×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Izjave klijenata

M. O.

Imala sam čvrste i tamne dlake koje su urastale na tjednoj, čak i dnevnoj bazi. Upalni procesi, otvorene rane, kraste, ožiljci i bol koju sam trpjela, a potom i neugodnost zbog nogu ‘kao da sam iz rata izašla’, nestali su nakon prvog tretmana laserske epilacije!
Ana Begić

Ana Begić Tahiri

glumica

„Iako smo navikli da sve što funkcionira boli, s ovim tretmanom to definitivno nije tako. Ugodna topla masaža, kao da vam netko malim tušem prelazi preko lica i briše bore. Nakon prvog Med Visage tretmana učinak je jako vidljiv i ja sam prezadovoljna.“
Loredana Orešković

Loredana Orešković

Metal keramičke krunice

„Cijeli život osmijeh mi je rušio samopouzdanje. Vidjela sam da Poliklinika Bagatin organizira makeover, poslala sam pismo i nakon par dana poziv je uslijedio, a mojoj sreći nije bilo kraja. Oduševili su me svojim pristupom, brigom i odnosom prema pacijentu. Ispunili su sve moje želje i ja se ponovno bezbrižno smijem!“
Tea Pavković Katić

Tea Pavković Katić

Kirurška korekcija nosa, Zerona lasersko oblikovanje tijela i Med Contour ultrazvučna terapija

„Kao i svaka žena, volim svoje tijelo, no dosta sam samokritična po pitanju nekih stvari na sebi koje sam htjela promijeniti. Oduvijek, otkada znam za sebe želim se pokrenuti i promijeniti barem dio tih svojih kritičnih stavki na sebi, ali nikako da skupim hrabrosti i odlučnosti da se ohrabrim na taj potez. Isto tako, uskoro slavim svoj okrugli 40. rođendan i ovo mi je bila idealan prilika da se prijavim i da napravim nešto na sebi i za sebe, zahvaljujući ovom “Beauty makeoveru”.
Gabrijela Mitić

Gabrijela Mitić

Korekcija očnih kapaka i VaserLipo ultrazvučna liposukcija

„Svaka žena tijekom svog života sanja o prilici da nešto promijeni na sebi. Godine nose svoje i došlo je vrijeme za ozbiljne odluke, promjene i zahvate. Nisam imala nikakvih komplikacija, nakon dva tjedna sam se vratila „normalnom“ životu, a tu prvenstveno mislim da sam nakon dva tjedna počela raditi i obavljati sve poslove kao i prije izvedenih zahvata. Sve bih ponovila, jako sam zadovoljna s rezultatima izvedenih zahvata i nije mi žao ni zbog čega. Želim se zahvaliti cijelom timu Poliklinike Bagatin, posebno mojim doktorima Dr.med. Tomici Bagatin, dr.med. Dinku Bagatinu te dr.med. Josipu Lovriću.“
Mirta Grabić

Mirta Grabić

Kirurška korekcija ušiju, VaserLipo ultrazvučna liposukcija i Zoom izbjeljivanje zubi

„Cijeli život imam problem s ušima koje su mi u djetinjstvu stvarale velike prepreke da se uklopim u sredinu. S godinama zubi su se pokvarili, a koža na trbuhu nakon trudnoće nikad se nije vratila u prvobitno stanje. Kako sam starija tako mi moje mane i nedostaci još više smetaju zbog kojih sam se upravo i prijavila na ovaj makeover! Nakon svega, osjećaj je fantastičan! Presretna sam zbog promjena, a najdraže od svega mi je što mogu obući sve što poželim i nositi podignutu kosu bez imalo srama.”
Branka Pupovac

Branka Pupovac

Smanjenje grudi, Zoom izbjeljivanje zubi i lasersko uklanjanje dlačica

„Na sebi sam oduvijek htjela promijeniti grudi koje su me sputavale u mnogočemu jer su bile prevelike. Godinama sam u glavi imala viziju svog idealnog tijela o kojem sam samo maštala. Sada nakon moje velike promjene konačno sam zadovoljna svojim izgledom i osjećam se kao nova osoba. Prije sam sanjala o tome da mogu kupiti bilo koju haljinu u dućanu, a sada je to stvarnost!”
Martina Grabovac

Martina Grabovac

Bezmetalne keramičke krunice

„Moj najveći problem oduvijek je bio moj osmijeh. Obožavam se smijati, a morala sam ga skrivati u javnosti jer nisam htjela da ga itko vidi i primijeti. San mi je bio da se slobodno smijem i uživam u vlastitoj sreći bez razmišljanja. Beskrajno sam vam zahvalna na tome i sve bih opet ponovila!“
Slavica Lučić

Slavica Lučić

VaserLipo ultrazvučna liposukcija, Abdominoplastika, podizanje i povećanje grudi i kirurška korekcija nosa

„Izrazito sam bila nezadovoljna svojim izgledom. Smršavila sam 30 kilograma nakon trudnoće, ali višak kože i masno tkivo na trbuhu bili su moja noćna mora. Uvijek sam se zamišljala u uskoj haljini i na plaži bez srama i pokrivanja. Moj san se konačno i ostvario! Riječima vam ne mogu opisati sreću i zadovoljstvo koje osjećam. Ja sam nova i sretnija osoba!”
Marina Rubin

Marina Rubin

Kirurška korekcija nosa, podizanje i povećanje grudi, Zerona lasersko oblikovanje tijela

„Trebalo mi je puno hrabrosti da se javim, ali sam pomislila sada ili nikada! Imala sam velikih poteškoća s disanjem na nos, ali naravno i s izgledom koji me mučio od srednjoškolskih dana. Doživjela sam puno žalosnih i neugodnih trenutaka u životu što je utjecalo na moje samopouzdanje. Moja transformacija je nešto najljepše što mi se dogodilo i moja životna želja je ostvarena. Beskrajno vam hvala!”
Ankica Asanović

Ankica Asanović

VaserLipo ultrazvučna liposukcija, Abdominoplastika, povećanje i podizanje grudi

„Dugih 11 godina mučile su me posljedice trudnoće. Grudi i trbuh nikad se nisu vratili u prvobitno stanje, a osjećaj da to tijelo ne pripada meni bio je grozan. Nakon transformacije ponovo se osjećam sretno, samouvjereno i privlačno. Dani prekrivanja i srama na plaži su za mene prošlost!”
Ines Fot

Ines Fot

Kirurška korekcija nosa, korekcija ušiju i oblikovanje brade dermalnim filerima

„Već u nižim razredima osnovne škole doživjela sam neugodnosti zbog svog izgleda. Oduvijek sam bila nezadovoljna svojim nosom koji je bio grbav i velik, te svojim ušima koje su stršale. Nikada nisam voljela svoj izgled. Korekcije koje sam napravila su mi olakšale život, ne bježim od drugih ljudi, ne skrivam se. Konačno sam sretna osoba!“

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".