×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Natrelle silikonski implantati za povećanje grudi 30. listopad 2015.

Novosti

Natrelle silikonski implantati za povećanje grudi

Znanost, estetika i inovacije u jednom

Povećanje grudi zasigurno je jedna od najtraženijih estetskih operacija u svijetu i svaki dan sve veći broj žena odlučuje se za nju. U današnje vrijeme, uz vrlo efikasne kirurške tehnike i izuzetno kvalitetne implantate, korekcija malih, nerazvijenih ili asimetričnih grudi za velik broj žena više ne bi trebala biti neostvareni san. Možemo reći da je danas povećanje grudi jedna sigurna operacija, koja u konačnici predstavlja ulaganje u kvalitetu života.

Novi implantati u našoj ponudi – Natrelle

Već više od 25 godina Natrelle silikonski i salinski implantati za grudi tvrtke Allergan dostupni su ženama u više od 60 država za zahvate povećanja grudi, korekcije i rekonstruktivnu kirurgiju. Tamo gdje su obje opcije dostupne, otprilike 90 posto žena odabire silikonske implantate za grudi, a upravo te mi nudimo u našoj Poliklinici, a možete birati preko 140 rješenja stvorenih za vaše potrebe.

Natrelle kolekcija među konkurencijom nudi ženama najširi asortiman sigurnih i visokokvalitetnih implantata za grudi. Od salinskih i silikonskih gelova za ispunu, do glatkih i teksturiranih površina, raznolikih oblika - okruglih i anatomskih te brojnih obujama, danas žene imaju dostupno više nego ikad opcija po pitanju estetike grudi. Natrelle kolekcija uključuje preko 140 okruglih glatkih ili teksturiranih kohezivnih silikonskih implantata. Sve navedeno je ključno za mogućnost žene da postigne individualizirani estetski rezultat temeljen na njenom jedinstvenom tjelesnom tipu i kirurškim ciljevima. Detalje o oblicima, volumenu i teksturi možete saznati u našem Vodiču za povećanje grudi kojeg možete preuzeti OVDJE

Natrelle implantati

Kao lider u medicinskoj zdravstvenoj industriji, Allergan je posvećen pružanju najviše razine informacija ženama koje razmatraju estetski zahvat na grudima kako bi, zajedno sa svojim kirurgom, mogle donijeti informiranu i razboritu odluku o tome što je ispravno za njih. Znanost, istraživanje i razvoj temeljni su faktori u sigurnosti silikonskih implantata. Allergan zasigurno ima vodeću ulogu po pitanju inovacija baziranih na znanosti u području estetike grudi na način da ženama i njihovim kirurzima nudi dodatne opcije u širokoj kolekciji visokokvalitetnih implantata. Možemo ponosno napisati da je naša Poliklinika proglašena referentnim centrom za široku ponudu Natrelle implantata i ostalih proizvoda tvrtke Allergan te ponosno nosimo naziv „Allergan Medical Institute“.

Također, u našoj Poliklinici koristimo i implantate drugih proizvođača, koji su također vodeće kompanije za proizvodnju silikonskih implantata, a riječ je o Mentor implantatima tvrtke Johnson & Johnson i  silikonskim implantatima tvrtke Silimed.

VECTRA 3D fotosimulacija rezultata zahvata

Ono što našu Polikliniku izdvaja od drugih jesu VECTRA 3D konzultacije uz pomoć jedinstvenog fotosimulatora koji može pokazati kako ćete izgledati nakon operacije. Kod povećanja grudi silikonskim implantatima simulacije su temeljene na stvarnim implantatima koje koristimo za vrijeme zahvata. Vrlo lako uz pomoć izrađenih simulacija možemo na vašem tijelu vizualizirati različite veličine i oblike grudi te tako doći do idealnog rješenja.

Vectra 3D konzultacije
Vectra 3D konzultacije

VECTRA 3D ima izvanredne performanse. Visoka rezolucija snimanja osigurava realističnu verziju najsitnijih detalja, a stvarni rezultati bit će vrlo slični simulaciji koju je kirurg izradio. Kod operacije grudi simulacije su temeljene na stvarnim implantatima koje dr. Dinko Bagatin koristi za vrijeme estetskog zahvata. VECTRA 3D fotosimulator pruža određenu sigurnost u rezultat zahvata, a našem kirurgu sjajan je pokazatelj onog što vi želite.

Sada kada ste saznali koje sve novitete i napredne tehnologije nudimo u našoj Poliklinici za ostvarenje vaših snova javite nam se i dogovorite svoje konzultacije. Do kraja mjeseca za VECTRA 3D konzultacije možete napraviti po posebnoj cijeni od 400kn (uključeno 50% popusta). Ako želite više informacija slobodno se javite telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr.

 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".