×

Besplatne konzultacije za tijelo

Saznajte više

VASER Lipo ultrazvučna liposukcija

Koliko je VASER Lipo drugačiji od tradicionalne liposukcije?

Kod liposukcije se višak masnih naslaga uklanja kroz male rezove. Medicinski instrument kanila se umeće kroz rez i povlači naprijed nazad kako bi se razbile masne stanice koje se potom isisavaju. Pomicanje kanile često može oštetit okolne krvne žile i tkivo, uzrokujući potkožno krvarenje i postoperativnu bol. Kod VASER Lipo ultrazvučne liposukcije, kroz rez se umeće sonda koja emitira ultrazvučnu energiju kako bi ugrijala i otopila masne stanice koje se potom lako isisavaju. Takav pristup minimalizira traumu vezivnog tkiva i živaca obzirom da se masne naslage selektivno ciljaju i otapaju prije uklanjanja. Oticanje je također smanjeno jer su krvne žile stegnute tumescentnom tekućinom.

Koliko dugo traju rezultati?

VASER Lipo trajno uklanja masne naslage iz vašeg tijela, no nakon zahvata možete opet dobiti na težini, iako se te masne naslage mogu nakupiti na drugom području tijela. Kako biste održali rezultate, morate živjeti zdravim životom.

Koliko dugo ću biti u Poliklinici?

Ovo može biti ambulantni zahvat ukoliko se radi o manjoj regiji, te je otpust isti dan.. Međutim, ako se tretira više područja ili velik obujam masnih naslaga, preporučamo hospitalizaciju preko noći.

Koliko ću izgubiti na težini nakon VASER Lipo ultrazvučne liposukcije?

I dok ćete primijetiti estetske rezultate zahvata, nemojte očekivati gubitak kilograma. Ovim zahvatom ne uklanjaju se kilogrami, već se postiže preoblikovanje tijela, a primijetit ćete i da vam je odjeća nešto šira.

Kakav anestetik se rabi za vrijeme zahvata?

VASER Lipo izvodi se pod tumescentnom lokalnom anestezijom. Tumesentna lokalna anestezija je posebno formulirana anestetska otopina koja se ubrizgava u masne stanice, rasteže ih i uzrokuje gubitak osjeta za vrijeme zahvata istovremeno djelujući sinergrijski s ultrazvučnom energijom u svrhu razbijanja masnih nakupina.

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".