×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Započele prijave za novu sezonu ekstremnih makeovera 16. prosinac 2015.

Novosti

Započele prijave za novu sezonu ekstremnih makeovera

Biramo nove kandidate kojima ćemo promijeniti izgled 

Naša Poliklinika, pod vodstvom doktora Tomice i Dinka Bagatina, ponovno sudjeluje u ekstremnim makeoverima koji će se početi emitirati početkom 2016-te godine. Ovo je poseban projekt za nas i naše doktore koji su tijekom prošlih sezona pomogli osobama kojima su kirurške operacije bile jedino rješenje, jer njihov problem nije bio samo estetski, već i funkcionalne prirode.

Ekstremni makeover
Ekstremni makeover

Iza naših doktora danas je više od 50 uspješno operiranih kandidata, s više od 100 uspješno obavljenih operativnih zahvata. Ekstremni makeover je omogućio osobama iz svih sfera života te iz raznih dijelova zemlje da poboljšaju svoj izgled i pozitivno promjene svoj život. Od početka, želja tvoraca emisije bila je predstaviti te priče na etički, osjećajan i prihvatljiv način. Doktori Dinko i Tomica Bagatin vjeruju da su ti ciljevi ostvareni te čak i nadmašeni.

Najčešći zahvati koje su dr. Dinko i Tomica Bagatin izvodili u prošlim sezonama bili su povećanje grudi, smanjenje grudi, liposukcija, korekcija očnih kapaka, korekcija nosa, ušiju, ali i drugi manje invazivni tretmani kao što su dermalni fileri i Vistabel. Ove godine osobe će se moći podvrgnuti i tretmanima iz široke ponude našeg Laser centra, a neki od njih su laserska epilacija, lasersko uklanjanje kapilara, pomlađivanje laserom te mnogi drugi tretmani. 

Ove godine su se timu doktora pridružili i naši stomatolozi, dr.dent.med Mirna Munitić, specijalist oralne protetike i dr.dent.med. Krešimir Doblanović, specijalist oralne kirurgije. Kandidatima ćemo u samo nekoliko dolazaka, uz promjene na licu i tijelu, omogućiti i velike promjene na osmijehu uz pomoć dentalnih implantata, keramičkih krunica ili ljuskica. Rezultati će biti zapanjujući.

Stomatološki tim

Što je sve potrebno za prijavu?

Ako se želite prijaviti za ekstremne makeovere morate znati sljedeće. Kandidat mora opisati koji je njegov problem i zašto misli da je baš on idealan kandidat za ekstremni makeover. Uz to je potrebno priložiti i fotografije kritičnih područja, kao i svoje kontakt podatke (ime, prezime, adresa, broj mobitela) te sve zajedno poslati na našu e-mail adresu info@bagatin.hr.

Prijave je potrebno poslati do 15.01.2016., a važno je znati da će kandidati krenuti s ekstremnim makeoverima već 01.02.2016. Također, kandidate će pratiti TV kamera od početka do završetka makeovera. 

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".