×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

Izjave klijenata

Jelena Begić

Jelena Begić

Kirurška korekcija nosa i povećanje usana dermalnim filerima

„Od školskih dana mučio me manjak samopouzdanja uzrokovan prevelikim nosom i premalim usnicama. Lice mi je predstavljalo veliki problem kod upoznavanja novih ljudi. Promjena koju ste mi omogućili poboljšala je kvalitetu mog života, postala sam samopouzdana osoba koja uživa u svome izgledu!“
Nataša Ban

Nataša Ban

Zerona lasersko oblikovanje tijela

„Put je bio dug i ne baš odveć lak, ali danas nakon 12 tjedana tretmana i izgubljenih 25 kilograma sa značajno manje centimetara u trbuhu i struku više se ne bojim prijeteće vage, postala mi je nekako saveznik u mojoj borbi. Moram se zahvaliti cijelom timu Poliklinike Bagatin koji mi je bio podrška cijelim putem, počevši od toplog osmijeha na samom ulasku do savjeta stručnih osoba i riječi podrške kada mi je bilo najteže.“
Nenad*

Nenad*

Bezmetalne keramičke krunice i Straumann zubni implantat

„Poliklinika Bagatin ispunila je sva moja očekivanja. Oduševljen sam rezultatom, stručnim i ljubaznim osobljem i u potpunosti prijateljskim pristupom. Beskrajno sam zahvalan na potpuno novom izgledu i pogledu na život. Konačno mogu uživati u smijehu sa svojom djecom bez osjećaja srama i krivnje.“

*pravi identitet klijenta izmijenjen je u svrhu zaštite osobnih podataka klijenta, te je isti poznat Poliklinici Bagatin, a sve u skladu sa Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).
Ecija Ojdanić

Ecija Ojdanić

glumica

"Moja glumačka karijera zahtjeva konstantnu brigu o oralnom zdravlju i lijepom osmijehu. Uz pomoć vrhunskih stručnjaka Dental centra Poliklinike Bagatin i postavljanjem keramičkih ljuskica, dobila sam u potpunosti pravilan, holivudski blistavo bijel osmijeh koji sam oduvijek željela."
Indira Levak

Indira Levak

pjevačica

"Prepoznatljiva sam po svojoj energiji i kako mi u Poliklinici kažu, po zaraznom osmijehu. Stoga on mora biti savršen i besprijekoran, a u Poliklinici Bagatin to je i moguće. Sama sam se uvjerila u vrhunsku kvalitetu Straumann implantata koji izgleda jednako kao i moji prirodni zubi, a omogućava mi da se bezbrižno smijem, pričam i da radim ono čemu sam posvetila svoj život – da pjevam."
Branka*

Branka*

Bezmetalne keramičke krunice i Straumann zubni implantati

„Konačno se mogu slobodno smijati, bez imalo srama i bez prikrivanja! Presretna sam s rezultatom i neopisivo sam zahvalna stručnjacima Poliklinike Bagatin koji su mi omogućili ovu predivnu transformaciju jer od sada mogu samopouzdano koračati kroz život i uživati u svakom njegovom trenutku.“

*pravi identitet klijenta izmijenjen je u svrhu zaštite osobnih podataka klijenta, te je isti poznat Poliklinici Bagatin, a sve u skladu sa Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).
Magdalena Divić

Magdalena Divić

Radiofrekvencijsko uklanjanje madeža

"Oduvijek sam se htjela riješiti madeža koji su se nalazili na vratu i grudima te izazivali strahovitu neugodu, ali i bol. Zahvalna sam Poliklinici Bagatin što mi je ovaj problem riješila brzo i bezbolno te što napokon ne moram biti posebno oprezna i trpjeti bol pri oblačenju i stavljanju nakita."
Viktorija Radoš

Viktorija Radoš

Rekonstrukcija čeljusti Straumann implantatima i All-on-4 trajni protetski rad

"Moj najveći problem oduvijek je bio moj osmijeh. Obožavam se smijati, a morala sam ga skrivati u javnosti jer nisam htjela da ga itko vidi i primijeti. San mi je bio da se slobodno smijem i uživam u vlastitoj sreći bez razmišljanja. Beskrajno sam vam zahvalna na tome i sve bih opet ponovila!"

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".