×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Započela je nova sezona Bagatin Akademije 24. listopad 2016.

Novosti

Započela je nova sezona Bagatin Akademije

Nova era edukacije zdravstvenih djelatnika u Hrvatskoj

U subotu, 22. listopada 2016. godine, otvorenjem nove Bagatin Akademije - centra za razvoj mekih vještina u zdravstvu, napravljen je još jedan iskorak u ostvarivanju dugoročne vizije educiranja zdravstvenih djelatnika i uvođenje dugoročnih promjena u hrvatskom zdravstvu.

Web-novosti_PB_848x364px_302

Projekt Bagatin Akademije, koja će se u hotelu Sheraton (Zagreb) održavati od studenoga 2016. do svibnja 2017. godine, podržan je od strane Predsjednice Republike Hrvatske, Hrvatske liječničke komore i Hrvatske gospodarske komore.

Prilikom otvorenja, Ognjen Bagatin, ravnatelj Poliklinike Bagatin, izrazio je zadovoljstvo zbog sudjelovanja više od 40 hrvatskih trenera i edukatora. Kroz 38 različitih interaktivnih edukacija izmijenit će se vrhunski stručnjaci poput prof. dr. Slavko Sakoman, trener i psiholog Boris Blažinić, psihologinja Tanja Prekodravac, psiholog Matej Sakoman, britanski stručnjak za kvalitetu Jon Thedham, trener Danijel Bičanić, ravnatelj Poliklinike Bagatin Ognjen Bagatin, psiholog Tomislav Penavić te prof. dr. sc. Katarina Šakić.

Web-novosti_PB_848x364px_310

Paralelno će se odvijati intenzivne radionice razvoja mekih vještina kao što su: upravljanje stresom, javni nastup za liječnike, komunikacija s različitim tipovima osobnosti, ophođenje sa zahtjevnim pacijentima, upravljanje vremenom, leadership, delegiranje i određivanje prioriteta i sl.

Izrazito je potrebno razviti kvalitetu usluge u zdravstvenom sektoru i educirati klinike i stručnjake u znanjima izvan područja struke – poput mekih vještina. Naprednije klinike se prvo moraju boriti sa stvaranjem svijesti da je svaka struka uslužna djelatnost te da i stručnjaci trebaju znanja mekih vještina.  

Web-novosti_PB_848x364px_303

Ovim projektom Hrvatska će se pozicionirati na svjetskoj karti medicinskoga turizma kao zemlja kvalitetne usluge i educiranih djelatnika, što je tržište od 100 milijardi dolara godišnje samo za zdravstveni segment i dodatnih 300 milijardi dolara kroz turizam i ostale industrije koje se na to nadovezuju, što je bitna stavka za hrvatsko gospodarstvo.

Važnost Bagatin Akademije prepoznale su i sponzorirale Jamnica d.d. te poznata edukacijska kuća „Mapa znanja“, koje će ovim putem pomoći pozicionirati Hrvatsku kao zemlju stručnih zdravstvenih djelatnika i potaknuti hrvatsko gospodarstvo u novim smjerovima.

Prvi modul zakazan je za 26. studenoga 2016. godine u hotelu Sheraton (Zagreb), a pozvani su uključiti se svi zdravstveni i sa zdravstvom povezani djelatnici u Hrvatskoj i regiji. Uvodnu riječ dat će Predsjednik Hrvatske liječničke komore, gdin. Trpimir Goluža. Hrvatska liječnička komora podržala je i radionice i konferenciju koje se taj dan održavaju s dodjelom 20 bodova aktivnim sudionicima odnosno 15 bodova pasivnim sudionicima.

 

Web-novosti_PB_848x364px_305

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.