×

BLACK FRIDAY se nastavlja

Saznajte više

Sigurnost

Popratili smo nova tehnološka dostignuća i medicinsko znanje u svjetskim razmjerima, ne zaostajući za najboljim ustanovama u svijetu, koje se bave istim specijalnostima u segmentu estetske kirurgije i estetske medicine. Radimo na sebi i svojoj stručnosti kako bi izbjegli i najmanji mogući rizik po zdravlje pacijenta te se koristimo s najsuvremenijiom medicinskom opremom. Našim doktorima su briga za zdravlje i sigurnost pacijenta na prvom mjestu.

Kako bismo izbjegli i najmanji mogući rizik po zdravlje pacijenta, koristimo se najsuvremenijom medicinskom opremom za intraoperativno i postoperativno praćenje vitalnih funkcija pacijenta. Također, u sklopu pripreme za operaciju, kod naših pacijenata provodimo temeljitu preoperativnu obradu kako bismo ustanovili da li je povećan eventualni zdravstveni rizik za neke od kirurških zahvata koje izvodimo u okviru naše poliklinike.

Anesteziju te operativno i postoperativno praćenje pacijenata u našoj Poliklinici provode vrhunski liječnici - anesteziolozi. Opća anestezija podrazumijeva primjenu posebne skupine lijekova koji organizmu osiguravaju potpuno odsustvo svijesti i boli uz mišićnu relaksaciju tijekom operacije. Za vrijeme ove vrste anestezije u nazočnosti anesteziologa pacijentu se kontroliraju sve vitalne funkcije kako bi se primjenom anesteziološke tehnike organizam pacijenta tijekom operacije održavao u optimalnom stanju.

Za razliku od opće anestezije lokalna anestezija nema utjecaja na budnost i svijest. Odsustvo boli se postiže ubrizgavanjem male količine kemijskih tvari koje djeluju na živčane strukture i sprečavaju prijenos bolnog podražaja. Pritom osjet dodira i pritiska ostaje djelomično očuvan, tako da pacijent tijekom zahvata osjeća „da se nešto događa“ iako ne osjeća bol. Ovaj osjet neke pacijente može preplašiti i navesti na pomisao da „anestezija nije djelovala“ te da će zahvat biti bolan. Razloga za strah zapravo nema jer je osjet dodira i pritiska tijekom zahvata normalna i očekivana pojava koja ne uzrokuje znatniju nelagodu.

Nakon što kirurg ili drugi liječnik postavi indikaciju za operativni ili neki drugi zahvat, obavljaju se odgovarajuće pretrage i donosi konačna odluka o izboru anestezije. Ako postoji mogućnost primjene više vrsta anestezije, pacijentu se daje mogućnost da sudjeluje u njenom izboru.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".