×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

VISIA – otkrijte detalje svoje kože 19. kolovoz 2014.

Novosti

VISIA – otkrijte detalje svoje kože

Zlatni standard sustava analize kože lica od sada i u Poliklinici Bagatin 

VISIA profesionalna analiza kože lica

Jeste li se ikada zapitali što se uistinu događa s vašom kožom te je li tretman kojeg koristite stvarno učinkovit? Koža je najveći i najaktivniji organ našeg  tijela, no neke promjene na njenoj površini i u njenim slojevima ponekad nisu jasno i pojedinačno vidljive običnim pregledom. Ponosni smo na naš novi VISIA sustav profesionalne analize kože lica koja u svijetu predstavlja zlatni standard sustava analize kože te se upotrebljava u znanstvenim istraživanjima za precizno ocjenjivanje rezultata tretmana kože.

VISIA profesionalna analiza kože lica

Vaš ten kože prozor je kojim se predstavljate okolini. Ako želite točno znati točno koji su vaši problemi s kožom, onda je VISIA za vas. U potrazi za svjetlijom, mladolikijom i zdravijom kožom, znanje je neprocjenjiv alat. Što više znamo o vašoj koži, bolje ćemo znati propisati ispravan plan njenog tretiranja kako biste postigli najbolje rezultate i spriječili daljnja oštećenja. VISIA kompjuterizirana profesionalna analiza kože lica stvara povećani prikaz raznih područja kože. I dok prostim okom možemo vidjeti površinu kože, VISIA nam omogućava da vidimo dublje slojeve što nam pomaže u određivanju budućih problema i sprečavanju istih, prije nego li se razviju i postanu vidljivi na površini.

VISIA profesionalna analiza kože lica
VISIA profesionalna analiza kože lica

Što se događa?

Postupak je jednostavan, ne traje dugo i nećete ga niti osjetiti. Započinje s unosom osnovnih podataka o vama u VISIA sustav: godine, spol i tip kože. Nakon toga prislonite lice u osvijetljeni dio aparata i zatvorite oči. Sustav će zatim obraditi prikaze vašeg lica te zatim analizirati rezultate uspoređujući ih s osobama vašeg godišta, spola i tipa kože iz velike baze podataka. VISIA sustav omogućava posebnu numeričku analizu šest ključnih faktora koji utječu na ten i izgled: smještaj i dubina bora, pigmentne promjene, krvožilne promjene (crvenilo), širina i stanje pora, posljedice UV oštećenja i prisutnost porfirogenih bakterija.

Prednost ove vrste analize kože lica je u tome što se može koristiti za sve tretmane i zahvate na licu. Bilo da želite napraviti tretman dermalnim filerimaVistabel terapiju bora lica ili potpuno neinvazivne tretmane kao što je kemijski piling ili REVIDERM Skin Peeler mikrodermoabrazija, VISIA profesionalna analiza kože lica može vam pomoći u planiranju tretmana i savjetovati vas o najboljem mogućem izboru. 

Plan tretmana

Vaš plan tretmana bit će izrađen na osnovu rezultata VISIA profesionalne analize kože lica, zajedno s vizualnom procjenom vaše kože te usklađeno s vašim potrebama. Naše osoblje može ustanoviti određene probleme samo na površini kože, ali s VISIA analizom i stanje ispod kože što pridonosi općem zdravlju, kvaliteti i izgledu vaše kože. Nakon toga odredit će vam individualno ciljane tretmane i proizvode za njegu kože. Važno je da se plan tretmana uklapa u vaš životni stil pa ćemo i to uzeti u obzir. Pratit ćemo rezultate vaše VISIA profesionalne analize kože lica kako bismo mogli kontrolirati promjene kroz nadolazeće godine. 

Kod prvog tretmana dobit ćete iscrpno i detaljno izvješće o koži zajedno s fotografijama i preporukama proizvoda i tretmana za pomlađivanje kože. Kompjuter će pohraniti detalje o vama tako da nakon niza tretmana možete vidjeti kako vam se koža poboljšala. Od sada ćete moći uspoređivati i ocjenjivati svoje rezultate, pratiti napredak i točno vidjeti učinak tretmana.

Dogovorite svoju VISIA analizu do 30.09.14. po posebnoj promotivnoj cijeni od samo 300kn i pružite svojoj koži lica samo najbolje. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za VISIA profesionalnu analizu kože ili se želite odmah naručiti slobodno nas nazovite telefonski na 01/4610 225 ili nas kontaktirajte putem Emaila na info@bagatin.hr.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".