×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Profhilo Body - tajna zategnute i zdrave kože u jednoj kutijici. 22. srpanj 2022.

Novosti

Profhilo Body - tajna zategnute i zdrave kože u jednoj kutijici.

Do 31.8. iskoristite 15% popusta i upoznajte Profhilo Body – novi injekcijski tretman koji tretira opuštenu kožu na tijelu.

ISKORISTITE POGODNOST

Web_848x364px_138

Renomirana kompanija IBSA DERMA predstavila je novu tehnologiju koja je napravila revoluciju u estetskim tretmanima zatezanja opuštene kože - PROFHILO® BODY KIT. On je potpuni protokol koji kombinira injekcijski tretman, koji se izvodi u Poliklinici, s jednostavnim kozmetičkim tretmanom koji se primjenjuje u udobnosti vaše kuće te kojim se garantira učinkovitost i održavaju dobiveni rezultati.
Namijenjen je za primjenu na područjima abdomena, 'zastavica' na rukama, unutarnje strane natkoljenica te područja iznad koljena. 

 
KAKO FUNKCIONIRA?
Intradermalna primjena PROFHILO® BODY preparata koži omogućuje optimalnu količinu visokokvalitetne i bioraspoložive hijaluronske kiseline. Njenim injektiranjem izravno u tkivo ono se liječi na staničnoj razini što sprječava citotoksično djelovanje slobodnih radikala na fibroblaste i masno tkivo potkožnog sloja.
 
Jednostavnije rečeno – jednom kada se ubrizgava u kožu, Profhilo Body stimulira receptore stanica kože kako bi se suprotstavio opuštenosti kože te poboljšao i vratio njenu čvrstoću.

 

Web_848x364px_142

Zbog formulacije s najvećom koncentracijom hijaluronske kiseline na tržištu, Profhilo ne samo da jača i hidratizira kožu, već i sprječava njeno starenje te remodelira opušteno tkivo. Odlično djeluje samostalno, no moguće ga je koristiti i u kombinaciji s brojnim neinvazivnim tretmanima i estetskim zahvatima kako bi osigurao njihovu učinkovitost.
 
SVAKI KIT SADRŽI:

• 2 kutije PROFHILO® BODY 3,2% - 48 mg (H-HA) + 48 mg (L-HA) natrijeve soli hijaluronske kiseline u napunjenim štrcaljkama od 3 ml

• 1 PROFHILO® FIGURA flaster za tijelo – kutija s 4 flastera za jednokratnu upotrebu

• 1 PROFHILO® FIGURA krema za tijelo – 150ml

Web_848x364px_143

PREDNOSTI KOJE DONOSI

PROFHILO® BODY KIT jednostavan je i praktičan za primjenu te uključuje sve što je potrebno za sveobuhvatnu njegu pacijenata, uključujući i njegu kože nakon odlaska iz Poliklinike.

Dizajniran je kao cjelovito rješenje za opuštenu kožu te je prikladan za korištenje u kombinaciji s mnogim drugim estetskim tretmanima. To znači da se možete u potpunosti osloniti na njegovo samostalno djelovanje ali i doskočiti mu u trenutcima kada ste već u procesu nekog tretmana ili zahvata. Zahvaljujući jednostavnosti i fleksibilnosti prilikom korištenja ovog protokola vrhunski rezultati nadohvat su ruke svakome tko se odluči isprobati ga.

Ovakva inovacija na tržištu tretmana tijela, novost je sezone koja će, sigurni smo, potaknuti većinu razgovora sa sadašnjim i novim klijentima u našoj Poliklinici.

Web_848x364px_141

IBSA DERMA
IBSA Derma – namjenski je brend u IBSA Farmaceutici instituta Biochemical SA. Povijest instituta seže u same početke razvoja estetskih preparat, točnije 1945. godinu kada ga je osnovala grupa vodećih švicarskih biologa.
Iz tog razloga IBSA Derma se ističe u prostranstvu estetskog tržište te kontrolira i sudjeluje u cijelom životnom ciklusu svakog svog proizvoda - od same proizvodnje sirovine do konačne pripreme za upotrebu.

Kroz povijest ljepota je gotovo uvijek bila definirana genetskom 'lutrijom' i statusom u društvu. Zahvaljujući divovima industrije poput IBSA grupe, danas to više nije slučaj te su pravila ljepote u potpunosti redefinirana.

Web_848x364px_139

Na Profihlo Body tretman možete se naručiti ovdje, a sve dodatne odgovore o ovom tretmanu, kao i ostalim novitetima u našoj ponudi, možete postaviti našem call centru na broj 01 4610 225 ili na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".