×

info telefon +385 1 46 10 225

Darovali smo dva nova vozila onima kojima najviše treba 19. prosinac 2018.

Novosti

Darovali smo dva nova vozila onima kojima najviše treba

Nova vozila namijenjena su Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek i SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Kao velika završnica našeg omiljenog mjeseca darivanja - prosinca, iznenadili smo štićenike i voditelje zagrebačkog Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek te SOS Dječjeg sela Ladimirevci poklonom o kojem su samo sanjali!

Božićna donacija

 

Zajedničkim snagama naših partnera, odvjetničkog društva 'Knezović & Partneri' te udruge 'Pomaganje je uvijek IN', ovog smo Božića darovali čak dva automobila u vrijednosti gotovo 350 tisuća kuna.

SOS Dječje selo Ladimirevci drugo je dječje selo u Hrvatskoj. Osamdesetero djece u sedamnaest SOS obitelji živi u SOS kućama koje su realizirane u samo 8 mjeseci. Prvenstveno su postali pravi, topli dom djeci, ali i edukacijski centar jer obiluju različitim projektima poput raznih glazbenih, likovnih, dramskih, novinarskih i plesnih radionica, kojima se djeca uče novim znanjima i životnim vještinama.  

 

Božićna donacija

 

 

Ravnatelj Poliklinike, g. Ognjen Bagatin u društvu naših ambasadorica, Ane Begić Tahiri i Ivane Husar, te odvjetnika Zlatka Knezovića uručio je ključeve novog vozila marke Škoda Octavia nacionalnoj direktorici SOS sela, gđi. Višnji Tuškan-Krupić koju smo ulovili punu dojmova, pozitivnih naravno:

 

'SOS Dječje selo Hrvatska već dugo vremena surađuje s udrugom 'Pomaganje je uvijek IN', međutim ove godine su nam priredili prekrasan dar za Božić i Novu godinu za našu djecu u SOS selu Ladimirevci u našem selu u Slavoniji. A to je ovo novo vozilo, kojim ćemo našu djecu moći prevesti na terapije, na priredbe u Osijek i Zagreb i svugdje gdje je potrebno. Od srca se zahvaljujem u ime djece i mladih, kao i svih nas iz SOS sela Hrvatska i Dječjeg sela Ladimirevci Poliklinici Bagatin, udruzi Pomaganje je uvijek IN, kao i odvjetničkom društvu Knezović. Hvala vam u ime naše djece, želimo vam miran Božić, svako dobro i sretnu 2019. godinu!'

 

Božićna donacija

 

Još jedno vozilo poklon je našim dugogodišnjim prijateljima, zagrebačkom Centru za odgoj i obrazovanje 'Vinko Bek'. Ravnateljici centra, gospođi Ivani Rotim, ključeve smo predali uz podršku člana izvršnog odbora udruge 'Pomaganje je uvijek IN' Marjana Jakobca.

 

Božićna donacija

 

Naši već dobro poznati prijatelji - Centar za odgoj i obrazovanje Vinko Bek, ustanova je za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju slijepe i slabovidne djece, mladeži i odraslih. Učenici sudjeluju u brojnim manifestacijama, priredbama i brojnim putovanjima na domaćem terenu, ali i izvan Hrvatske za što će im novo vozilo zasigurno poslužiti, a što nam je s oduševljenjem potvrdila i njihova ravnateljica. Osmijeh joj nije silazio s lica!

 

Novi automobili iznimno su važni za prijevoz korisnika od lokacije do lokacije, kao i za prijevoz stvari i opreme. Bez njih rad ovih ustanova bio bi poprilično otežan, a ponekad i nemoguć.

 

Božićna donacija

 

'S mojim kolegama iz ureda, partnerima iz Poliklinike Bagatin i udrugom 'Pomaganje je uvijek IN' odlučili smo i ove godine dati primjer drugima da se uključe i podrže ovaj fantastičan projekt. Želim svima zaželjeti sretan Božić i uspješnu Novu godinu!' – poručio je g. Zlatko Knezović, a za kraj se nadovezao i naš ravnatelj, g. Bagatin, jednostavnom porukom:

 

'Sreća se množi dijeljenjem! Svatko od nas može odvojiti i dati jedan mali dio kojim ćemo napraviti veliku, veliku stvar. Pozivam vas sve da nam se pridružite u našim aktivnostima i planovima, u ostvarivanju skromnih želja ovih malih ljudi koji tek upoznaju život i svijet. Zajedno možemo napraviti čuda!'

 

Ovakav poseban trenutak ovjekovječili smo i s nekoliko fotografija za dugu uspomenu.

A vas pozivamo da se za sve svoje donacije obratite na sljedeće kontakte:

 

SOS Dječje selo Hrvatska

Zavrtnica 5/III
10 000 Zagreb, Hrvatska
tel. +385 1 4610066
fax +385 1 4618208
e-mail: info@sos-dsh.hr

IBAN: HR5624020061100071558
OIB: 40473432889

 

Centar Vinko Bek

Ukoliko želite donirati sredstva za poboljšanje uvjeta korisnika, možete ih kontaktirati na e-mail adresu ured@centar-vinko-bek-zg.skole.hr

 

Nadamo se da je ovo samo početak jedne plemenite priče te da ćemo i dalje punih srca zajedno provoditi božićne dane!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberite datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.