×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

3D animacije zahvata

Mnogi ljudi razmišljaju o podvrgavanju estetskom zahvatu. No nebitno radi li se o muškarcima ili ženama, sve hvata nervoza od same pomisli na operaciju.

Sa svojim partnerima iz Understand.com složili smo opsežan pregled 3D animacija zahvata iz područja plastične kirurgije koji se mogu pogledati na našoj web stranici. 

Uvođenjem ovih animacija jasno smo pokazali koliko smo posvećeni svom poslu i klijentima. 

Često u razumijevanju naših zahvata uz razgovor uvelike pomaže i pregledavanje iskustava naših klijenata te 3D animacija.

One sadrže vizualizirane i jasno razumljive dijaloge koji vas vode kroz različite procese vezane uz plastičnu kirurgiju te naše alternativne tretmane.

Svaki zahvat ima svoje posebnosti, a mogućnost da se vizualizira cijeli postupak daje osjećaj sigurnosti i boljeg poznavanja samog zahvata.

3D animacije zahvata pružaju klijentima odličan pregled događanja tijekom zahvata.

Animacija ulazi u sve aspekte zahvata - od samog postupka donošenja odluke preko pripreme za zahvat i samog zahvata do oporavka nakon zahvata, omogućujući tako vizualni i zvučni „feedback“.  

Doktori i osoblje spremni su pomoći svakome i odgovoriti na sva pitanja, a na ovaj način odgovore na brojna pitanja može dati sama 3D animacija zahvata. Popularni zahvati poput povećanja grudi su jasno objašnjeni što klijentu daje dodatan osjećaj sigurnosti.

Najgledaniji zahvat je korekcija nosa, a prate ga povećanje grudi i liposukcija. Animacije su moguće za zahvate na tijelu, grudima, licu te koži. Zahvati koju se mogu pogledati na našoj web stranici su:

Kako je sve započelo?

Nakon devet godina provedenih u industriji medicinskih uređaja, Darik Volpa svjedočio je velikom broju slučajeva loše komunikacije između kirurga i pacijenata.

U većini slučajeva doktorima je nedostajalo ili vremena, ili komunikacijskih vještina za dobar odnos sa pacijentom, dok je pacijente obično zbunjivala nepoznata terminologija ili su bili prenesigurni da postave željena pitanja.

Ti problemi naveli su Darika da u svibnju 2003. osnuje Understand.com.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".