu bora (rezultat starenja, najčešće oko očiju i usana)
 • pigmentne promjene (gubitak boje kože uključujući lokaliziranu hiperpigmentaciju, osjenčanost ispod očiju i madeže)
 • krvožilne promjene (crvenilo)
 • širinu i stanje pora (mali otvori rašireni po cijeloj koži)
 • posljedice UV oštećenja (oštećenja i mrlje od sunca na površini i dubljim slojevima kože)
 • prisutnost porfirogenih bakterija (prirodna bakterija koja se može nastaniti u porama i uzrokovati oticanje)
 • vidljive točke (nepravilnosti koje se javljaju na površini kože – pjege, ožiljci, mrlje od starenja i druge mrlje)
 • teksturu (više i niže točke kože – plave točke ukazuju na uvučene dijelove, žuta područja na uzdignute točke)
 • crvena područja (crvenilo uzrokovano popucalim kapilarama, rozacejom, upalama ili kao posljedica oticanja)

VISIA, također, pruža informativnu usporedbu karakteristika vašeg tena s tenom žena iz baze podataka sastavljene od tisuće i tisuće profila žena diljem svijeta.

Iscrpne informacije pomažu našim stručnjacima u definiranju optimalnih tretmana i ispravnih načina njege kože.

Izvješće VISIA analize sadrži detalje o koži, zajedno s fotografijama i preporukama proizvoda i tretmana za regeneraciju, pomlađivanje ili liječenje različitih problematika.

Računalo će pohraniti vaše podatke, zahvaljujući čemu ćete nakon niza tretmana moći vidjeti kako i koliko se koža lica poboljšala nakon primjene odgovarajućih tretmana.

VISIA profesionalna analiza kože lica

Prednost ove vrste analize je u tome što se može koristiti za sve tretmane lica.

Bilo da želite napraviti tretman hijaluronskim dermalnim filerima, Vistabel terapiju bora lica ili potpuno neinvazivne tretmane kao što su kemijski piling ili REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabrazija, VISIA profesionalna analiza kože lica može vam pomoći u planiranju tretmana i savjetovati vas o najboljem mogućem izboru.

U nastavku preuzmite svoj besplatni primjerak Vodiča za pomlađivanje lica u kojem ćete pronaći sve detalje o nekirurškim i kirurškim metodama pomlađivanja u našoj Poliklinici.

Saznajte više o njima i odaberite jednu za sebe.

Vodič za pomlađivanje lica

Mjere opreza

VISIA profesionalna analiza kože je potpuno bezbolna, brza i jednostavna.

Traje svega nekoliko minuta i ne ostavlja nikakve neželjene posljedice na kožu lica.

Ukoliko se pridržavate predloženih tretmana i njege kože, daje odlične rezultate i vidljivo poboljšanje stanja kože.

Cijena

Više o načinima plaćanja i cijenu konzultacija možete provjeriti u aktualnom cjeniku Poliklinike Bagatin:

Najčešća pitanja

VISIA analiza ne zrači i potpuno je sigurna za korištenje.

Budući da VISIA uređaj procjenjuje bore, pigmentne promjene, crvenilo, stanje pora, crvena područja, teksturu kože, prisutnost porfirogenih bakterija i posljedice UV oštećenja, ovom analizom se može dijagnosticirati dermatološka problematika. Prema stanju navedenih faktora će se predložiti tretmani i proizvodi za ublažavanje ili potpuno uklanjanje određene problematike.

Za optimalne rezultate najbolje je napraviti analizu kože bez make up-a. Što manje nečistoća ima na licu, to će rezultati realniji i bolje opisati trenutno stanje vaše kože. Ako dođete na konzultacije s make up-om, medicinski kozmetolog će vam prije same analize ukloniti make up, kao i kremu za zaštitu od sunca i sve ostale nečistoće.

Uređaj ima usavršeni softver koji automatski određuje tip kože. Uspoređuje ga s tisućama klijenata iz baze podataka, analizira i predlaže individualne tretmane i proizvode za njegu kože.

Pomoću preciznih VISIA prikaza svih područja vašeg tena i kože, naši stručnjaci mogu predložiti optimalne opcije pomlađivanja, regeneracije ili liječenja određene problematike, odnosno, mogu vam predložiti potpuno individualiziran plan terapije. Na osnovu vašeg profila, program će, također, dati preporuke za stalnu njegu kože lica. VISIA prikaz neprocjenjiva je pomoći u praćenju vitalnosti vašeg tena, kao i u provjeri učinkovitosti njege kože kroz vrijeme. Tako se mogu pratiti rezultati iz tretmana u tretman, kao i napredak kroz godine.

Prednost ove vrste analize je u tome što se može koristiti za sve tretmane lica.

Rezultati prikupljeni VISIA sustavom za analizu kože pomoći će u stvaranju prilagođenog i individualnog programa tretmana za svakog klijenta. Definiranje vašeg jedinstvenog profila kože prvi je korak ka zdravlju i vitalnosti tena. VISIA može odrediti stanje kože - površinski i ispod površine.

Višespektarski prikaz pruža jasan, višedimenzionalan uvid u individualne aspekte vašeg tena koji utječu na ukupan izgled te služi kao vodič u personaliziranom programu tretmana vaše kože.

VISIA sustav višespektarski fotografira lice, kako bi dobili detaljan uvid u stanje kože i prijedloge tretmana i proizvoda za njegu lica, sve u svrhu rješavanja individualne problematike. Prikazuje ključne vizualne informacije za šest područja koja utječu na zdravlje i izgled vašeg tena:

 • bore
 • mrlje
 • pore
 • jednakost tena (varijacije boje tena)
 • porfirine (prisutnost bakterija u porama)
 • UV točke (karakteristike fotooštećenja, tipične za pretjerano izlaganje suncu)

VISIA, također, pruža informativnu usporedbu karakteristika vašeg tena s tenom žena iz baze podataka sastavljene od tisuće i tisuće profila žena diljem svijeta.

Povezane usluge

Osobe koje su posjetile ovu stranicu, također su pokazale interes za ove usluge:

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.