×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Darovali smo dva nova vozila onima kojima najviše treba 19. prosinac 2018.

Novosti

Darovali smo dva nova vozila onima kojima najviše treba

Nova vozila namijenjena su Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek i SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Kao velika završnica našeg omiljenog mjeseca darivanja - prosinca, iznenadili smo štićenike i voditelje zagrebačkog Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek te SOS Dječjeg sela Ladimirevci poklonom o kojem su samo sanjali!

Božićna donacija

 

Zajedničkim snagama naših partnera, odvjetničkog društva 'Knezović & Partneri' te udruge 'Pomaganje je uvijek IN', ovog smo Božića darovali čak dva automobila u vrijednosti gotovo 350 tisuća kuna.

SOS Dječje selo Ladimirevci drugo je dječje selo u Hrvatskoj. Osamdesetero djece u sedamnaest SOS obitelji živi u SOS kućama koje su realizirane u samo 8 mjeseci. Prvenstveno su postali pravi, topli dom djeci, ali i edukacijski centar jer obiluju različitim projektima poput raznih glazbenih, likovnih, dramskih, novinarskih i plesnih radionica, kojima se djeca uče novim znanjima i životnim vještinama.  

 

Božićna donacija

 

 

Ravnatelj Poliklinike, g. Ognjen Bagatin u društvu naših ambasadorica, Ane Begić Tahiri i Ivane Husar, te odvjetnika Zlatka Knezovića uručio je ključeve novog vozila marke Škoda Octavia nacionalnoj direktorici SOS sela, gđi. Višnji Tuškan-Krupić koju smo ulovili punu dojmova, pozitivnih naravno:

 

'SOS Dječje selo Hrvatska već dugo vremena surađuje s udrugom 'Pomaganje je uvijek IN', međutim ove godine su nam priredili prekrasan dar za Božić i Novu godinu za našu djecu u SOS selu Ladimirevci u našem selu u Slavoniji. A to je ovo novo vozilo, kojim ćemo našu djecu moći prevesti na terapije, na priredbe u Osijek i Zagreb i svugdje gdje je potrebno. Od srca se zahvaljujem u ime djece i mladih, kao i svih nas iz SOS sela Hrvatska i Dječjeg sela Ladimirevci Poliklinici Bagatin, udruzi Pomaganje je uvijek IN, kao i odvjetničkom društvu Knezović. Hvala vam u ime naše djece, želimo vam miran Božić, svako dobro i sretnu 2019. godinu!'

 

Božićna donacija

 

Još jedno vozilo poklon je našim dugogodišnjim prijateljima, zagrebačkom Centru za odgoj i obrazovanje 'Vinko Bek'. Ravnateljici centra, gospođi Ivani Rotim, ključeve smo predali uz podršku člana izvršnog odbora udruge 'Pomaganje je uvijek IN' Marjana Jakobca.

 

Božićna donacija

 

Naši već dobro poznati prijatelji - Centar za odgoj i obrazovanje Vinko Bek, ustanova je za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju slijepe i slabovidne djece, mladeži i odraslih. Učenici sudjeluju u brojnim manifestacijama, priredbama i brojnim putovanjima na domaćem terenu, ali i izvan Hrvatske za što će im novo vozilo zasigurno poslužiti, a što nam je s oduševljenjem potvrdila i njihova ravnateljica. Osmijeh joj nije silazio s lica!

 

Novi automobili iznimno su važni za prijevoz korisnika od lokacije do lokacije, kao i za prijevoz stvari i opreme. Bez njih rad ovih ustanova bio bi poprilično otežan, a ponekad i nemoguć.

 

Božićna donacija

 

'S mojim kolegama iz ureda, partnerima iz Poliklinike Bagatin i udrugom 'Pomaganje je uvijek IN' odlučili smo i ove godine dati primjer drugima da se uključe i podrže ovaj fantastičan projekt. Želim svima zaželjeti sretan Božić i uspješnu Novu godinu!' – poručio je g. Zlatko Knezović, a za kraj se nadovezao i naš ravnatelj, g. Bagatin, jednostavnom porukom:

 

'Sreća se množi dijeljenjem! Svatko od nas može odvojiti i dati jedan mali dio kojim ćemo napraviti veliku, veliku stvar. Pozivam vas sve da nam se pridružite u našim aktivnostima i planovima, u ostvarivanju skromnih želja ovih malih ljudi koji tek upoznaju život i svijet. Zajedno možemo napraviti čuda!'

 

Ovakav poseban trenutak ovjekovječili smo i s nekoliko fotografija za dugu uspomenu.

A vas pozivamo da se za sve svoje donacije obratite na sljedeće kontakte:

 

SOS Dječje selo Hrvatska

Zavrtnica 5/III
10 000 Zagreb, Hrvatska
tel. +385 1 4610066
fax +385 1 4618208
e-mail: info@sos-dsh.hr

IBAN: HR5624020061100071558
OIB: 40473432889

 

Centar Vinko Bek

Ukoliko želite donirati sredstva za poboljšanje uvjeta korisnika, možete ih kontaktirati na e-mail adresu ured@centar-vinko-bek-zg.skole.hr

 

Nadamo se da je ovo samo početak jedne plemenite priče te da ćemo i dalje punih srca zajedno provoditi božićne dane!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".