×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Tretman Vistabelom od sada možete pogledati i kao 3D animaciju 01. veljača 2013.

Novosti

Tretman Vistabelom od sada možete pogledati i kao 3D animaciju

Upoznajte sve detalje estetskog zahvata ili tretmana prije donošenja odluke o istom.

Ovaj tjedan od našeg partnera Understand.com primili smo vijest da je izrađena nova 3D animacija za Vistabel. Mnogi ljudi razmišljaju o podvrgavanju estetskom zahvatu, no nebitno radi li se o muškarcima ili ženama, sve hvata nervoza od same pomisli na operaciju. Sa svojim partnerima iz Understand.com složili smo opsežan pregled 3D animacija zahvata iz područja plastične kirurgije koji se mogu pogledati na našoj web stranici. Često u razumijevanju naših zahvata uz razgovor uvelike pomaže i pregledavanje iskustava naših pacijenata te 3D animacija. One sadrže vizualizirane i jasno razumljive dijaloge koji vas vode kroz različite procese vezane uz plastičnu kirurgiju te naše alternativne tretmane. Svaki zahvat ima svoje posebnosti, a mogućnost da se vizualizira cijeli postupak daje pacijentu osjećaj sigurnosti i boljeg poznavanja samog zahvata.

3D animacije zahvata pružaju pacijentima i potencijalnim pacijentima odličan pregled događanja tijekom zahvata. Animacije su moguće za zahvate na tijelu, grudima, licu te koži. 3D animacija ulazi u sve aspekte zahvata, od samog postupka donošenja odluke preko pripreme za zahvat i samog zahvata do oporavka nakon zahvata, omogućujući pacijentu vizualni i zvučni „feedback“. Uvođenjem ovih animacija jasno smo pokazali koliko smo posvećeni svom poslu i pacijentima. Doktori i osoblje spremni su pomoći svakome i odgovoriti na sva pitanja, a na ovaj način odgovore na brojna pitanja može dati sama 3D animacija zahvata. Popularni zahvati poput povećanja grudi su jasno objašnjeni što pacijentu daje dodatan osjećaj sigurnosti.

Kako je sve započelo? Nakon devet godina provedenih u industriji medicinskih uređaja, Darik Volpa svjedočio je velikom broju slučajeva loše komunikacije između kirurga i pacijenata. U većini slučajeva doktorima je nedostajalo ili vremena, ili komunikacijskih vještina za dobar odnos sa pacijentom, dok je pacijente obično zbunjivala nepoznata terminologija ili su bili prenesigurni da postave željena pitanja. Ti problemi naveli su Darika da u svibnju 2003. osnuje Understand.com.

Ukoliko imate dodatnih pitanja nazovite nas na 01/46 10 225 ili nam pošaljite upit.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h

Donji grad

Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.