×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

U Centru za oblikovanje tijela u najboljim ste rukama 25. veljača 2021.

Novosti

U Centru za oblikovanje tijela u najboljim ste rukama

Moderne i sofisticirane tehnologije doprinijele su razvoju neinvazivnih tretmana koji će rezultirati onim što želite – zategnutom kožom, redukcijom celulita, smanjenjem obujma struka pa i istaknutim mišićima, bezbolno i lako, u našim Centrima za oblikovanje tijela u Zagrebu i Splitu.

Web-novosti_PB_848x364px_1010005

Masne se naslage najčešće skupljaju oko struka, na bedrima i koljenima pa stvaraju frustracije, a celulit je česta pojava neovisno o figuri. Činjenica je da je jako teško izgubiti naslage na točno određenim mjestima i oblikovati ciljane zone, ali sinergija inovativnih tretmana i personalizirani pristup u Poliklinici Bagatin pomoći će vam u postizanju željenog cilja.

Poliklinika Bagatin

Iskusne ruke stručnjaka

Svaki početak uspješne priče započinje s individualnim i cjelovitim konzultacijama svake klijentice i klijenta. Svi naši stručnjaci kontinuirano se educiraju i na starim i na novim tehnologijama jer samo u rukama stručnjaka ona ima smisla i dovest će do željenih rezultata. Poznavanje problematike i dugogodišnje iskustvo siguran su recept za uspjeh.

Inovativne tehnologije i metode

Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin neprestano se obogaćuje novim i sofisticiranim tehnologijama koje su pokazale vrhunske rezultate u učvršćivanju figure, smanjenju opsega tzv. kritičnih regija, zatezanju kože, redukcije celulita i masnih naslaga ili naglašavanju mišića.

U najboljim rukama

Na potpuno neinvazivan i bezbolan način, koji je često popraćen ugodnom masažom aplikatorom, u nekoliko tretmana može se doći do željenih rezultata. Ovisno o željenom učinku, ponuda je raznolika. Tretman po kojem je Centar već godinama prepoznatljiv je Med Contour Multipower protiv celulita koji se na godišnjoj razini napravi i preko 2.000 puta. Potom Venus Legacy za borbu protiv opuštene kože te jedinstveni hladni laseri za uništavanje masnih stanica Emerald, odnosno Zerona.

Nova tzv. 'Z generacija' uređaja koja je obogatila našu ponudu dolazi u obliku Z Field elektromagnetske stimulacije mišića te Z Wave terapije udarnim valovima za redukciju celulita, ali i kao pomagač svim drugim tretmanima, ponajviše mega popularnom CoolSculptingu za ciljano zamrzavanje masnih stanica.   

Emerald hladni laser

Nova zvijezda Centra za oblikovanje tijela je Emerald hladni laser, koji je ujedno i prvi laser ove generacije u Europi! Nasljednik je popularnog Zerona lasera koji je svojim zelenim zrakama uništio mnogo masnih stanica.

Neinvazivni hladni laseri za preoblikovanje tijela efektivno uklanjaju masno tkivo i zatežu kožu bez negativnih nuspojava, što su potvrdila i mnogobrojna istraživanja. Emerald je najnoviji hladni laser na tržištu koji na potpuno bezbolan, brz i 100 % siguran način uklanja masne naslage i zateže kožu. Učinak ovog lasera najbolje se vidi na trbuhu, bokovima i bedrima.

Emerald hladni laser

Odličan je u borbi protiv pretilosti, odnosno kod osoba koje imaju BMI (indeks tjelesne mase) veći od 30. Kako? Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje, a koji potom prirodnim putem odlazi iz tijela kroz limfu i mokraćni sustav.

 

Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin

Za sva dodatna pitanja obratite se našem Call centru na broj 01 4610 225 ili na mail info@bagatin.hr rezervirajte svoj termin!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.

Postavke kolačića
  • Želite li imati punu funkcionalnost web stranice? Uključite kvačicu za "Kolačiće preferencije".
  • Ako nam želite pomoći poboljšati vaše iskustvo na stranicama uključite kvačicu za "Statističke kolačiće".
  • Ukoliko želite da vam prikazujemo sadržaj i oglase namijenjene baš Vama na Facebooku, uključite kvačicu kod "Marketinških kolačića".