×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Venus Legacy tretman napokon u Hrvatskoj 23. ožujak 2015.

Novosti

Venus Legacy tretman napokon u Hrvatskoj

Riješite se celulita, masnih naslaga i opuštene kože

Možda je vrijeme da prestanete sanjati o tome kako bi vam tijelo moglo izgledati i pretvorite san u javu. S vremenom naša koža gubi na elastičnosti, bez obzira na vaš oblik tijela, prehranu ili plan vježbanja kolagen slabi te je sve teže riješiti se određenih masnih naslaga. Tada treba razmisliti o tretmanima koji vam mogu pomoći u borbi protiv tih estetskih problematika.  

Venus Legacy radiofrekvencija je novost su u našoj Poliklinici, a možemo se pohvaliti da jedini u Hrvatskoj imamo ovaj revolucionarni aparat, koji se savršeno uklopio te nadopunio ponudu naših tretmana za tijelo, jer upravo je kombinacija tretmana ono što nas čini različitima i što nam donosi najbolje rezultate kod tretiranja svih estetskih problematika. Proizvođač je Venus Concept, nagrađivana kompanija u svijetu medicinsko estetske tehnologije. S preko 3 milijuna tretmana izvedenih svake godine u preko 50 država svijeta, ovo je najbrže rastuća kompanija u toj industriji.

Venus Legacy

Ovaj jedinstveni tretman kombinira čak četiri vrhunske tehnologije koje zajedničkim snagama oblikuju tijelo, zatežu kožu i uklanjaju celulit, a radi se o multipolarnoj radiofrekvenciji, pulsirajućim elektromagnetskim poljima te VariPulse i RealTime Feedback tehnologiji. Učinkovitost ovog tretmana dokazala su mnogobrojna klinička istraživanja, a svoju primjenu našao je i kod ublažavanja strija na tijelu te pomlađivanja i zatezanja kože lica. Rezultati tretmana mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana, i to sve bez boli, nelagode ili vremena potrebnog za oporavak.

Venus Legacy i Venus Viva tretmani napokon u Hrvatskoj

Venus Legacy tretman idealan je za:

  • Uklanjanje celulita
  • Oblikovanje tijela
  • Uklanjanje lokaliziranih masnih naslaga
  • Smanjenje obujma tretiranih područja
  • Zatezanje opuštene kože
  • Ublažavanje strija

Medicinski kozmetolozi naše Poliklinike često preporučuju i kombinaciju naših tretmana, a sve radi postizanja najboljih rezultata i zadovoljavanja vaših potreba. Često se uz Venus Legacy tretman preporučuje i Med Contour ultrazvučna terapija ili Zerona hladni laser. Zerona tretman idealan je za redukciju masnih stanica, dok Med Contour može dodatno oblikovati vaša kritična područja. Uvjerili smo se da upravo kombinacija naših tretmana donosi najbolje i najdugotrajnije rezultate. 

Uz Venus tretmane sada je lakše nego ikad poboljšati izgled i osjećaj kože, bez operacije i bolnog oporavka. Prekrasna koža je ono što želite i što zaslužujete, a Venus Legacy tretmani uklonit će sve nepoželjne nesavršenosti kože vašeg tijela.

Ako želite saznati više o Venus Legacy tretmanu slobodno nam se obratite telefonski na 01/46 10 225 ili putem maila info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".