×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Novi tretman CoolSculpting protiv sala i masnoća 10. svibanj 2019.

Novosti

Novi tretman CoolSculpting protiv sala i masnoća

Poliklinika Bagatin teži tomu da svojim klijentima pruži samo najbolje – najkvalitetniju uslugu koju pomoću vrhunskih uređaja obavljaju educirani stručnjaci. Podatak da je uređajem CoolSculpting odrađeno više od sedam milijuna tretmana u svijetu, bio je dovoljan da znamo da je kriolipoliza tretman koji jednostavno moramo imati u ponudi našeg Centra za oblikovanje tijela!

CoolSculpting je tretman koji se naziva bezbolnom alternativom liposukciji, a naša Poliklinika je prva u Hrvatskoj u koju je stigao ovaj uređaj nove generacije.

CoolSculpting

Tretman djeluje na principu kriolipolize - jedinstvenom tehnologijom zamrzava i uništava masne stanice te daje dugoročne rezultate.

Mnoga klinička istraživanja su pokazala da masne stanice ne vole hladnoću i da se na određenoj temperaturi jednostavno smrzavaju. Upravo to radi CoolSculpting. To je ciljani tretman kojim se tretira vanjsko masno tkivo koje je mekano.

Područja koja se mogu tretirati su trbuh, bokovi, gornji dio leđa, prsa, unutarnji i vanjski dio bedara, koljena, masno tkivo ispod stražnjice i podbradak.

Zamrzavanje masnih stanica

Stručnost medicinskog osoblja

Prvi rezultati tretmana kriolipolize vide se već nakon 2 tjedna, a finalni unutar 3 mjeseca, kada tijelo prirodno eliminira uništene stanice čime dolazi do 27% nepovratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području.

U Poliklinici Bagatin tretman rade medicinski kozmetolozi uz pratnju općeg ili plastičnog kirurga. Naš je tim educiran od strane proizvođača uređaja te iskusnih službenih trenera koji su odradili već nebrojeno mnogo tretmana. Sinergijom njihovog znanja i iskustva prate se reakcije vašeg tijela na smrzavanje sala i radi se prilagodba aplikatora za što bolje rezultate.

Ovisno o regiji koja se tretira, u pravilu su potrebna 1-2 dolaska na tretman, no točan broj dolazaka i ciklusa za određenu regiju definiraju se individualno za svakog klijenta nakon detaljne dijagnostike.

Integrirani sustav sa senzorima prati vašu tjelesnu temperaturu prema kojoj prilagođava temperaturu, odnosno hladnoću samog aplikatora. U početku na mjestu apliciranja možete osjetiti blago štipanje, zatezanje, hladnoću, peckanje što, obično 5 – 10 minuta nakon početka tretmana, nestaje kako se područje tijela hladi.

Vi se za to vrijeme možete opustiti, odmarati, razgovarati na mobitel… i veseliti se budućim rezultatima.

 

Što su masne stanice?

Svi imamo određenu količinu masnih stanica čiji se broj prestaje povećavati nakon puberteta. Kad dobivamo na težini, povećava se volumen masnih stanica, ali ne i njihov broj.

CoolSculpting

Povećanjem volumena masnih stanica nastaju masne naslage, koje su prirodan način na koji tijelo pohranjuje višak masti. Njihov razvoj ukazuje na nezdrave životne stilove, nepravilnu prehranu i nedostatak tjelesne aktivnosti, ali i stres koji je sve zastupljeniji.

Postoje dvije vrste masnih naslaga – vanjske, koje su okom vidljive i opipljive na tijelu, i unutarnje, koje se nakupljaju u organizmu i puno su štetnije od vanjskih. Ukoliko se stil života ne promijeni, vanjske masne naslage s vremenom postaju izraženije i lokalizirane, kao i celulit koji se razvija skupa s njima.

Neki pojedinci mogu imati tvrdokorne nakupine masnoće na određenim dijelovima tijela, koje je, unatoč prehrani i tjelovježbi, teže smanjiti. Najčešće se nakupljaju na području trbuha, bedara, koljena, nadlaktica i leđa.

 

Sigurnost tretmana

Kriolipoliza je vodeći tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva, siguran i odobren od strane FDA (Američke agencije za lijekove).

CoolSculpting uređaj

Uz ultrazvučnu terapiju Med Contour, tretman Venus Legacy i Zerona hladni laser, CoolSculpting je odličan dodatak našem Centru za oblikovanje tijela. Individualnim pristupom i posebno osmišljenim planom terapije, svakom našem klijentu možemo ponuditi kombinaciju neinvazivnih tretmana kojom će zategnuti i učvrstiti kožu te smanjiti masne naslage i celulit.

Za sva dodatna pitanja obratite se našem call centru na broj 01 4610 225 ili na mail info@bagatin.hr te rezervirajte svoj termin!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.