×

info telefon +385 1 46 10 225 * * Jedinstven broj za sve Poliklinike

Poliklinika Bagatin certificirana kao prva klinika u svijetu s titulom Run Friendly poslodavac! 16. srpanj 2019.

Novosti

Poliklinika Bagatin certificirana kao prva klinika u svijetu s titulom Run Friendly poslodavac!

Trčanje nije trčanje, nego pokret i način života – ova istina promiče se i u kolektivu Poliklinike Bagatin, koja kroz svoje HR programe aktivno promiče zdravi stil života, posvećujući pažnju zdravoj prehrani, sportu i smanjenju stresa na radnom mjestu.

Za uspješnu certifikaciju potrebno je mnogo više od samog trčanja, pa je tako i Poliklinika Bagatin ispunila niz kriterija potrebnih za dobivanje titule Run Friendly poslodavca te se pridružila odabranoj skupini ambasadora trčanja i zdravog života. Osim našim zaposlenicima, ulaskom u RunFriendly zajednicu omogućene su i pogodnosti za sve ostale RunFriendly trkače koji koriste glook.me aplikaciju. No najveći naglasak stavljamo na brigu za naše zaposlenike.

A briga za zdravlje očituje se, za početak, kroz zdrave prehrambene navike. A već jedna mala (zdrava) promjena u svakodnevici korak je naprijed, zar ne? Dva puta tjedno u svim našim Poliklinikama poslužuju se svježe voće, a na raspolaganju su nam i blenderi /juiceri za izradu zdravih smoothija (prema vlastitim idejama ili prema recepturi naše nutricionistice).

Web-novosti_PB_848x364px_783

Naši trkači redovito sudjeluju na Run Croatia trkama, gdje se zabavljamo, jačamo timski rad, kontinuirano se unaprjeđujemo i vježbamo leadership – neke od temeljnih vrijednosti Poliklinike Bagatin. Koristimo i MultiSport karticu za neograničeno sportiranje u više od 300 sportskih lokacija diljem Hrvatske. Osim toga, naša nutricionistica Tea na raspolaganju je svim zaposlenicima kojima na godišnjoj razini sastavlja plan prehrane i oblikovanja tijela.  Uz zdrave prehrambene navike i redovitu tjelesnu aktivnost, ponekad je za besprijekornu figuru potrebna mala pomoć Centra za oblikovanje tijela koji je opremljen najnovijim uređajima svjetskog glasa i neinvazivnim tretmanima koji daju sjajne rezultate.  

Web-novosti_PB_848x364px_784

Osim brige za tijelo, uz našu stručnu psihologicu, njegujemo i duševno zdravlje kroz  tzv. #PsihoUtorak aktivnosti. Riječ je o sat vremena grupnih vježbi i savjeta kako održavati psihološku dobrobit u svakodnevici. Radimo na povećanju samopoštovanja, regulaciji neugodnih emocija i asertivnom ponašanju i komunikaciji.

Web-novosti_PB_848x364px_785

Briga za ljepotu i zdravlje, i duševno i tjelesno, uz poticanje aktivnog bavljenja sportskim aktivnostima i pravilnom prehranom, okosnica su dugoročne brige za zaposlenike Poliklinike Bagatin.

Besplatne online konzultacije s našim doktorima

Pošaljite upit

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 46 10 225 ili prijavom na naš online obrazac!

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.
Naše osoblje kontaktirati će Vas u roku 24 sata putem telefona ili maila, i ponuditi termin koji Vam najviše odgovara.

Ostavite poruku

Odaberite datoteku (nije obavezno)

Ispunjenjem ove forme će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naš pozivni centar za dogovor Vašeg termina.

* Sve podatke koje nam ostavite putem obrasca čuvamo u najstrožoj tajnosti

Radno vrijeme

Green Gold Tower
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Donji grad
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Dioklecijan Hotel & Residence
Pon - Pet 08:00 - 20:00h
Telefon:* +385 1 46 10 225
* Jedinstven broj za sve Poliklinike
Email: info@bagatin.hr

Naša web-stranica upotrebljava kolačiće kako bismo Vas zapamtili i razumjeli kako upotrebljavate našu web-stranicu. Ako se ne slažete s našom upotrebom kolačića, promijenite svoje preferencije u "postavkama kolačića". Ovdje možete pročitati više o kolačićima. U suprotnom, slažete se s upotrebom kolačića onako kako su trenutačno postavljeni.