×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Predstavljanje nove poliklinike i kampanje za lice 12. rujan 2013.

Novosti

Predstavljanje nove poliklinike i kampanje za lice

Ugostili smo predstavnike medija, celebrityje i prijatelje na novoj lokaciji poliklinike u Green Gold Toweru! 

U luksuzno i moderno novouređenim prostorima u Green Gold Toweru naša Poliklinika ugostila je predstavnike medija, celebrityje i prijatelje kako bi predstavili nove projekte. Glavni razlog okupljanja bio je predstavljanje nove poliklinike gdje se uz usluge dermatologije nude i estetski tretmani za lice i tijelo, po kojima je, uz estetsku kirurgiju, naša Poliklinika i poznata. Nova Poliklinika Bagatin mjesto je gdje se svakodnevne brige, stres i napetosti ostavljaju sa strane i gdje se uz pomoć vrhunskih tretmana namijenjenih za opuštanje, pomlađivanje, regeneraciju i detoksikaciju postiže ravnoteža tijela i unutarnjeg mira.

Kako bi široku paletu tretmana i usluga što vizualnije predstavili klijentima odlučili smo povezati kampanju za lice s naše tri muze - Anom Begić Tahiri, Danielom Trbović  i Ecijom Ojdanić, koje su idealan primjer žena koje vode brigu o svom licu usprkos ubrzanoj i stresnoj životnoj svakodnevnici. Naš stručni tim, nakon profesionalne analize kože lica, odabrao je individualne tretmane za njihove potrebe koji su također ovom prilikom predstavljeni javnosti. Ambasadorice tretmana na predstavljanju izgledale su prekrasno, a njihova njegovana lica govorila su sama za sebe. Ovom zanimljivom društvu pridružila se još jedna naša prekrasna ambasadorica za Med Contour tretman oblikovanja tijela, Indira Vladić, koja je svojom prekrasnom linijom zadivila sve prisutne. Indira je prije ljeta napravila svoju kampanju za tretman Med Contour koja je sve oduševila! Sve fotografije s predstavljanja možete pogledati ovdje

Kako bi koža lica zadržala svoj mladoliki i njegovani izgled, potrebno je voditi pravilnu brigu o njoj. Najbolji način za zadržavanje zdravlja kože lica su redovni tretmani za njegu koji nemaju samo ulogu samo da doprinesu ljepoti nego i da se spriječe ili uklone različite problematike ili nuspojave koje donose godine i nepažnja. Za više informacija o tretmanima za njegu lica nazovite nas na 01/4610 225 ili nam se obratite putem Emaila info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".