×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Izjave klijenata

D. P.

Gospodična Anamarija (kozmetolog) izrazito ljubazna, draga i komunikativna

M. A.

Sve pohvale djelatnici koja mi je radila analizu lica, stručna, ljubazna, sve mi je lijepo objasnila - puno hvala.

A. H. F.

Hvala cijelom teamu na spontano omogucenom terminu i ljubaznosti, pogotovo Dr.Kljajicu koji je tijekom tretmana vec dogovorenu terapiju adaptirao mojoj zelji bez ikakvih problema.

S.R.

Kozmetologica kod koje sam jučer bila, divna je i osjećala sam se kao da nisam sama, kao da se skupa borimo u izlječenju problematike moje kože jer je bila toliko predana. Drago mi je što mi je dala nadu i što se stvarno trudila oko mog lica. Imam osjećaj kao da je poznajem cijeli život. Svaka čast na radu i trudu! Super ste :)

J. H.

Ne sjećam se trenutno imena svih djevojaka s kojima sam pričala, al sve su divne. Hvala što ste mi našli termin čak i u zadnjem trenu.

L. Ć.

Samo pohvale, jako pozitivno i ugodno iskustvo. Hvala Matei u splitskoj Poliklinici za ljubaznost, strucnost, savjete i tretman. Vidimo se uskoro ponovo!

D. G.

Vrhunska usluga, stručno i ljubazno osoblje.

E. P.

Odlicni ste u svemu sto radite, osoblje je jako ljubazno i susretljivo...nastavite tako...svima zelim svako dobro u privatnom i poslovnom zivotu....

M. L.

Sve pohvale! I vise nego zadovoljna uslugama

I. B. D.

Inače živim u Švedskoj, a trenutno sam na godišnjem u Hrvatskoj. Jučer je iskrsnuo problem. Nezgodan susret četvorke lijevo gore i - čvarka. Zovem svoju nekadašnju zubaricu. Na godišnjem je, ali daje preporuku - poliklinika Bagatin. Nisu li to oni kojima idu poznati i bogataši? Dobivam termin odmah za sutra ujutro, ali skeptična sam. Sigurno im je samo do kruna i implantata. Krivo!!! Dr. koji me primio, je jedan vrlo cool stomatolog. Naglašavam, stomatolog. Znači, liječnik kojemu su na prvom mjestu vaše potrebe. Saslušao me i pomogao mi potpuno u skladu s onim što sam tražila od njega. Stručno, promišljeno i pažljivo. I još me uspio nasmijati. Svaka čast! Zahvaljujući tome, sad ću svakako imati u vidu Polikliniku Bagatin budem li se odlučila na bilo kakve ozbiljnije stomatološke zahvate u Hrvatskoj. Hvala Poliklinici Bagatin i dr. Sertiću!

I. B.

Oduševljena sam pažljivim pristupom pacijentu, profesionalnošću i ljubaznošću dr. Kramarić kao i cijelog osoblja. Jako sam zadovoljna rezultatima i veselim se ponovnom dolasku u vašu polikliniku. Uvijek ću imati za vas preporuke. Velike pohvale!

T. L.

Izuzetno sam oduševljena atmosferom, osobljem, urednošću prostora, profesionalizmom, opremljenosti, tehnologijom i ljubaznošću kozmetologa i gospođe na recepciji u čekaonici Poliklinike.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".