×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Zoom izbjeljivanje za prekrasno bijele zube 04. prosinac 2015.

Novosti

Zoom izbjeljivanje za prekrasno bijele zube

Najpoznatiji sustav za izbjeljivanje zubi u SAD-u sada je dostupan i kod nas

Prvi dojam je izuzetno važan, a tim više kada nam je cilj impresionirati drugu osobu. Uz pomno odabranu odjeću i samopouzdani stav, osmijeh je među prvim karakteristikama koje druga osoba primijeti na nama.  Zbog toga ne čudi činjenica da je jedan od najtraženiji stomatoloških zahvata u svijetu upravo izbjeljivanje zubi.

Zoom izbjeljivanje zubi

Uzrok promjene boje zubi možemo naći u genetskim i degenerativnim promjenama, antibioticima, starenju kao i u učestaloj konzumaciji obojene hrane i pića, te dodataka prehrani. Neispravno liječeni zubi također mogu dovesti do neželjene promjene boje zuba, kao i zubi nakon endodontskih liječenja. Za bijeli sjaj zuba odgovorna je caklina, a trošenjem postaje sve tanja zbog čega tamnija boja dentina dolazi do izražaja. Za promjenu boje zuba potrebno je promijeniti kemijsku strukturu pigmenta koji se nalaze u samom zubnom tkivu.

Uz lasersko izbjeljivanje zubi s najnaprednijim Biolase laserom, od sada u našoj Poliklinici nudimo i Zoom WhiteSpeed - dokazanu metodu izbjeljivanja zubi u SAD-u. Riječ je o sustavu popularnog nizozemskog proizvođača Philips kojeg je isprobalo tisuće ljudi, a odlični rezultati  i zadovoljstvo osoba diljem svijeta učinilo ga je popularnim izborom kod osoba koje žele vidljive promjene u izgledu svojih zubi.   

Zoom profesionalni sustav za izbjeljivanje zubi je osmislio dr. Bill Dorfman, stomatolog poznat po nastupima na američkoj televiziji „Extreme Makeover“ koja se kod nas prikazuje pod nazivom „Pod nož“. Sa željom da kandidatima pruži potpunu preobrazbu izgleda osmislio je sustav koji će pružiti vrhunski tretman i rezultate koje govore za sebe.

Zoom izbjeljivanje zubi

Zoom WhiteSpeed predstavlja inovativan i učinkovit profesionalni sustav izbjeljivanja zubi od nizozemskog proizvođača Philips koji koristi najnapredniju tehnologiju LED svjetla. Zoom lampa emitira optimalnu razinu svjetlosti sa znatno većom razinom intenziteta nego ostale LED lampe na tržištu te aktivira gel koji izbjeljuje zube. Intenzitet se može prilagoditi svakome pacijentu te tako omogućava ugodniji tretman i veće zadovoljstvo rezultatima. Zoom izbjeljivanje zubi je popularan izbor kako osigurati bjelinu vašim zubima jer može izbijeliti zube do čak 8 nijansi te je siguran put kako osigurati blistavi osmijeh.

Ako vas zanima više informacija o Zoom izbjeljivanju zubi u našoj Poliklinici slobodno nam se obratite telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".