×

POPUSTI ZA VALENTINOVO

Saznajte više

Naša Poliklinika slavi 20. rođendan 11. rujan 2015.

Novosti

Naša Poliklinika slavi 20. rođendan

Dvadeset godina obiteljske tradicije i pružanja najbolje usluge 

Naša Poliklinika ove godine slavi 20 godina svog postojanja, a rezultat rada i upornosti cijelog tima od 55 djelatnika su dvije poliklinike na ukupno 900m2, 18 ordinacija, 2 operativne sale, 9 specijalista, 9 medicinskih sestara i 6 kozmetologa. Danas se možemo pohvaliti reputacijom pružanja široke palete vrhunskih estetskih i zdravstvenih usluga svojim klijentima te smo stvorili mjesto koje kombinira zdravlje i ljepotu nudeći potpuno individualni pristup.

20 godina Poliklinike Bagatin
20 godina Poliklinike Bagatin

Obiteljska praksa

Utemeljena kao Privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju 1995. godine, danas naša Poliklinika svoje usluge pruža kroz čak 5 djelatnosti. Osnovao ju je renomirani kirurg maksilofacijane kirurgije i svjetski poznati estetski kirurg, prof.dr.sc. Marijo Bagatin, otac naših kirurga Dinka i Tomice Bagatina. Predanost poslu i odnos prema pacijentu bile su njegove nevjerojatne vrline, a u predivnom sjećanju mnogih ostao je i zbog „pro bono“ korekcija rascjepa usne nosa i nepca, najčešće izvođenih kod male djece, što ga zaista čini jednim od najistaknutijih doktora u povijesti hrvatske medicine.

20 godina Poliklinike Bagatin
20 godina Poliklinike Bagatin

Doktor Dinko Bagatin, specijalist opće i plastične kirurgije, danas je jedan od vodećih stručnjaka za operacije grudi te kirurško oblikovanje i liposukciju tijela s najmodernijom metodom – ultrazvučnom liposukcijom VASER Lipo, a doktor Tomica Bagatin, specijalist maksilofacijalne kirurgije, vrhunski je poznavalac Anti Age metoda i jedan od najboljih stručnjaka za tretmane dermalnim filerima i Vistabelom u regiji te je najbolji stručnjak za korekciju nosa, septuma i stručnjak za rascjepe nosa, usne i nepca. Obojica su studentske dane provodila u ordinaciji svog oca, kako bi stekli dodatno znanje i iskustvo, koje ih danas čini najistaknutijim doktorima i stručnjacima u svojim granama medicine.  

20 godina Poliklinike Bagatin

Poliklinika Bagatin danas

Dolaskom najmlađeg brata, današnjeg ravnatelja i mladog menadžera, Ognjena Bagatin, naša Poliklinika krenula je nešto drugačijim stopama, ali i dalje njegujući obiteljsku tradiciju i kulturu. Ulaganjem u ljude, obrazovanje, najbolju opremu i proizvode, danas smo postali sinonim za vrhunsku kvalitetu usluge.

Najveća prekretnica u razvoju naše Poliklinike bila je 2013. godina kada smo svoje usluge počell pružati na novoj lokaciji, na 10-om katu Green Gold Towera. Tada se, uz usluge estetskih tretmana, lepeza djelatnosti proširila i na kozmetološke tretmane te različita liječenja iz područja dermatologije. U dermatološkom odjelu veliki fokus stavlja se na laserske tretmane koji predstavljaju najnapredniju tehnologiju uklanjanja raznih problematika lica i tijela, a poseban dio estetskih usluga odnosi se na tretmane oblikovanja tijela, uklanjanja celulita, pa čak i liječenje pretilosti. Također, u ponudi je i paleta od preko 40 Anti Age tretmana lica kojima se mogu ukloniti gotovo sve estetske promjene koje nastaju starenjem.

20 godina Poliklinike Bagatin

Vrata stomatološkog odjela otvorili smo prije nepunih šest mjeseci. U sklopu najnaprednijeg Dental centra u Zagrebu i okolici pružamo široku ponudu stomatoloških usluga te brigu o zdravlju zubi i ljepoti osmijeha. Naglasak je estetskoj stomatologiji, implantologiji i dijagnostici, a sve to uz pomoć najsuvremenije opreme, poput dentalnih lasera, 3D ortopana i sustava za dizajniranje osmijeha.  

Briga o klijentu na prvom mjestu

U našoj Poliklinici njeguje se individualan pristup svakom klijentu. Od trenutka kada ušetate u naše prostorije osjetit ćete da je sve baš kako treba biti, a sigurni smo da ćete ostvariti i svoje želje jer je cijeli tim usmjeren upravo na njihovo ostvarenje. Zbog toga kontinuirano ulažemo u stručno usavršavanje doktora i osoblja. Doktori aktivno sudjeluju u radu svjetski priznatih i poznatih strukovnih kongresa i manifestacija, a uz to, kontinuirano rade na stručnom usavršavanju prateći najnovija svjetska dostignuća u struci te u primjeni najsuvremenije opreme.

Kako bi pružili vrhunsku uslugu upotrebljavamo samo najkvalitetnije i najsuvremenije preparate i opremu te veliku pozornost posvećujemo odabiru partnera za koje znamo da ulažu u istraživanje, inovacije i sigurnost. Velika pažnja se posvećuje i detaljima u uređenju Poliklinike koja odiše luksuzom i kvalitetom. Interijer naše Poliklinike nadahnut je ljepotom i regeneracijom te brigom o koži, a naši stručnjaci kombiniraju posljednja dostignuća u tretmanima i tehnike kako bi vas odveli u obnavljajuće i pomlađujuće putovanje.

20 godina Poliklinike Bagatin
20 godina Poliklinike Bagatin

Vaše jedinstvene potrebe bit će prepoznate ulaskom u našu Polikliniku, nakon kojeg svijet ostaje iza vas. Na vama je samo da se prepustite i uživate u svoj brizi koju zaslužujete!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".