×

info telefon +385 1 46 10 225

Veliko priznanje za Dental centar Poliklinike Bagatin 29. ožujak 2018.

Novosti

Veliko priznanje za Dental centar Poliklinike Bagatin

Nagrada u najzahtjevnijoj kategoriji

U velikoj konkurenciji od preko 290 stomatoloških klinika diljem svijeta upravo je Dental centar Poliklinike Bagatin dobio nagradu u najzahtjevnijoj kategoriji – potpuna rekonstrukcije čeljusti.

Web-novosti_PB_848x364px_637

Nagradu na godišnjoj razini dodjeljuje američka platforma 'Dental Implants Friends' i time odaje priznanje postignućima stomatoloških klinika i njihovim vrhunskim stomatolozima.

DentalimplantsFriends.com portal predstavlja platformu na kojoj se nalaze najbolje međunarodne stomatološke klinike, a koje ujedno predstavljaju najviše standarde liječenja.

 „Dental Implants Award“ je godišnja nagrada čiji je cilj službeno priznanje profesionalnih dostignuća dental - implantoloških centara, proizvođača i dentalnih kirurga u stomatološkim klinikama diljem svijeta.

Web-novosti_PB_848x364px_636

Nagrada se dodjeljuje u 3 kategorije i 8 podkategorija, a pobjednici se biraju na temelju postignuća u 2017. godini. Popularnost, broj pozitivnih povratnih informacija od strane pacijenata i inovativna stomatološka rješenja su najvažniji kriteriji po kojima se ocjenjuju klinike.

dental award

Ovom nagradom i velikim priznanjem plasirali smo naš Dental centar među najbolje stomatološke klinike na svijetu. Naša bogata ponuda i usluge visoke kvalitete transparentne su svim klijentima diljem svijeta, a mogu ih pronaći na prestižnom portalu - DentalimplantsFriends.com.

Web-novosti_PB_848x364px_638

Bogatu ponudu našeg Dental centra možete pronaći OVDJE.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Pošaljite upit

Odaberite datoteku

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.