×

20% popusta na tretmane lica

Saznajte više

U Centru za oblikovanje tijela u najboljim ste rukama 25. veljača 2021.

Novosti

U Centru za oblikovanje tijela u najboljim ste rukama

Moderne i sofisticirane tehnologije doprinijele su razvoju neinvazivnih tretmana koji će rezultirati onim što želite – zategnutom kožom, redukcijom celulita, smanjenjem obujma struka pa i istaknutim mišićima, bezbolno i lako, u našim Centrima za oblikovanje tijela u Zagrebu i Splitu.

Web-novosti_PB_848x364px_1010005

Masne se naslage najčešće skupljaju oko struka, na bedrima i koljenima pa stvaraju frustracije, a celulit je česta pojava neovisno o figuri. Činjenica je da je jako teško izgubiti naslage na točno određenim mjestima i oblikovati ciljane zone, ali sinergija inovativnih tretmana i personalizirani pristup u Poliklinici Bagatin pomoći će vam u postizanju željenog cilja.

Poliklinika Bagatin

Iskusne ruke stručnjaka

Svaki početak uspješne priče započinje s individualnim i cjelovitim konzultacijama svake klijentice i klijenta. Svi naši stručnjaci kontinuirano se educiraju i na starim i na novim tehnologijama jer samo u rukama stručnjaka ona ima smisla i dovest će do željenih rezultata. Poznavanje problematike i dugogodišnje iskustvo siguran su recept za uspjeh.

Inovativne tehnologije i metode

Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin neprestano se obogaćuje novim i sofisticiranim tehnologijama koje su pokazale vrhunske rezultate u učvršćivanju figure, smanjenju opsega tzv. kritičnih regija, zatezanju kože, redukcije celulita i masnih naslaga ili naglašavanju mišića.

U najboljim rukama

Na potpuno neinvazivan i bezbolan način, koji je često popraćen ugodnom masažom aplikatorom, u nekoliko tretmana može se doći do željenih rezultata. Ovisno o željenom učinku, ponuda je raznolika. Tretman po kojem je Centar već godinama prepoznatljiv je Med Contour Multipower protiv celulita koji se na godišnjoj razini napravi i preko 2.000 puta. Potom Venus Legacy za borbu protiv opuštene kože te jedinstveni hladni laseri za uništavanje masnih stanica Emerald, odnosno Zerona.

Nova tzv. 'Z generacija' uređaja koja je obogatila našu ponudu dolazi u obliku Z Field elektromagnetske stimulacije mišića te Z Wave terapije udarnim valovima za redukciju celulita, ali i kao pomagač svim drugim tretmanima, ponajviše mega popularnom CoolSculptingu za ciljano zamrzavanje masnih stanica.   

Emerald hladni laser

Nova zvijezda Centra za oblikovanje tijela je Emerald hladni laser, koji je ujedno i prvi laser ove generacije u Europi! Nasljednik je popularnog Zerona lasera koji je svojim zelenim zrakama uništio mnogo masnih stanica.

Neinvazivni hladni laseri za preoblikovanje tijela efektivno uklanjaju masno tkivo i zatežu kožu bez negativnih nuspojava, što su potvrdila i mnogobrojna istraživanja. Emerald je najnoviji hladni laser na tržištu koji na potpuno bezbolan, brz i 100 % siguran način uklanja masne naslage i zateže kožu. Učinak ovog lasera najbolje se vidi na trbuhu, bokovima i bedrima.

Emerald hladni laser

Odličan je u borbi protiv pretilosti, odnosno kod osoba koje imaju BMI (indeks tjelesne mase) veći od 30. Kako? Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje, a koji potom prirodnim putem odlazi iz tijela kroz limfu i mokraćni sustav.

CoolSculpting predstavlja revoluciju u mršavljenju

Bezbolna alternativa liposukciji koja djeluje na principu kriolipolize, odnosno ciljanog smrzavanja masnih stanica naziva se CoolSculpting, a nova generacija dostupna je u Poliklinici Bagatin. Diljem svijeta dosad je napravljeno preko 8 milijuna tretmana, a osim u Zagrebu, CoolSculpting imamo i u Splitu, jedini takav u Dalmaciji.

Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin

Klinička su istraživanja pokazala da masne stanice na određenoj temperaturi ne mogu opstati pa ih je tako moguće uništiti. Regije koje je moguće tretirati su trbuh, bokovi, gornji dio leđa, prsa, bedra, koljena, masno tkivo ispod stražnjice i podbradak.

Rezultati su vidljivi unutar mjesec dana, a do 27 % masnih stanica na tretiranom području više se ne vraća.

Coolsculpting

Z Wave

Savršena nadopuna CoolSculpting tretmanu kojim se poboljšava njegova učinkovitost je Z Wave. Naime ubrzavanjem cirkulacije, ispiranjem toksina i mrtvih masnih stanica poboljšava se rezultat tretmana, a istraživanja su dokazala da su područja tretirana udarnim valovima 44 % uspješnija u redukciji naslaga u usporedbi s područjima koja nisu tretirana. Kao i brojni drugi naši tretmani, i Z Wave je neinvazivan i bezbolan, a rezultati su vidljivi odmah.

Sinergijom tretmana koje imamo u ponudi u Centru za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin te redovitim dolascima možete postići najbolje rezultate i dobiti figuru kakvu ste oduvijek željeli. 

Naš tim medicinskih kozmetologa u suradnji s nutricionisticom osmislit će plan terapije sukladno vašim potrebama i željenim rezultatima. Uz uravnoteženu prehranu, redovitu tjelovježbu i pomoć našeg tima, pratite kako se vaše tijelo mijenja i uživajte u rezultatima! 

Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin

Za sva dodatna pitanja obratite se našem Call centru na broj 01 4610 225 ili na mail info@bagatin.hr rezervirajte svoj termin!

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.