×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Z WavePro tretman protiv celulita i masnih naslaga 31. svibanj 2019.

Novosti

Z WavePro tretman protiv celulita i masnih naslaga

Celulit, strije, opuštena koža i ožiljci su samo neki od problema s kojima se većina naših klijenata susreće. 

Pronašli smo i u svoju ponudu uvrstili Z WavePro - uređaj kojim se možete boriti protiv tih problema i pobijediti ih!

 

Zimmer Z WavePro Dual je neinvazivni, bezbolni tretman koji možete napraviti u pauzi za ručak – traje svega nekoliko minuta. 

Funkcionira na principu radijalnih udarnih valova, kojima izaziva različite reakcije tkiva koje vode do veće redukcije masnih naslaga i celulita. Također, značajno poboljšava čvrstoću i elastičnost kože te potiče regeneraciju kolagena.

redukcija celulita

Tretirati se mogu područja abdomena, nadlaktica, nogu i stražnjice, tako da se aplikatorom dubinski masira problematično područje. Prilikom masaže uređaj pulsira, čime u tkivo šalje visokoenergetske udarne valove na dubinu do 35 mm.

Udarni valovi su se pokazali odličnima u tretiranju problematičnih područja jer povećavaju protok krvi, jačaju vezivno tkivo, poboljšavaju tkivo ožiljaka i regeneriraju kolagen.

Također, efektom limfne drenaže ispiru toksine i ubrzavaju kavitaciju koja je ključna za smanjenje masnoća.

 

Z WavePro se može koristiti kao samostalan tretman ili u kombinaciji s drugim, postojećim tretmanima Centra za oblikovanje tijela - kao njihova idealna nadopuna.

Kada se koristi kao samostalan tretman, fokus je na poboljšanju strukture kože i vezivnog tkiva. Tipična područja primjene su sva tri stupnja celulita, područja sa slabim vezivnim tkivom (nadlaktice, donji dio trbuha), strije i ožiljci.

oblikovanje tijela

Kada se koristi kao nadopuna drugim tretmanima, poboljšava njihovu učinkovitost ubrzavanjem cirkulacije, ispiranjem mrtvih masnih stanica i, prvenstveno, poboljšava te ubrzava rezultat.

Uz redovne dolaske, može čak udvostručiti učinke tretmana kao što su CoolSculpting, Med Contour, Venus Legacy ili Zerona hladni laser.

Tretman izvode medicinski kozmetolozi, posebno educirani i stručni za rad na uređajima pomoću kojih oblikuju vaše tijelo. 

Kako je svaka problematika drugačija, kao i vi sami, tako i stručnjaci u Poliklinici Bagatin svakom klijentu pristupaju individualno, tražeći najbolje rješenje za određenu problematiku. Sinergijom tretmana kreiraju plan kojim ćete postići idealne rezultate i željenu figuru. 

Z WavePro Dual

Tretman obično traje između 5 i 20 minuta, ovisi o regiji koja se tretira. Potpuno je bezbolan te ne oštećuje kožu i ne ostavlja neželjene posljedice.

Primijetit ćete glatku kožu i vidljivo zatezanje već nakon 2 tjedna, a a što bolje rezultate se preporučuje napraviti 6 - 10 tretmana tijekom 4 tjedna, ovisno o regiji koja se tretira.

 

Celulit – najveći neprijatelj ljetne figure

Tvrdokornom 'narančinom kožom' se nazivaju karakteristične udubine i čvorići nastali kao posljedica nakupljanja potkožnih masnih naslaga. Javlja se kod gotovo 90% žena i 10% muškaraca.

Celulit mnogima predstavlja estetski problem jer na njegovu redukciju ne utječu ni gubitak težine, ni tjelovježba.

Tretmani za oblikovanje tijela kao što su CoolSculpting, Med Contour i Venus Legacy su se pokazali odličnima jer razbijaju masne stanice, ali nakon što su masne stanice razbijene, potrebno ih je izbaciti iz tijela i potaknuti jačanje tkiva i obnovu kolagena kako koža ne bi ostala opuštena.

redukcija masnih naslaga

Z WavePro je idealan tretman upravo za to – dubinskom masažom ubrzava cirkulaciju i ispire toksine iz tijela, a visoka energija stimulira regeneraciju tkiva i učvršćuje kožu.

Sinergijom tretmana koje imamo u ponudi u Centru za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin te redovitim dolascima možete postići najbolje rezultate i dobiti figuru kakvu ste oduvijek željeli.

Naš tim medicinskih kozmetologa u suradnji s nutricionisticom će osmisliti plan terapije sukladno vašim potrebama i željenim rezultatima. Uz uravnoteženu prehranu, redovitu tjelovježbu i pomoć našeg tima, pratite kako se vaše tijelo mijenja i uživajte u rezultatima!

Za sva dodatna pitanja obratite se našem Call centru na broj 01 4610 225 ili na mail info@bagatin.hr te rezervirajte svoj termin!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.