×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Expertiza konzultacije s timom stručnjaka naše Poliklinike 02. rujan 2015.

Novosti

Expertiza konzultacije s timom stručnjaka naše Poliklinike

Posebne 3-u-1 konzultacije s čak tri stručnjaka 

Današnji užurban ritam života ne ostavlja nam mnogo vremena za druženja i stvari koje bismo voljeli raditi u privatno vrijeme. Pa čak i za posjet doktorima. Kako bi doskočila tom problemu, naša Poliklinika je osmislila posebne Expertiza konzultacije.

Riječ je o novom obliku konzultacija na kojima vas tri stručnjaka, svaki u svom segmentu, pregledavaju, a potom u sinergiji donose plan terapije i ideju o svim tretmanima. Cilj ovakvih konzultacija je pružiti našim klijentima zaokruženu ponudu, individualni pristup te dugotrajniji učinak rezultata.

Expertiza konzultacije s timom stručnjaka naše Poliklinike

Tijekom sat vremena, koliko će trajati ove posebne konzultacije, razgovarat ćete s našom specijalisticom dermatologije, medicinskom kozmetologinjom i specijalistom dentalne medicine. Sva tri navedena stručnjaka imaju dugogodišnje iskustvo i izvrsni su poznavaoci najboljih tretmana i metoda rješavanja problematika u svom području.

Sa specijalistom dermatologije napravit ćete kompletan dermatološki pregled koji uključuje klinički pregled kože, uz odgovarajuću dijagnostiku. Također, tijekom Expertiza konzultacija radi se i VISIA profesionalna analiza kože lica s medicinskim kozmeologom. VISIA pruža najiscrpniji mogući pregled za identificiranje svih aspekata zdravlja vaše kože, od izjednačenosti tena kože i bora do određivanja oštećenja od sunca. Preciznim VISIA prikazom svih područja koja utječu na vaš ten, naši kozmetolozi pomoću rezultata mogu predložiti optimalne opcije pomlađivanja, regeneracije ili liječenja za vaše jedinstvene karakteristike tena. 

VISIA analiza

Expertiza konzultacije uključuju i pregled sa specijalistom dentalne medicine koji će vas za početak pregledati kako bi dobio uvid u trenutačno oralno zdravlje, a nakon toga slijedi dizajniranje osmijeha (Smile Design) koji uključuje digitalnu simulaciju osmijeha Romexis sustavom, a za kraj slijedi izrada plana terapije sa specijalistom dentalne protetike.

Smile Design digitalna simulacija osmijeha

 Prednosti Expert 3 u 1 konzultacija:

  • Tri mišljenja stručnjaka za sve problematike
  • Detaljno savjetovanje
  • Individualni pristup
  • Zaokružena ponuda
  • Ušteda vremena

Expertiza konzultacije dostupne su samo kao limitirana jesenska ponuda, a broj termina je ograničen. Ako vas zanima više informacija o ovim posebnim konzultacijama ili se želite odmah naručiti javite se našem osoblju telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".